sâmbătă, 10 februarie 2018

Cele Trei Etape ale Curățării Sufletului


Lady Nada prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Ca supraveghetoare a energiei de curățare și a vibrațiilor luminii Creatorului, eu, Lady Nada, vin să împărtășesc cu voi intensa curățare și trezire care are loc în sufletele multora de pe Pământ. Procesul de ascensiune înaintează atât de repede încât pentru mulți este dificil să țină pasul cu schimbările care se activează și trezesc în ființa lor. Există atât de multe nivele ale ființei voastre și fiecare este activat, curățat și recalibrat pentru a vă susține amintirea Creatorului. Poate fi provocator să știți și să înțelegeți tot ceea ce are loc în ființa voastră, așa că este potrivit să vă observați energia și să vă familiarizați în fiecare zi cu modul în care corpul, mintea, emoțiile și sinele vostru spiritual se simt și vă apar. Făcând acest lucru, nu numai că vă acordați spațiu să observați modul în care ființa voastră reacționează la energiile și mediul vostru înconjurător, dar începeți și să observați călătoria care are loc în ființa voastră. O astfel de conștientizare vă poate da un sentiment de încredere în procesul prin care treceți simțindu-vă mult mai capabili să vă înțelegeți nevoile în fiecare zi. De asemenea, veți începe să recunoașteți legătura și conexiunea sacră dintre toate corpurile voastre energetice în timp ce veți fi în stare să urmăriți energiile stagnante și limitatoare până în miezul lor. Cea mai frumoasă practică spirituală pe care o pot împărtăși cu voi, și pe care o încurajăm în planurile interioare a celei de-a Opta Raze de Lumină, este să vă familiarizați cu cine sunteți voi în fiecare moment, fără nici o judecată sau așteptare. Este o acceptare sacră și plină de iubire a tot ceea ce voi sunteți, lucru care vă oferă o perspectivă profundă în procesul de ascensiune prin care sufletul vostru trece.

Eu, Lady Nada, vă încurajez să vă acordați în fiecare zi 5 – 10 minute în care să vă observați pur și simplu ființele corp, emoțional, mental și spiritual. Făcând acest lucru, vă veți împrieteni cu adevărul vostru. Dacă conștientizați orice durere, suferință sau energie stagnantă, în timp ce o observați, pur și simplu continuați să o observați având iubire în inima voastră. S-ar putea să descoperiți că simpla observare este un instrument puternic care ajută ca vindecarea să aibă loc. Toate energiile de care vă agățați și care este nevoie să fie eliberate nu doresc altceva decât să fie conștientizate și odată ce acest lucru are loc, adeseori ele se vindecă și se dizolvă.

Etapa a Întâia

În prezent sufletul vostru explorează expansiunea. Prima etapă a curățării sufletului vostru pe care o experimentați în prezent este de eliberare, primire și întrupare a spațiului Creatorului. Acesta este un proces foarte frumos pentru că sufletul vostru eliberează și dă drumul multor energii, percepții, răni, tipare și limitări pe care le-a purtat de-a lungul multor vieți. Acest proces de eliberare are loc prin expansiunea energiei sufletului vostru la un nivel fizic pământesc și la un nivel spiritual în planurile interioare. Este un moment minunat de sărbătorit, sufletul vostru este pregătit și se simte în siguranță să-și amplifice și multiplice energia, crescându-și astfel puterea. Pe măsură ce sufletul vostru se expansionează, energiile ne-necesare sunt eliberate și le este dat drumul, astfel încât vibrația sa crește și o eliberare este experimentată. Sufletul vostru este liber să existe fără limitări, fuzionând mult mai deplin cu toate aspectele ființei voastre, cu Mama Pământ și cu realitatea pământească în timp ce explorează și Universul Creatorului. Amintiți-vă că voi sunteți Creatorul, prin urmare, voi umpleți în existați în toate. Sufletul vostru își explorează conexiunea cu tot ceea ce Creatorul este și întrupează adevărul Creatorului. Acest lucru este extrem de revigorant, activator și plăcut pentru sufletul vostru, deoarece sufletul vostru călătorește prin amintirea a tot ceea ce el este ca expresie a Creatorului.

Prin expansiune, sufletul vostru crează spațiu pentru a primi, aduna și întrupa mai mult din el însuși și din Creator. Sufletul vostru explorează abundența, împlinirea și plenitudinea Creatorului, trezind și trăgând aceste energii sacre în miezul său. Tot ceea ce sufletul experimentează în planurile interioare și pe Pământ este filtrat în corpul vostru fizic. Vibrațiile, conștiința și schimbările care au loc în aspectele mai înalte ale sufletului vostru influențează fiecare parte a ființei și a vieții voastre pe Pământ. Voi aveți abilitatea de a trage aceste energii și bucuria pe care aspectele mai înalte ale sufletului vostru o experimentează în ființa și existența voastră acum.

