miercuri, 1 februarie 2017

Non-interferența – Consiliul


Prin Ronald Head

Este un subiect pe care simțim că este nevoie să-l abordăm în acest moment. Este o perioadă de energii extrem de haotice. Vrem să știți că veți fi mai bine serviți dacă vă mențineți focalizați în moduri care vă împiedică să interferați cu acele rezultate pentru obținerea cărora v-ați dedicat. Acum, ce vrem să spunem prin asta? Ce vedem noi și voi, din punctul vostru de vedere, nu?

Voi ați fost cu grijă condiționați de-a lungul vieților voastre să vă mobilizați împotriva lucrurilor cu care nu sunteți de acord. Ați fost învățați chiar să porniți războaie împotriva unora dintre aceste lucruri. Uneori, războaiele împotriva acestor lucruri nu au făcut altceva decât să vă distragă atenția de la practica cu succes a chiar acelor lucruri împotriva cărora vă luptați sau cel puțin a acelor lucruri împotriva cărora vi s-a spus că luptați. Vă vom da ca exemplu ”războiul împotriva drogurilor”.

Filozoful vostru grec, Platon, oracolul vostru curent pe care îl cunoașteți drept Avraam, și chiar noi înșine, într-un fel sau altul v-am atras atenția că sunteți serviți mult mai bine de focalizarea voastră asupra a ceea ce vă doriți decât să vă lăsați trași în energia de opoziție față de lucrurile pe care nu le doriți. Acest lucru este absolut adevărat. Și când acest lucru este luat în seamă, mai ales în grupuri, lucruri mărețe pot fi realizate într-un timp scurt.

Există un loc pentru astfel de lucruri. Ele pot focaliza atenția cu ușurință și pot aduce împreună un număr mare de oameni. Cu toate acestea, am văzut că cu cât mai repede puteți transforma acele energii în intenții cu mult mai pozitive, cu atât mai puternice pot fi energiile voastre.

În prezent, voi le permiteți energiilor voastre să fie trase într-un haos total. Sunteți ținuți divizați unul împotriva celuilalt. Știți că sunteți într-un moment de imensă posibilitate, dar vedem că energiile voastre sunt disipate și ele interferează de fapt cu progresul pe care doriți să-l creați. Nu vă spunem că cauzele voastre sunt greșite. Vă spunem că re-gândirea focalizării voastre pe canale mult mai pozitive v-ar servi mult mai bine. Ca și exemplu, câte dintre diferitele voastre mișcări ar putea să se unească sub steagul unei cruciade pentru un mediu înconjurător sigur, pentru surse de energie regenerabile? Cine militează pentru o mai bună îngrijire a sănătății pe care o doriți cu toții? Când mărșăluiți pentru acele lucruri? Ați observat că ori de câte ori apar astfel de idei, ele sunt date cu ușurință la o parte aplicându-li-se pur și simplu o etichetă, referindu-se apoi la ele într-un mod defavorabil? Cei ce îmbrățișează copaci. Țăcăniți. Asta chiar se face prea ușor.

Acum, noi vorbim pur și simplu despre modul în care voi vă folosiți propria voastră gândire, propria voastră focalizare, propria voastră energie. Observați de cât de multe ori am folosit acest cuvânt? Energie. La baza acestui lucru stă faptul că voi sunteți energia care produce lucrurile în lumea voastră. Și fie că vă adunați în grupuri ca să beți o cafea sau pur și simplu pentru că gândiți la fel, acea energie, când se adună cu cea a altora ca și voi, este cu mult mai puternică decât știți voi. De ce petrec atât de mulți timp și efort ca să vă distragă sau direcționeze gândirea? Credeți că o fac pentru cred că voi sunteți lipsiți de putere? Ei au nevoie ca voi să gândiți în modul în care ei doresc să o faceți sau cel puțin să permiteți ceea ce nu vedeți.

Acum, cele mai multe lucruri pe care vi le-am spus, nu sunt o noutate pentru voi. Sunteți conștienți de aceste lucruri. Dar vedem că prea mulți dintre voi sunt distrași, sau chiar speriați, de către manipulatori și poveștile despre manipulările care se învârt în jurul vostru. Atunci când sentimentele voastre sunt afectate, retrageți-vă pentru un moment și re-focalizați-vă. Continuați să creați ceea ce vă doriți. Continuați să trăiți în bucurie și fericire. Și să știți că schimbarea care vă învăluie trebuie să se manifeste în lumea în care doriți să trăiți, chiar dacă acum nu puteți vedea cum veți ajunge acolo de aici. Așa să fie.Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.