duminică, 18 martie 2018

Puterea Vindecătoare a Adevărului Vostru Interior



Mahatma, Logosul Planetar prin Natalie Glasson

Să te trezești înseamnă să-ți amintești, să-ți amintești înseamnă să vezi, simți sau conștientizezi, aceasta este o cunoaștere interioară care adeseori nu poate fi descrisă și totuși poate fi exprimată în nenumărate forme și moduri unice. Să știi nu înseamnă să fii înțelept sau iluminat, înseamnă să comunici prin mijloacele potrivite pentru tine cu prezența Creatorului din tine și din jurul tău. Atunci când comunici cu adevărat, ești în armonie cu Creatorul, experimentând echilibru, pace și iubire, de fapt, tot ceea ce Creatorul este. Să faci acest lucru îți dă voie nu numai să-l recunoști pe Creator, ci și pe cine ești cu adevărat ca pe o exprimare și un purtător al Creatorului. Adevărul vostru nu este personal pentru voi; este un aspect al Creatorului pe care sinele vostru cel mai înalt a ales să-l canalizeze sau să-l ofere lumii pentru a interacționa cu ceilalți.

Experiențele, amintirile, situațiile dureroase și fericite din trecutul vostru, viețile voastre trecute, prezente și chiar viitoare sunt creația voastră determinate de faptul că fie ați fost focalizați pe adevărul vostru, fie distrași în altă parte a creației și experimentării creației în fiecare moment al vieții voastre. Unele situații și reacții pe care le cunoașteți ar fi fost diferite, sau rezultatele ar fi fost diferite, dacă ați fi fost conectați sau focalizați pe prezența Creatorului care ar fi fost manifestat prin ființa voastră.

Pot exista anumite situații, experiențe sau acțiuni din trecutul, prezentul sau pe care le vedeți în viitorul vostru care rămân în ființa voastră ca energii dureroase care provoacă tulburare sau ignorarea voastră a ceea ce se petrece. Dacă nu sunt rezolvate, aceste energii pot rămâne în voi pe parcursul întregii voastre vieți. Eu, Mahatma, Logosul Cosmic, doresc să împărtășesc cu voi o perspectivă care s-ar putea să vă ajute să vă eliberați de aceste poveri în timp ce vă reconectați cu frumoasa energie a Creatorului care este transmisă prin voi în această viață. Cheia este să vă reconectați cu prezența Creatorului care este manifestat prin ființa voastră; adevărul vostru și apoi să vă dați voie să-l vedeți, să-l simțiți sau să-l conștientizați pe Creator prin ochii adevărului vostru. Acest proces vă va invita să întrebați cum va vindeca adevărul vostru interior această situație, experiență, durere sau orice altceva de ce vă agățați. Adevărul vostru interior știe cum să elibereze aceste energii limitatoare și vindecarea care este nevoie să aibă loc. Când vă angajați cu adevărul vostru interior, dându-i puterea să facă ceea ce este necesar, voi vă luați înapoi puterea de la mintea și de la ego-ul vostru, în timp ce încercați să rezolvați situațiile prin cunoașterea din trecutul vostru. Adevărul vostru interior va dezintegra energiile de care vă agățați folosind cele mai înalte frecvențe ale vindecării, înțelepciunii și perspectivelor divine care vă susțin în dobândirea a tot ceea ce este necesar. În acest fel, cea mai înaltă vindecare posibilă vă este disponibilă, o vindecare care este transformatoare.

Este important să vă deschideți acestor energii și susținerii divine care este pregătită și așteaptă să o primiți în acest moment al ascensiunii. Puternicele valuri ale ascensiunii fac ca multe energii limitatoare să iasă la suprafață pentru a fi eliberate foarte repede. Este provocator și uneori copleșitor să le faceți față fără susținere divină. Voi nu sunteți niciodată singuri în ascensiunea și viața voastră pe Pământ; vindecarea voastră poate fi la fel de rapidă, puternică și ușoară ca valurile ascensiunii care se ancorează în Pământ. Faptul de a vă preda adevărului vostru și energiilor pe care le emiteți de la Creator, vă ajută să evoluați într-un ritm mai rapid.

