sâmbătă, 10 martie 2018

Experimentarea Camerei Vindecării Avansate


Eliberarea rănilor din trecutul vostru, experimentarea eliberării și pășirea în magnificul vostru sine.
Primirea energiei vindecării care să susțină schimbările ascensionale care sunt esențiale evoluției voastre spirituale acum.

Maestrul Djwhal Khul și Maestrul Isus

Atelier canalizat prin Natalie Glasson

Alăturați-vă Maestrului Djwhal Khul și Maestrului Isus pentru o experiență unică în timp ce ei vă transportă în Camera Vindecării Avansate din planurile interioare pentru a vă transmite energia lor frumoasă și profund vindecătoare în ființa voastră. Ei doresc să creeze un spațiu sacru în care voi să vă predați vibrațiilor vindecătoare și ghidării pe care ei o împărtășesc cu voi pentru ca voi să experimentați transformări și activări sacre chiar din adâncul ființei voastre. Fiecare practică și meditație ghidată pe care ei o împărtășesc cu voi vă va încuraja să experimentați energiile lor vindecătoare umplându-vă ființa cu o asemenea lumină încât vechile tipare ale negativității, fricii, karmei și stagnării sunt dispersate cu ușurință. Prin ancorarea conștiinței și luminii lor vindecătoare în ființa voastră, ei doresc să vă susțină în ancorarea vibrațiilor mai înalte ale divinității, sufletului și adevărului vostru, explorând și angajându-vă cu energia eliberării în voi. Maeștrii doresc să vă ajute să pășiți în magnificul vostru sine, accentul fiind pus pe ancorarea, explorarea și recunoașterea adevăratei voastre căi pe Pământ. Astfel, sentimente de mulțumire, beatitudine și stabilitate interioară să poată fi experimentate în timp ce observați actuala voastră călătorie pe Pământ, calea voastră mai departe și evoluția voastră spirituală.   

Maestrul Djwhal Khul este cunoscut în planurile interioare ca Maestrul Sintezei. Inițial el a supravegheat Ashramul Sintezei de pe cea de-a Doua Rază a Luminii, acum el se manifestă ca o Extensie a Învățătorilor Lumii susținând Învățătorii Lumii, pe Maestrul Isus și Maestrul Kuthumi. Maestrul Isus este un far al iubirii altruiste și necondiționate, el este o întrupare a Conștiinței Christice și supraveghează educația spirituală a tuturor la Nivel Planetar. Împreună, Maeștrii exprimă o iubire și înțelepciune adâncă și profundă. Blândețea și capacitatea lor de a activa schimbări și tranziții puternice în ființa voastră este imensă.

Ce modalitate mai bună de a începe Noul An decât de a intra într-o cameră de vindecare în planurile interioare cu Maestrul Isus și Maestrul Djwhal Khul primind iubirea, vindecarea, înțelepciunea și ghidarea lor?

Acest Atelier aduce pe lângă multe energii de vindecare și câteva activări importante cum ar fi activarea Iubirii Necondiționate, a Valorării de Sine Necondiționate, a unor calități pe care Maestrul Djwhal Khul și Maestrul Sananda ni le oferă, activarea Intenției noastre Cosmice și a Sămânței Luminii noastre, precum și ancorarea acestor activări și calități în ființa noastră.

Pentru a putea achiziționa acest Atelier de o reală valoare prin ceea ce ne aduce, dați click pe fotografia din partea stângă sus și veți fi direcționați pe platforma de unde o puteți achiziționa. În cazul în care din anumite motive nu puteți sau nu doriți să folosiți platforma, dar doriți să intrați în posesia acestui Atelier, vă rugăm, Nora și cu mine, să ne contactați.

Noi, Nora și cu mine, suntem extrem de fericite să vă putem aduce, să vă facem accesibile aceste informații, experimentări, practici energii a căror valoare am putut-o experimenta noi înșine pe parcursul traducerii și înregistrării acestui minunat atelier.


Nora Trifan și Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.