miercuri, 3 iunie 2020

Este momentul să străluciți – Consiliul


Prin Ronald Head

Sunteți în mijlocul unor mari tulburări chiar acum. Este momentul să străluciți. Ați întrebat de multe ori ”De ce sunt eu aici? Ce ar trebui să fac? Ce pot să fac?” Asta aveți de făcut. Acum este momentul.

Sunteți ființe de lumină. Vă spuneți lucrători în lumină, luptători ai luminii, arătători de cale. Acesta este momentul în care știați că va fi cea mai mare nevoie de lumina voastră. Nu este nevoie de felinare la lumina zilei. Pentru asta ați venit. Străluciți-vă atât de puternic lumina, mențineți-vă vibrația atât de sus încât să schimbați lumea în care trăiți pentru toți.

Suntem conștienți de faptul că mulți dintre voi nu vă simțiți în acest moment ca fiind purtători ai luminii. ”Știrile” care vă sunt arătate nu sunt tocmai înălțătoare. Pe lângă această afirmație, că ați venit să faceți înălțarea, vom împărtăși cu voi ceva de care doar câțiva dintre voi și-au adus aminte.

Mulți dintre voi sunteți empatici. De fapt, cu mult mai mulți dintre voi decât știți. Dacă ați început să vă ridicați frecvențele, deveniți empatici, fie că ați fost sau nu înainte. Civilizația voastră se întâlnește pe sine în ceea ce a ales să vadă. Acesta este întregul adevăr a ceea ce a fost și este ... cel puțin până începe să se limpezească și se ridică deasupra a ceea ce a fost. Acest lucru este acum în desfășurare. Asta ați decis și decretat voi. Cu toate acestea, pe măsură ce pietrele încep să se rostogolească și ceea ce se află sub ele să se scurgă, și cei care au fost victime sunt eliberați, o mare durere va ieși la suprafață. Asta este ceea ce simțiți. În plus față de propriile voastre sentimente, le simțiți și pe cele ale colectivului.

Simțim că este nevoie să vă aducem aminte aceste lucruri în acest moment și să vă îmboldim să vă creșteți, sau să adoptați dacă n-ați făcut-o încă, timpul alocat auto-reflecției în liniște, chiar a meditației. Reîncărcați-vă lumina. Este nevoie să străluciți atât de puternic încât o nouă lume să apară din actualele tulburări și haos. Asta ați venit să faceți. Asta va fi făcut. Asta este ceea ce este nevoie să fie făcut chiar și atunci când vi se pare că n-ați face nimic. Acest ”nimic” este totul. Este ceea de ce este nevoie. Alții au venit să facă alte lucruri, să învețe alte lecții. Și asta este bine și frumos. Dar, fie că credeți sau nu, voi sunteți cei care faceți greaua ridicare a lumii voastre. Vă puteți trimite lumina oriunde și oricui alegeți. Faceți asta. Faceți asta. Aduceți lumină în voi. Expirați lumină. Ridicați orice vedeți. Să știți că acum sunt milioane așa ca voi. Nu sunteți singuri. N-ați fost niciodată. Nu sunteți neajutorați. N-ați fost niciodată.

O imensă lumină sosește în acest moment pe planeta voastră. Cât de multă puteți înmagazina din ea? Cât de multă puteți direcționa?

Binecuvântări fiecăruia dintre voi.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.