Adeseori, când sufletele de pe Pământ sunt nerăbdătoare ca simțurile lor spirituale să se trezească, creațiile lor să se manifeste, capacitățile lor de vindecare să se trezească sau ceva de acest gen, nerăbdarea este un simptom al nevoii de a se preda asistenței divine pentru ca limitările să fie eliberate și ca rezultatul pe care îl doresc să se manifeste. Ele știu că nu sunt departe de întruparea a ceea ce-și doresc și la nivel subconștient știu că este nevoie ca limitările să fie eliberate. Opusul nerăbdării este mulțumirea; mulțumirea apare atunci când vă accesați adevărul interior și să vă dați voie să fiți o întrupare a acestuia.

Transmiterea Energiilor Creatorului

Eu, Mahatma, doresc ca voi  să vă imaginați că sunteți personajul principal al unui desen animat fantastic. În acest desen animat totul este posibil. Ca personaj principal, voi aveți misiunea de a-l vizita pe Creator, Esența, Sursa, Dumnezeu sau orice altă etichetă doriți să folosiți. Călătoriți în cel mai potrivit mod pentru voi în desenul vostru animat până când ajungeți la Creator. Acolo vă acordați un moment să-l absorbiți pe Creator, așa cum este el înfățișat în desenul vostru animat. Mergeți la Creator și cereți-i să vă dea și să împărtășească cu voi acea energie și aspect al Creatorului care este cel mai potrivit pentru voi ca să-l transmiteți prin voi pământului și omenirii. În cel mai magic mod, așa cum se poate întâmpla în desenele animate, Creatorul împărtășește cu voi această energie, înțelepciune și înțelegere care este potrivită pentru voi să o transmiteți și care este etichetată drept adevărul vostru interior. Acordați-vă un moment să vă imaginați și să experimentați acest lucru.

Eu, Mahatma, v-am invitat să vă imaginați conectarea cu adevărul vostru interior și cu energia pe care sinele vostru mai înalt a ales să vi-o aducă de la Creator sub forma unui desen animat, astfel încât să nu vă asumați această sarcină cu energia seriozității. Energia adevărului vostru interior răspunde la felul său jucăuș și inimos. S-ar putea să doriți să experimentați acest proces de mai multe ori astfel încât să înțelegeți și să vă familiarizați cu energia adevărului vostru curgând prin ființa voastră, în timp ce recunoașteți calitățile și înțelepciunea pe care acesta o  promovează în voi.

Eliberarea Limitărilor

Cu cât mai mult timp vă acordați să vă conectați și să vă familiarizați cu energiile pe care Creatorul le transmite prin ființa voastră, cu atât mai ușor va deveni următorul proces. Cheia este să vă conectați cu adevărul vostru interior și să vă dați voie să vedeți orice limitări cu și prin energia adevărului vostru interior. Făcând acest lucru vă realiniați întreaga ființă la adevărul vostru interior și reconectați energia care experimentează separare, astfel încât aceasta se poate transforma dând drumul durerii și suferinței care se află în energie și dă voie ca iubirea și adevărul să se formeze. Acesta este un proces atât de frumos și care poate fi realizat cu o relativă ușurință și într-un timp scurt.

1.   Mai întâi focalizați-vă atenția minții pe adevărul vostru interior, energia Creatorului care este transmisă prin ființa voastră. Dați-vă voie să vă conectați cu această energie, astfel încât să vă puteți simți ca fiind o întrupare a adevărului vostru.

2.   Continuând să vă conectați cu adevărul vostru interior, esența adevărului vostru interior vă este dezvăluită; aceasta apare ca un ochi de lumină care strălucește. Imaginați-vă că căutați sau observați prin ochiul vostru interior sferele de acțiune ale energiei care crează limitări în ființa voastră. Lumina este proiectată prin ochiul adevărului vostru interior asupra sferelor de acțiune a limitărilor pe care sunteți focalizați în ființa voastră.

3.  Ochiul de lumină al adevărului vostru interior absoarbe energia care cauzează limitări, durere, suferință, provocări; această energie este o parte a ființei voastre care experimentează separarea. Separarea este absorbită în ochiul adevărului vostru interior, astfel încât separarea să se poată transforma.

4.  Dați-i voie cunoașterii și adevărului vostru interior să vi se dezvăluie în modul cel mai potrivit pentru voi pentru a aduce completa vindecare și rezolvare a problemei pe care v-ați focalizat la toate nivelele ființei voastre, mai ales la cel fizic și în realitatea voastră fizică. 


Eu sunt întotdeauna prezentă să vă ajut și să vă inspir,

Mahatma, Logosul Cosmic



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.