joi, 9 februarie 2017

Întrebări și Răspunsuri despre Comunicarea Inter – Dimensională


Consiliul Pleiadean, Arcturian și Siriusian al Luminii

Prin Suzanne Lie

Prima dată am auzit de acest Consiliu al Luminii la începutul anilor 1990 și de atunci am lucrat cu ei într-o anumită măsură. Am scris despre acest Grup Galactic în cele mai multe dintre, dacă nu în toate, cărțile mele.

Cu toate acestea, ceea ce a fost cândva un ”vis îndepărtat” se apropie acum cu fiecare zi ce trece. Prin urmare, voi pune fiecăruia dintre ei din ”Consiliul Pleiadean, Arcturian și Siriusian al Luminii” câteva întrebări în ceea ce privește realitatea noastră din acest ACUM.

Dacă voi, cititorii, doriți să întrebați ceva Consiliul sau doar Pleiadeenii, Arcturienii sau Siriusienii, vă rog să scrieți în secțiunea de Comentarii a Blogului. Am să vă rog să vă asigurați că ați scris cui adresați întrebarea. Întrebarea voastră îmi va parveni prin e-mail, iar eu voi canaliza răspunsul și-l voi trece pe blog. Știu că eu am catralioane de întrebări. Dar voi?

Întrebarea lui Sue: Drag Consiliu Pleiadean, Siriusian și Arcturian al Luminii, îmi permiteți să vă spun Consiliul P.S.A. al Luminii?

Răspunsul P.S.A.: Da, suntem de acord cu această prescurtare. Ne dăm seama ce mare efort cere comunicarea voastră logică, secvențială, legată de timp, 3D. Poate că în discuțiile noastre putem vorbi cu voi despre Limbajul Luminii.

Sue: Aș aprecia foarte mult orice informație despre Limbajul Luminii. Poate datorită faptului că am fost Logoped, Audiolog și apoi Psihoterapeut sunt atât de interesată de toate formele de comunicare.

Pentru că am lucrat în principal cu comunicarea umană, sunt foarte fericită să fiu în măsură să învăț mai multe despre ”Comunicarea Inter-Galactică”. De fapt, este în regulă pentru voi să folosesc termenul de ”Comunicare Inter-Galactică?”

PSA: Da, este în regulă pentru noi. Te superi dacă noi îți vom spune Suzille, deoarece acesta este numele pe care-l folosește Sinele tău Mai Înalt? Prin urmare, acesta este ”Numele tău Galactic”.

Sue: Da, vă rog să folosiți acest nume. De fapt, aș dori să vă întreb dacă preferați să folosiți ”Numele Galactic” cu toții oamenii cu care vorbiți?

PSA: Asta depinde de individ. Am descoperit că ”alegerea individuală” este o componentă foarte importantă în a fi un om trei dimensional. Cu toate acestea, pe măsură ce oamenii cu care vorbim își expansionează conștiința dincolo de dimensiunea a patra și în dimensiunea a cincea, ei încep să se elibereze de atașamentul uman de ”individualitate” și se bucură tot mai mult de constanta camaraderie a Conștiinței Unității.

De fapt, pe măsură ce vizitatorii noștri, precum și cei care se întorc pe Nave, se conectează din ce în ce mai profund cu SINELE lor Inter-Dimensional, nevoia lor de identitate individuală se schimbă rapid, sau lent, într-un sentiment de identitate împărtășită a scopului. Pe Navă avem cu toții un scop împărtășit, care este să o ajutăm pe draga planetă Gaia cu Ascensiunea Ei planetară.

Asta nu înseamnă că nu ne pasă de ascensiunea oamenilor. Dar, din moment ce cunoaștem și îmbrățișăm deja expresiile cinci dimensionale ale omenirii, noi știm că ei își vor aminti în cele din urmă expresiile lor cinci dimensionale ale SINELUI aflate pe Nave și în lumile lor Natale mai înalt dimensionale.

Sue: Vă mulțumesc atât de mult pentru ”votul de încredere” acordat omenirii. Datorită constantei interferențe a Illuminati unii dintre noi avem probleme pe Pământ să ne simțim ”încrezători” în cunoașterea noastră mai înaltă.

