sâmbătă, 3 februarie 2018

Perspective despre Ascensiunea Mamei Pământ și a Omenirii


Consiliul de pe Sirius prin Natalie Glasson, 2 februarie 2018

Salutări, noi suntem Consiliul de pe Sirius, noi suntem o reuniune de suflete însărcinate să transmitem înțelepciunea celor de pe Sirius primită de la Creator pentru a susține ascensiunea, în timp ce primim înțelepciune din alte zone și aspecte ale Universului Creatorului. Noi suntem cunoscuți drept păzitori ai cunoașterii și comunicatori. Noi asigurăm armonia dintre Sirius și întregul Univers al Creatorului. Venim să împărtășim cu voi cunoașterea voastră și să comunicăm cu sufletul vostru pentru a susține trezirea esențială a ascensiunii în ființa voastră și în civilizația Pământului. Sperăm că veți accepta energia pe care o împărtășim cu voi acum și vă rugăm să predați gândurile minții voastre pentru a dezvălui înțelepciunea sufletului vostru.

Sirius este faimoasă datorită prezenței Marii Loji Albe a Maeștrilor Ascensionați și a Universității Maeștrilor Ascensionați. Mulți doresc să facă parte atât din Lojă cât și din Universitate pentru a-și crește măiestria și a dobândi inițierile care să-i ajute să devină un Maestru Ascensionat.

Noi, Consiliul de pe Sirius, dorim să folosim această oportunitate de conectare pentru a împărtăși cu voi perspective ale modului în care noi și mulți alții din planurile interioare vă susținem, pe toți cei de pe Pământ și pe Mama Pământ în actuala perioadă a ascensiunii și în anul 2018.

Ciclurile Pământului

Multe dintre ciclurile Pământului se apropie de sfârșit. Ciclurile de energie care au fost activate cândva în corpul energetic al Mamei Pământ slăbesc și se dizolvă. Unele dintre aceste cicluri sunt tipare energetice care au fost create la originea Pământului în timp ce altele au fost create cu mii și sute de ani în urmă, chiar și cu cinci sau zece ani în urmă. Multe dintre aceste cicluri de energie sunt pozitive și susținătoare pentru Pământ, în timp ce altele sunt negative, limitatoare și dăunătoare Pământului și locuitorilor ei. Pentru a elibera și dizolva ciclurile de energie limitatoare care mai sunt imprimate încă în sistemele energetice ale celor născuți pe Pământ, este nevoie să se renunțe și la unele cicluri de energie pozitive pentru a aduce echilibru și armonie. Astfel de cicluri de energie au influențat toate aspectele omenirii, mai ales procesele de gândire și stările emoționale. Este necesară o curățare care este susținută de mulți din planurile interioare. Pe măsură ce Omenirea îl caută pe Creator, se trezește la capacitatea ei creatoare și își regăsește adevărata putere interioară, omenirea străpunge și rupe ciclurile de energie care au fost adânc încorporate în Mama Pământ. Acest lucru crează o frumoasă vindecare pentru toți permițând în același timp ca tulburările purtate de voi din generațiile anterioare și ascunse adânc în ființa voastră să fie recunoscute și dizolvate.

Datorită acestor vindecări ale ciclurilor Pământului este nevoie ca voi și întreaga omenire să vă focalizați pe ceea ce doriți să experimentați în realitatea voastră și pentru toți. Modelele de gândire dedicate păcii, armoniei, trezirii adevărului, iubirii, compasiunii și iertării vor crea noi cicluri de energie care oglindesc adevărul Creatorului pe care doriți să-l întrupați și recunoașteți pe Pământ și în tot și toate. Noi, Consiliul de pe Sirius, vă încurajăm să creați intenții născute din și purtate de iubirea sufletului vostru focalizate pe cea mai înaltă viziune pentru voi înșivă și pentru toți. Rugăciunile, mantrele, afirmațiile, intențiile și gândurile pozitive vor susține crearea noilor cicluri de energie ale Pământului, ajutându-vă pe mulți să-l vedeți, simțiți și recunoașteți pe Creator mult mai deplin în ființa voastră. Tot ceea ce voi creați influențează acum Pământul, ascensiunea și generațiile ce vor veni.

Oglindirea Ascensiunii

Procesul Inițierii Oglindirii Ascensiunii este în plină desfășurare acum pentru mulți de pe Pământ. Este un proces simplu în care conștientizarea voastră este crescută dându-vă astfel posibilitatea să vă dați seama că totul, toată lumea și multe dintre experiențele din afara voastră sunt o reflectare a energiei, emoțiilor și gândurilor din ființa voastră. Inițierea Oglindirii Ascensiunii funcționează și în direcția atragerii în realitatea voastră a unor persoane, experiențe sau energii care reprezintă calitățile și abilitățile pe care le dețineți deja în ființa voastră și care este nevoie să fie activate. O mai profundă înțelegere a sinelui și conectare cu alții se manifestă, precum și capacitatea de a recunoaște ceea de ce aveți nevoie în voi înșivă, fie că este vorba de vindecare sau de activare. Este ceva ce este nevoie să conștientizați în această etapă a ascensiunii voastre.

