vineri, 9 februarie 2018

Consiliul – Evitarea CapcanelorPrin Ronald Head

Astăzi dorim să vă vorbim despre capcanele care vă sunt întinse în mod intenționat pentru a vă ține cufundați în dualitate. Sunteți divizați în partide, rase, înăuntru și în afară, cu bani și fără, liberali și conservatori și așa mai departe. Aceste lucruri vă sunt prezentate prin toate canalele mass media, prin sistemele culturale transferate de la o generație la alta și apoi amplificate și construit pe ele. Influențările sunt adeseori subtile, subliminale și extrem de eficiente.

Gândiți-vă la asta: dacă cine s-ar fi oferit să-i învețe pe tinerii voștri să-i urască pe alții, ați fi spus ”Da, vă rog”? Dacă cineva s-ar fi oferit să vă învețe să deveniți furioși în mod violent pe alții pentru că nu gândesc la fel ca voi, ați fi privit acest lucru ca pe ceva de dorit? Tot ceea ce este nevoie este să observați un grup mixt de copii în vârstă de cinci ani și să vedeți că ei nu au astfel de gânduri.

Există o metodă foarte eficientă să fiți învățați aceste lucruri. Într-un mod foarte subtil, de-a lungul anilor, sunteți învățați că ”ei” vor ceea ce voi aveți și că ”ei” sunt periculoși și că este nevoie să vă protejați de ”ei”. Aceste programe sunt integrate în toate sistemele voastre. Și pentru a vă ”dovedi” că acest lucru este adevărat, sunteți învățați că nu este suficient ... din nimic.

Acest lucru nu este ceva nou pentru cei care au urmărit acest tip de mesaje de-o vreme. Nici nu vă va lua prea mult să vedeți că există, de fapt, o structură de tipul stânga/dreapta, noi/ei, etc. căreia de fapt nu-i pasă de care parte vă situați atâta timp cât o alegeți pe una dintre ele. Aceasta este divizarea pe care ei o promovează. De ce? Pentru că profită de pe urma ambelor părți ale tuturor argumentelor, etc.

”Ei bine, asta-i minunat de știut, dar ce să fac eu cu asta?” Vă auzim. Nu spunem că nu ar trebui să discerneți între ceea cu ce sunteți de acord și ceea cu ce nu sunteți de acord. Dar vă rugăm să luați în considerare faptul că este una să spuneți că sunteți de părere că ceva este adevărat și benefic și cu totul altceva să credeți că dacă cineva nu este de acord cu voi, ar trebui .... (completați voi punctele). Sunteți șapte miliarde pe planeta voastră. Unii dintre aceștia nu vor fi de acord cu voi.

Vă vom sugera să învățați câteva lucruri. În primul rând, credem că ar fi bine pentru voi să învățați să alegeți ceea ce credeți bazându-vă pe ceea știți că este adevărat din propriile voastre experiențe, nu pe ceea ce v-a spus altcineva că ar fi adevărat. Prin intermediul dispozitivelor voastre aveți acces la mai multe informații decât au avut oamenii vreodată până acum. Nu vă lăsați conduși în nimic care vă trezește și implică frică. Dacă vă dați seama că se întâmplă acest lucru, să știți că este aproape sigur că sunteți manipulați.  Când faceți o alegere, faceți ca acea alegere să fie alegerea voastră, nu a altcuiva. Și cel mai important: învățați să observați și să trimiteți lumină și înțelegere la ceea ce nu alegeți. Fiecare persoană are același drept să-și facă propria sa alegere fie că sunteți sau nu de acord cu ei ... fiecare persoană.

Dorim să vă dați seama și de faptul că ceea ce se întâmplă acum, deși pare a fi haos, nu este altceva decât omenirea pusă în sfârșit față în față cu ea însăși, în oglindă. Trebuie să vedeți ce ați construit și ce ați permis. Trebuie să învățați cine sunteți și că voi sunteți creatorii care au creat lumea voastră. Acesta este modul în care veți deveni capabili să opriți ceea ce doriți să opriți și să păstrați ceea ce doriți să păstrați. Arată teribil. De fapt, este chiar frumos ... pentru că o faceți minunat. Încercați să fiți unul dintre cei care o fac în mod minunat fără a-i condamna pe alții. Amintiți-vă întotdeauna, lumina nu se pierde niciodată în întuneric. Cine a schimbat comutatorul pe întuneric?   


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.