duminică, 26 februarie 2017

Consiliul – Celălalt 99%


Prin Ronald Head

Foarte des auziți de acel 99% din cosmos care nu este vizibil pentru voi. Chiar și mai des vi se vorbește despre procentul la fel de mare din ADN-ul vostru care este ”deșeu”. Și vi se reamintește în mod constant faptul că oamenii folosesc doar între 5 și 10 la sută din mintea lor și că cea mai mare parte a conștiinței cuiva constă în subconștient. Putem discuta despre asta?

Ce se ascunde în tot acest spațiu necunoscut? În cosmosul vostru, am spune că ceea ce nu vedeți sau nu vă dați voie să o faceți, este imensa prezență a energiei care se află în haos sau potențial. Voi concepeți ca ”realitate” doar ceea ce se află în spectrul capacității voastre de percepție. Și să nu mai vorbim despre acele lucruri pe care unii le cunosc dar vouă nu vă sunt spuse.

Ce se află în toată această minte și conștiință nefolosită? Ei bine, toate lucrurile pe care voi le-ați respins, toate potențialele care nu v-a fost permis să le cunoașteți, toate experiențele și istoria care nu credeți că există. Și să nu mai vorbim de tot ceea ce vă este ascuns.   

În ceea ce privește ADN-ul vostru, imensa parte pe care oamenii o numesc ”deșeu” este chiar măsura directă a propriei lor lipse de cunoaștere și înțelegere.

Ceea ce vrem să vă spunem este că voi stați chiar în ușa conștiinței voastre și vă uitați la tot ceea ce mai aveți de învățat și vă spuneți că nu este nimic acolo. Vrem să știți că voi sunteți, și ați fost întotdeauna, în procesul descoperirii. Aveți tot dreptul să știți orice doriți să știți. Voi aveți capacitatea de a învăța tot ceea ce doriți să învățați. Și nimeni nu are dreptul să vă nege acest lucru.

Acum, aici se află o mare cunoaștere care este cunoscută, de fapt, unor oameni, dar nu majorității. Aceasta a fost ascunsă. De ce? Ei bine, pentru a păstra status quo-ul (starea de lucruri existentă n.t.) Dar acest lucru nu va fi posibil. Și asta nu numai din cauza faptului că structurile se prăbușesc. Vă rugăm să înțelegeți că acest lucru nu ar fi fost niciodată posibil dacă în primul rând voi nu ați fi dat crezare poveștii care v-a fost spusă.

Ce poveste? Nu-i nevoie să știți. Nu ați înțelege. Nu ați fost suficient de deștepți. Oh! Sunteți telepați? Sau clarvăzători? Ei bine, asta vă face periculoși, nu-i așa? Vi se pare că asta contrazice povestea? Ei bine, îngropați-o! Și ceea ce a început din a fi mic a devenit foarte, foarte mare. Ceea ce nu vi s-a spus acum este cu mult mai mare decât ceea ce vi s-a spus.

Asta face ca lucrurile să fie prea grele. Și ce se întâmplă cu lucrurile care sunt prea grele?

Amintiți-vă de tipul din film care a răcnit ”Sunt furios ca dracu și nu mai am de gând să suport asta!” Ei bine, se dovedește omenirii că ceea ce am descris mai sus este adevărat și că sunteți sătui până peste cap de ele. Și astfel vor fi încercări de a vă dezvălui, treptat, unele dintre lucrurile de care veți avea nevoie în anii care vin.

Din nefericire pentru dezvăluitori, le-a mai rămas doar puțină credibilitate. De asemenea, însăși creșterea în conștiință asigură faptul că multe nu vor mai putea fi ascunse. Așa că, vedem că orice eliberare treptată a informației va trebui smulsă de la ei, așa cum a fost cu situația apei din California. Informațiile duc întotdeauna la  mai multe întrebări, nu-i așa? Un public determinat nu va fi amânat/îndepărtat, așa cum a fost în trecut.


V-am spus de foarte multe ori că v-ați aflat pe punctul de, că acea mare schimbare vine, că noua voastră lume era pe cale să apară. Și v-am mai spus că vorbeam despre schimbările voastre interioare și că lumea voastră exterioară o va reflecta pe cea interioară atunci când va veni momentul. Ei bine, felicitări. Ați făcut-o! Sunteți pe cale să aveți un timp foarte interesant.


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.