Următoarea întrebare nu este atât de mult întrebarea mea, este o întrebare la care cred că mai mulți oameni de pe Pământ ar dori să-i cunoască răspunsul. Are toată lumea o expresie cinci dimensională pe una dintre multele Nave Stelare care înconjoară acum Pământul?

PSA: Da, multora le-ar place să primească acest răspuns. Fiecare persoană, de la Sfinți la Illuminati, are un SINE Mai Înalt. Din nefericire, mai sunt mulți care încă NU își amintesc că sunt ființe multidimensionale care trăiesc simultan mai multe versiuni ale realității.

Oamenii care doresc doar ”să facă față la/descurce cu” și/sau cei care se simt copleșiți de viața pe Pământul trei dimensional adeseori nu pot să-și expansioneze suficient de mult conștiința pentru a-și îmbrățișa conștient expresiile mai înalt dimensionale ale SINELUI lor Multidimensional. Astfel, de prea multe ori, ei simt că nu există nici o speranță pentru un viitor mai bun.

De fapt, noi i-am cerut lui Suzille să creeze acest blog în speranța ca unii dintre cei care sunt pierduți în disperare să poată să-și dea seama că ajutorul este pe drum. Și mai presus de toate, acest ”ajutor” nu este legat de nici un ”timp” sau sentiment de ”vrednicie”. Acest ajutor este GRATUIT pentru ORICINE îl solicită.

Spunem ”oricine îl solicită” pentru că Gaia este o planetă a liberului arbitru. Prin urmare, noi nu putem ajuta pe cineva care nu ne cere ajutorul. Pe de altă parte, nu contează cui îi cereți ajutorul, sau dacă acea sursă este sau nu în măsură și/sau dorește să vă ajute.

Faptul că ați ales să cereți ajutor în ceea ce privește procesul vostru de ascensiune, sau chiar dacă ne cereți ajutorul în ceea ce privește provocările vieții voastre 3D de zi cu zi, ne permite să știm că voi sunteți pregătiți și dornici să comunicați cu ”invizibilul voi” care este un membru activ al realității voastre prezente, ascendente.

Noi, Familia voastră Galactică, precum și toate expresiile mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru Multidimensional, suntem aici ACUM pentru a-i ajuta pe oricare dintre împământații noștri care solicită ajutorul nostru.

De asemenea, oricare dintre voi cereți ajutor pentru planeta voastră, Gaia, sau pentru alții decât voi înșivă, vă expansionați foarte mult conștiința prin perceperea SINELUI vostru nu doar ca individ, ci ca pe un membru al unui grup mai mare.

Când voi, împământații noștri, vă percepeți pe voi înșivă ca fiind mai mult decât un individ, conștiința voastră se expansionează dincolo de ”conștiința individuală” în ”conștiința de grup”. Apoi, dacă o includeți pe Gaia în chemarea voastră personală pentru ajutor, conștiința voastră se expansionează în ”conștiința planetară”.

Sue: Cum ne influențează aceste stări de conștiință diferite procesul ascensiunii noastre?

PSA: Îți mulțumim Suzille că ne pui o întrebare pe care o primim de la mulți oameni Pământeni. Vom răspunde întrebării tale în trei faze:

Solicitările Conștiinței Individuale: Când cineva ne cheamă solicitând ”ajutor individual”, acesta își limitează foarte mult capacitatea de a înțelege ”imaginea de ansamblu” a unei imense schimbări a realității prin care trece conștient, sau inconștient, fiecare individ.

Pe de altă parte, îi întâmpinăm călduros pe oricare dintre ”împământații noștri”, termen pe care noi Galacticii îl folosim pentru cei fac parte din ”echipa noastră aflată la distanță pe Pământul Ascendent”, care sunt pregătiți să-și amintească și să-i îmbrățișeze pe mulții membrii ai SINELUI lor Multidimensional.

