duminică, 25 martie 2018

Explorarea Expansiunii pentru Vindecarea Interioară

Crearea unui fir luminos al expansiunii pe care să-l ancorați în miezul vostru și pentru deschiderea voastră vindecării aduse de Creator

Arhanghelul Metatron

Arhanghelul Metatron aduce o experiență unică, o activare și trezire a expansiunii în ființa voastră. El cheamă multe aspecte ale Creatorului care să-și împărtășească energia expansiunii cu voi creând un fir unit de lumină care emană expansiunea în întreaga voastră ființă. Scopul activării și primirii energiei expansiunii este de a permite purificarea și curățarea tuturor limitărilor și blocajelor legate de primirea Creatorului în ființa voastră. Arhanghelul Metatron va ancora firul de lumină în ADN-ul și în miezul vostru, în timp ce vă invită să vă deschideți Curgerii Vindecătoare Divine a Creatorului, declanșând în ființa voastră procesul de vindecare care este necesar în acest stadiu al ascensiunii. Acesta este un frumos proces de vindecare care crează o profundă expansiune în ființa voastră ajutându-vă să-l recunoașteți mult mai deplin pe Creator în voi și în jurul vostru.     

”Când conștientizați energia expansiunii, mintea voastră se expansionează, perspectivele voastre nu mai sunt limitate, puteți recunoaște sprijinul, iubirea, ghidarea Creatorului care curge prin ființa voastră. Când lăsați expansiunea să intre în corpul vostru emoțional, nu vă veți mai provoca durere și suferință, în locul lor vă veți putea relaxa în pace cu o mai mare înțelegere și compasiune pentru voi. Când îi dați voie ființei voastre să exprime, să emane expansiunea, vă dați voie vouă înșivă să vă exprimați curajul accesându-vă puterea, forța și o profundă împământare. Astfel sunteți mult mai prezenți pe pământ, mult mai capabili să acționați așa cum sunteți ghidați de esența voastră interioară, tot ceea ce Creatorul este.

În timp ce dați voie tuturor aspectelor ființei voastre să se expansioneze, vă conectați cu Creatorul și intrați în extazul și beatitudinea Creatorului. Ele curg prin ființa voastră, în realitatea voastră, în întreaga omenire și în Pământ intensificându-vă vibrația energetică, intensificând energia, vibrația și frecvența tuturor.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 47 min și 9 sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 36 min și 41 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 30. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.