marți, 6 februarie 2018

Actualizare 6 Februarie 2018


Un lucru este cert pentru marea majoritate a oamenilor, și anume, că anul 2018 a început în forță din toate punctele de vedere. Evenimente cosmice, unul mai puternic decât celălalt, răsturnări de situații la toate nivelele, și aici mă refer în primul rând la viața noastră personală, cea de toate zilele.

Dacă în anii trecuți ne-am plâns că este greu, acum nici măcar n-am mai avut timp să ne plângem, ne-am limitat doar la a ne întreba ”Oare cât mai este? Oare cât mai rezist? Se va termina vreodată?” Știm că acestea sunt întrebări retorice pe care ni le punem, știm că la un anumit nivel cunoaștem răspunsul, dar parcă acel nivel se pierde undeva în ceață și până și ceea ce am crezut că știm, nu mai știm.

Ei bine, da, chiar am trecut și trecem prin ceață, dar este vorba despre un alt fel de ceață de această dată. Trecem printr-o curățare extrem de puternică la nivel colectiv a corpului nostru mental și a minții noastre, ceea ce va duce la o mai mare claritate în gândire, perspective, intuiții care să ne ajute și permită schimbarea sistemului de gândire la nivel colectiv.

Accentuez acest ”nivel colectiv” pentru că la nivel individual am trecut mai mult sau mai puțin cu toții în anul care a trecut, dar este greu să schimbi un sistem de gândire pe bucățele, mai ales când acel sistem de gândire este unul colectiv și gândurile circulă liber în el. Așa că a fost, și mai este, necesar să trecem și în mod colectiv prin acest proces de curățare a corpului mental colectiv și acolo unde este cazul, și personal.

Această curățare va aduce o mult mai mare claritate, dar în același timp și o mai mare provocare pentru mulți dintre noi: suntem dispuși să ne acceptăm puterea, adevărul nostru despre cine suntem cu adevărat? Suntem dispuși să curățăm, vindecăm și eliberăm acele traume, amintiri bine ascunse în subconștientul nostru legate de ceea ce ne-a adus folosirea puterii noastre personale în alte vieți și timpuri.

Suntem dispuși să FIM cine suntem noi cu adevărat sau vom lăsa acele amintiri să ne țină în continuare în frică și în negarea adevărului nostru? Pentru că această nou dobândită claritate ne va arăta foarte limpede cine suntem noi cu adevărat și va trebui să luăm o decizie foarte importantă pentru noi: îl/o manifest pe cine sunt eu cu adevărat sau consider că n-a sosit încă momentul?

Este o alegere pe cât de grea pe atât de simplă, dar rezultatele sunt total diferite. Alegerea de a-l/o manifesta pe cine sunt eu cu adevărat nu este una ușoară, dar ea va fi susținută la toate nivelele și în fiecare moment de către Sinele nostru și toate forțele Universului pentru că se știe că nu este o alegere ușoară, dar este una extrem de necesară pentru că este singura care ne asigură în acest moment avansarea pe calea ascensiunii.

Desigur, alegerea că nu a sosit încă momentul să-l/o manifest pe cine sunt eu cu adevărat este și ea adevărată pentru că unora chiar nu le-a sosit momentul să-l/o manifeste pe cine sunt cu adevărat, în timp ce alții preferă să amâne această manifestare (cam în genul în care amânați actualizarea telefonului sau a unui program de calculator) pentru o dată ulterioară.

După cum am spus întotdeauna, fiecare alegere este onorată și este bună și potrivită pentru fiecare. Dar înainte de a lua această decizie, care este acum pe ordinea de zi, gândiți-vă bine. Folosiți-vă inima și claritatea nou câștigată a minții, înțelepciunea care vă este disponibilă acum, cereți sfatul și ajutorul Sinelui vostru și al  Creatorului pentru a vă îndruma și nu uitați că noi suntem cele mai curajoase Ființe pe care Creatorul le-a trimis în misiunea de a duce la împlinire și finalizare o ascensiune planetară.


Vă doresc o zi minunată, plină de magie și de o fericită anticipare. 

Munay!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.