De fapt, prima fază a procesului vostru personal de ascensiune este să vă amintiți că voi sunteți o Ființă Multidimensională care experimentează multe realități diferite în ACUM-ul cinci dimensionalului UNU. Noi, Familia voastră galactică, ne dăm seama că sunt încă mulți oameni care nu au acceptat încă acest concept.

Prin urmare, ei nu și-au îmbrățișat – încă – multele lor componente ale propriului lor SINE Multidimensional. Din fericire, amintirea și îmbrățișarea propriului lor SINE expansionat le schimbă atât de mult ”Simțul de SINE” încât ei își încep în mod automat procesul de a-și aminti propriul lor SINE Multidimensional.

Din momentul în care acești împământați își dau seama că vehiculul pământesc pe care îl poartă în prezent este doar unul dintre multele expresii ale SINELUI care trăiesc în stările lor mai înalte de conștiință, curiozitatea lor de a învăța mai multe despre ei înșiși și despre lumea din jurul lor se aprinde.

Curiozitatea scoate la iveală întrebări care îl invită pe cel care se trezește să găsească răspunsurile la propriile sale întrebări. Pe măsură ce încep să caute răspunsuri la întrebările lor interioare, ei trebuie să se consulte cu alte persoane, fie în scris, fie personal. Această consultare cu o altă persoană despre propriul său SINE Multidimensional și despre planeta ascendentă pe care ei trăiesc este ceea ce le aprinde Conștiința de Grup.

Solicitările Conștiinței de Grup: Atunci când cineva ne cheamă pentru un ”ajutor de grup”, ei și-au expansionat, conștient sau inconștient, ”Simțul de SINE” dincolo de vehiculul pământesc pe care îl poartă. Solicitarea unei Conștiințe de Grup înseamnă că 1 a devenit 2 sau 10 sau 100 sau 1000 …

Pentru noi nu contează câți oameni fac parte din acel grup. În schimb căutăm să ajutăm acel grup să-și amintească profunda intimitate a conștiinței de grup pe care o experimentează atunci când ne vizitează pe navele noastre/lor cinci dimensionale.

Da, mulți dintre voi, cei care doriți să comunicați cu noi începeți să vă amintiți realitatea voastră cinci dimensională de pe Nava voastră Stelară. Ceea ce este foarte important pentru noi să vă reamintim este că atunci când voi vă reamintiți realitatea voastră cinci dimensională de pe Navă, puteți simți diferența atunci când vă întoarceți la realitatea voastră trei/patru dimensională de pe Pământul fizic.

Pe măsură ce inima și mintea voastră începe să confrunte și să compare realitatea voastră de pe Pământ trei/patru dimensională cu realitatea voastră patru/cinci dimensională de pe Navă, voi începeți să vă amintiți cum se ”simte” să trăiți în rezonanța cinci dimensională.

De fapt, vă cerem tuturor și fiecăruia dintre voi să vă luați un moment din ACUM-ul vostru pentru a vă aminti ”senzația” de a fi într-un mediu cinci dimensional. Vă vom lua într-o scurtă meditație inter-dimensională pentru a vă aprinde amintirea.

Deoarece majoritatea dintre voi ne vizitați în ”corpul nocturn” în timp ce pe Pământ dormiți, vă invităm să vă percepeți culcați în patul vostru …

 Mai întâi simțiți-vă PE sau ÎN patul vostru …

Acum schimbați-vă perspectiva din a fi ÎN patul vostru la acel ”voi” care plutește DEASUPRA patului vostru, privind în jos la corpul vostru care doarme sau meditează …

Corpul vostru care doarme sau meditează este în siguranță și confortabil. NU vă veți părăsi corpul. În schimb, vă veți EXPANSIONA percepțiile dincolo de corpul vostru dându-i voie Minții voastre să se relaxeze și să-și amintească

Relaxarea și Amintirea este modul în care vă amintiți Viața voastră pe Navă. Relaxați-vă ACUM pe măsură ce vă amintiți sinele trecând prin portalul de întâmpinare a ”Vizitatorilor noștri de pe Pământ”.

Vă sugerăm să mențineți această imagine până când puteți SIMȚI conștient și EXPERIMENTA pe deplin Iubirea Necondiționată care vă invită să vă alăturați nouă. În cele din urmă veți simți ”conștiința de grup” a ”iubitoarei noastre întâmpinări”.