Reconectarea Mamei Pământ și a Omenirii

Procesul de reconectare a Mamei Pământ și a Omenirii a început cu mulți ani în urmă și este asistat în special de către Ființele de pe Venus, care au început să o alinieze pe Mama Pământ și Omenirea cu planeta lor, Venus, și, astfel, cu o frecvență mai înaltă a vibrației iubirii. Acest proces de aliniere a Pământului și a Omenirii cu dimensiunile mai înalte din Universul Creatorului, continuă acum făcând ca o imensă înțelepciune, lumină, iubire și iluminare să se reverse în cascadă în Pământ și Omenire. Imensa cantitate de lumină care se revarsă duce la o reconectare a Mamei Pământ și a Omenirii, asta însemnând că energiile, codurile, canalele și chakrele de bază ale Pământului și ale Omenirii sunt actualizate pentru a se alinia cu frecvențele mai înalte și mai pure ale Creatorului. În acest moment este important să vă asigurați că vă deschideți zilnic sistemul energetic pentru a primi lumina Creatorului și să împământați și ancorați lumina prin ființa voastră și în Mama Pământ.

Trezirea Adevărului

Nu numai adevărul Creatorului se trezește în ființa voastră acum, ci și adevărul Omenirii și a Mamei Pământ se trezește, aducând la suprafață energiile originale pure și conștiința astfel încât toți să-și amintească. Adevărul iese la suprafață atât la nivel personal cât și de societate. Minciunile, înșelăciunile, falsurile și răutatea nu mai pot rămâne ascunse sau ascunse la vedere. Mulți încep să vadă prin lipsa de onestitate, chiar și în ei înșiși și caută adevărul și iubirea intuiției lor care să-i ghideze prin eliberarea și vindecarea credințelor false. Din această cauză este extrem de important să vă focalizați zilnic pe ascultarea intuiției voastre și să vă urmați sursa interioară prin acțiuni este extrem de important ca să puteți merge mai departe cu ușurință și fără efort.

Înțelegerea Energiilor Karmice în Prezent

Omenirea începe să-și dea seama că ea este cauza tuturor creațiilor de pe Pământ și din realitatea sa. Aceasta este o mare realizare chiar dacă ea nu a intrat încă pe deplin în mintea multora, dar această cunoaștere este prezentă în câmpul lor de energie și își face apariția. Contemplarea a ceea ce faceți și efectul pe care creațiile voastre îl au asupra voastră înșivă și asupra altora, crează acum o puternică trezire interioară care permite ca energiile karmice să fie vindecate și eliberate.

Trezirea Păcii și a Smereniei

Datorită prezenței în creștere a iubirii în fiecare suflet de pe Pământ, chiar dacă oamenii nu sunt conștienți de acest lucru, energiile păcii și smereniei își fac apariția. Noi, Consiliul de pe Sirius, ne împărtășim energia în mod special pentru a susține trezirea în continuare a păcii și smereniei în cei de pe Pământ. În anul care vine inițiem multe valuri de vindecare pentru a susține această activare în ființa voastră. Puteți apela la Consiliul de pe Sirius să activeze și să trezească pacea și smerenia voastră interioară din miezul sufletului vostru, iar noi vă vom susține până când puteți recunoaște în mod clar aceste două aspecte ale ființei voastre în ființa voastră.

Sursa Aspectelor Interioare

Cei focalizați pe evoluția lor spirituală sunt ghidați să-și recunoască aspectele interioare sau cele mai sacre aspecte ale lor înșiși/însele în sursa ființei lor. Mulți se întâlnesc în timpul meditației cu aspecte ale sursei lor sacre care sunt atât de divine, celeste și beatifice încât crează o vindecare atât de profundă și un sentiment de o imensă putere interioară. Cereți în timpul meditației să conștientizați și să recunoașteți cel mai sacru aspect al sursei voastre interioare. De fiecare dată când practicați asta, puteți deveni conștienți de diferite aspecte ale aceleiași energii din voi, acest lucru ajutându-vă să accesați plenitudinea și completitudinea ființei voastre.

Activarea Pulsației Frecvenței pentru a trece într-o Nouă Conștiință de Lumină Împuternicită

Sufletele de pe Pământ în timp ce trec prin etapele avansate ale ascensiunii lor pot experimenta timp de câteva luni ceea ce este cunoscut drept Activarea Pulsației Frecvenței. Aceasta este asemenea unui șoc electric creat de energie. Ea are loc atunci când un val puternic de energie curge prin ființa voastră pentru o scurtă perioadă de timp cu scopul de a vă curăța ființa și de a vă trezi întreaga ființă, aliniindu-vă cu o nouă conștiință de lumină împuternicită. Ea lucrează în mod special cu mintea și cu influența minții asupra întregii voastre ființe, asigurându-se că mintea vă influențează ființa în moduri luminoase și împuternicitoare.

Sunt atât de multe perspective noi pe care le putem împărtăși cu voi. Cu toate acestea, simțim că le-am împărtășit pe cele mai importante în acest moment. Poate că doriți să fiți conștienți de faptul că noi, Consiliul de pe Sirius, susținem și refacerea câmpului auric al Mamei Pământ și reconectarea ei la planurile interioare, precum și curățarea apei din corpul Mamei Pământ și a tuturor celor de pe Pământ.

Iubirea și susținerea noastră sunt întotdeauna cu voi,

Consiliul de pe Sirius



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.