joi, 1 februarie 2018

Trezirea și Atragerea Flăcării Gemene

Reactivarea și conectarea adevărului cu ființa voastră în timp ce aduceți susținerea de care aveți nevoie în realitatea voastră

Arhanghelul Metatron

În această capsulă a înțelepciunii, Arhanghelul Metatron vă ghidează spre reconectarea cu plenitudinea și completitudinea sufletului vostru. Vă invită să recunoașteți cum este să experimentați sinteza originară a sufletului vostru atunci când toate cele 12 aspectele ale sufletului vostru și multele lor vieți sunt integrate ca una. Arhanghelul Metatron vă ghidează să vă înțelegeți Flacăra Geamănă, cum acest aspect există în voi și cum se poate fi manifestat într-o formă fizică. El împărtășește modul în care activarea Flăcării voastre Gemene va susține evoluția voastră spirituală și vă încurajează să simțiți un sentiment mai mare de susținere în realitatea și creșterea voastră, fie că sunteți sau nu într-o relație romantică. Arhanghelul Metatron vă va ghida, de asemenea, în împământarea prezenței fizice și energetice a flăcării voastre Gemene în realitatea voastră sub forma unei relații sau a unei prietenii.

Această meditație este potrivită pentru a experimenta, fie că doriți să atrageți o relație romantică fie deja experimentați una. Vă ajută să recunoașteți plenitudinea și completitudinea sufletului vostru, în timp ce împământează susținere energetică și fizică.

”Flacăra voastră Geamănă este o extensie a sufletului vostru. Când vă conectați cu sufletul vostru, voi vă experimentați Flacăra Geamănă, dar când chemați această energie, care de multe ori vă înfățișează uniunea divină, acest lucru vă ajută să vă scufundați tot mai profund în ființa voastră, în profunzimile cunoașterii voastre, a înțelegerii, înțelepciunii voastre, a iubirii, compasiunii și vindecării voastre. Așa că Flacăra voastră Geamănă este un aspect al sufletului vostru, Flacăra voastră Geamănă este întotdeauna alături de voi, întotdeauna în voi, dar este nevoie ca ea să fie activată.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 51 min 06 sec și care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 32 min și 42 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 25. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.