vineri, 2 martie 2018

Reconectarea cu puterea voastră interioară


Arhanghelul Metatron

Arhanghelul Metatron vorbește despre reconectarea cu puterea voastră interioară ca despre un proces de exprimare a Creatorului divin prin ființa voastră și de manifestare a tot ceea ce Creatorul este în realitatea voastră. El împărtășește modul în care vă puteți conecta cu puterea voastră interioară câștigând astfel o mai profundă înțelegere a puterii voastre interioare, dar vă și ghidează printr-o meditație de conectare cu puterea voastră interioară și de împuternicire a puterii voastre interioare și a capacității voastre de a vă accesa puterea interioară.

”În acest moment este important să vă valorați, să vă conectați cu propria voastră putere interioară. În timp ce vă focalizați, și mențineți, pe intenția de a experimenta energia Creatorului în viața și în realitatea voastră de zi cu zi, este important să știți că toate aspectele Creatorului vor fi proiectate din ființa voastră. Aceste proiecții au nevoie de puterea voastră interioară nu doar pentru a se stabiliza și îmbunătăți în mod abundent și pentru a vă ajuta să întrupați aceste proiecții, este important ca voi să vă proiectați propria voastră putere interioară deoarece proiectarea propriei voastre puteri interioare în realitatea voastră ca voi să o experimentați, va face ca vibrația voastră energetică să fie accelerată într-o mai mare măsură. Vă va ajuta totodată să vă recunoașteți cu adevărat divinitatea și scopul existenței voastre pe Pământ. Veți oferi forță și putere tuturor lucrurilor pe care le experimentați, la tot ceea ce proiectați, tot ceea ce gândiți, tot ceea ce simțiți, deoarece proiectarea energiei Creatorului cere ca voi să fiți puternici, energetic puternici, stabili și în siguranță în tot ceea ce sunteți și tot ceea ce sunteți aici să realizați indiferent că vă înțelegeți sau nu scopul vostru divin.

Puterea voastră interioară, capabilă să reziste în siguranță pe Pământ, provine din cunoașterea voastră interioară, acea cunoaștere interioară care este o îmbinare între adevăr, încredere, credință, pozitivitate, iubire, și chiar speranță. Cunoașterea voastră interioară este amintirea voastră divină a Creatorului și a voastră înșivă ca Creatori. De aici izvorăște puterea voastră interioară. Într-un fel este o credință oarbă, dar are fundații solide, dovezi iar adevărul vă va fi adus în sincronizarea divină. Este important să vă reconectați cu puterea voastră interioară deoarece vi se cere să vă dați voie să trăiți în armonie divină și în echilibru cu tot ceea ce este în interiorul și în jurul vostru. Într-adevăr, tot ceea ce doriți să realizați spiritual și fizic este alimentat de puterea voastră interioară. Este ca și cum ați conduce, este asemeni combustibilului pentru o mașină.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 59 min și 41 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 24 min și 08 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 28. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.