”Le vorbesc tuturor aspectelor și nivelelor sufletului meu. Pe măsură ce treceți printr-un proces de eliberare, primire și întrupare a spațiului Creatorului, predau tot ceea ce Eu sunt pentru a beneficia zilnic de călătoria și progresul expansiunii curente a sufletului meu. Eu sunt o întrupare a celui mai înalt adevăr al sufletului meu pe Pământ acum. Mulțumesc.”

Etapa a Doua

Accelerarea vibrațiilor mai joase. Sufletul vostru se scufundă în adâncul vibrațiilor mai joase a tot ceea ce voi sunteți. Sufletul vostru este împuternicit și poartă o lumină amplificată în energiile stagnante, mai jos vibraționale din ființa voastră și din alte întrupări ale sufletului vostru pe Pământ, în viețile simultane și în cele din planurile interioare. Sufletul vostru ancorează atât de multă lumină în vibrațiile mai joase ale ființei voastre încât tot ceea ce sufletul vostru este vibrează, pulsează și devine puternic energetic. Acest lucru încurajează aspectele mai înalte ale sufletului vostru să accelereze, devenind puternice faruri de lumină. Pe măsură ce întreaga voastră ființă, realitate și suflet vibrează cu o viteză mai mare, Creatorul vă scaldă în binecuvântări, lumină și iubire. Acest lucru este extrem de împuternicitor deoarece vă crește sentimentul de a fi susținuți și iubiți necondiționat de către Creator. Sufletul vostru se avântă sintetizând și amintindu-și-l pe Creator, stabilind noi conexiuni și inundându-vă ființa cu o imensă pozitivitate, adevăr și entuziasm. Personalitatea și sinele vostru fizic încep să elibereze cu ușurință toate perspectivele lipsei și durerii, deoarece a apărut un sentiment copleșitor de a fi iubiți și susținuți de către Creator, care crează o frumoasă curgere și împlinire în viața și existența voastră pe Pământ.

Datorită misiunii actuale de curățare a sufletului vostru, s-ar putea să simțiți cum energiile negative sau dureroase devin mai vizibile în ființa voastră în timp ce sufletul vostru vibrează lumina în energiile mai joase pentru a le transforma. În același timp, s-ar putea să experimentați sentimente de împuternicire și de a fi iubiți, susținuți și binecuvântați, în timp ce realitatea voastră curge cu ușurință și perfecțiune. Puteți simți ca și cum visele voastre se manifestă în realitatea voastră. Fiți conștienți de faptul că s-ar putea să săriți de la recunoașterea durerii în ființa voastră la a vă simți pe deplin împliniți și iubiți. Acest lucru va fi natural în acest moment și este nevoie ca pur și simplu să acceptați că sufletul vostru lucrează la un nivel foarte profund pentru binele cel mai înalt al ascensiunii voastre.

Etapa a Treia

Sufletul vostru își contemplează și experimentează plenitudinea. Sufletul vostru amplifică toate calitățile frumoase ale Creatorului pe care le recunoaște ca fiind ale sale însuși, trimițând valuri din aceste calități sacre în întreaga voastră ființă. Datorită acestui lucru s-ar putea să experimentați valuri de energie, emoții și senzații trecând prin ființa voastră în diferite momente pe parcursul zilei. Astfel de valuri pot provoca confuzie deoarece aparent fără motiv s-ar putea să vă simți extrem de fericiți sau profund conectați. De asemenea, s-ar putea să vă simțiți inspirați să faceți anumite lucruri sau să vă dezvoltați anumite talente și abilități. Acesta este un proces frumos deoarece vă dă voie să vă familiarizați mai mult cu calitățile sacre din chiar miezul ființei și esenței voastre.

Pentru a contempla și experimenta plenitudinea ființei voastre, sufletul vostru va începe să descarce vibrațiile luminoase de la Maeștrii Ascensionați, Arhangheli, Zeițe, Dimensiuni, Camere din Planurile Interioare și multe altele. Acesta este un mod de a activa noi și frumoase calități ale Creatorului în ființa voastră și în miezul sufletului vostru. Pe măsură ce noi vibrații luminoase din întregul Univers al Creatorului vă penetrează sufletul și întreaga voastră ființă, vă veți aminti plenitudinea ființei voastre, cu calități și abilități care înainte vă erau necunoscute, dar care apar pentru a fi observate și acceptate. Când experimentați energiile curgând și revărsându-se în ființa voastră, să știți că este sufletul vostru aflat în contemplarea plenitudinii ființei voastre. Este un timp de sărbătoare și trezire a tot ceea ce este adevărul vostru.

Vă rog să știți că eu, Lady Nada, sunt aici să vă susțin în curățarea și evoluția sufletului vostru,

Lady NadaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.