Acum, amintiți-vă că această realitate este ”în mintea voastră”. Dorim să vă reamintim că ÎNTREAGA realitate este și ”în inima voastră”. ”Ceea la ce te gândești este ceea ce aduci în realitatea ta!” este o zicală obișnuită și foarte corectă pe Pământ. De asemenea, ”Ceea ce iubești, întâmpini cu bucurie!” în timp ce ”Ceea de ce ți-e frică, respingi!”

De asemenea, gândurile cărora le permiteți să lenevească în mintea voastră vă vor afecta profund emoțiile pe care le purtați în inima voastră. Inima și mintea voastră lucrează ca o unitate pentru a vă ajuta să creați – îndreptați către – o realitate care vă ”calmează” mintea și vă ”alină” inima.

Lăsați imaginea interioară cu voi stând în fața portalului Navei noastre să se așeze cu blândețe în mintea și în inima voastră. Când ați îmbrățișat în totalitate Iubirea Necondiționată și Informațiile Multidimensionale care vă așteaptă dincolo de acest prag, veți avea o experiență conștientă, sau inconștientă, a vizitei voastre inter-dimensionale.

(Notă de la Sue: Am scris multe articole și cărți despre viața pe Navă, dar fizic am perceput doar câteva Nave care au fost ”ascunse în nori”. Amintirile pe care le avem în inima și mintea noastră pot sau nu să se manifeste fizic.)

Solicitările Conștiinței Planetare: Din momentul în care cineva și-a expansionat conștiința pentru a îmbrățișa faptul că Gaia/Pământul este o ființă vie alcătuită din aceleași elemente ale Pământului, Aerului, Focului, Apei și Eterului care sunt folosite și la alcătuirea formei umane, acesta intră în conștiința expansionată a Conștiinței Planetare.

Cei care au atins Conștiința Planetară, percep planeta ca pe o imensă ființă vie pe care au privilegiul să o viziteze. Un om care și-a expansionat suficient de mult conștiința pentru a îmbrățișa Conștiința Planetară acesta, în mod obișnuit, a meditat și a lucrat la stăpânirea gândurilor și emoțiilor sale zeci de ani.

Pe de altă parte, sunt din ce în ce mai mulți ”oameni noi” care se nasc în ACUM-ul vostru și care își amintesc în mod înnăscut Sinele lor Mai Înalt, precum și multele lor vieți trecute de pe Pământ precum și multe vieți de dincolo de lumea pământească, pe Nave Stelare sau alte planete.

Acești ”oameni noi” se nasc cu Conștiința Planetară deoarece ei au învățat în mai multe încarnări pământești. Ei au învățat și experimentat ”conștiința planetară” și în-între încarnările lor pe Pământ. Nu este pentru prima dată că multe ființe înalt evoluate și-au luat încarnări pe Pământ.

De fapt, este ceva obișnuit pentru multe ființe evoluate să facă sacrificiul de a-și lua un Vehicul Pământesc ori de câte ori Pământul se află în momentul de vârf al unei provocări planetare și/sau transmutări. Este nevoie de un flux puternic de Iubire Necondiționată pentru ca o societate de vârf să se poată naște.

Prin urmare, mulți oameni care își pot aminti SINELE lor Multidimensional, precum și experiențele lor la bordul și dincolo de Navele noastre cinci dimensionale, au ales să-și ia o formă umană în ACUM-ul vostru pentru a o ajuta pe Gaia și TOATE formele Ei de viață să se întoarcă la adevăratele lor Corpuri de Lumină cinci dimensionale.

Noi, membrii Familiei voastre Galactice, suntem aici ca să vă ajutăm. Vă rugăm să nu ezitați să ne chemați atunci când aveți nevoie de mângâiere și susținere. Noi suntem Întotdeauna AICI în ACUM-ul vostru!
Chemați-ne!

Prietenii voștri Inter-Dimensionali și Familia voastră Multidimensională
Pleiadeenii, Siriusienii și Arcturienii



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.