joi, 25 iunie 2020

Ascensiunea prin Integrare


Lord Krishna prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Onorez Divinul din voi,

Eu sunt Krishna, Eu sunt Krishna, Eu sunt Krishna.

Eu sunt o manifestare a Creatorului. Îl întrupez pe Creator în inima, sufletul și acțiunile mele.

Eu sunt soarele care strălucește atât de puternic pe fața voastră. Eu sunt cerul, vântul și stelele. Eu sunt apa, pământul și solul. Eu sunt Pământul în toată generozitatea și frumusețea sa. Eu sunt iubirea, pacea și armonia care există pe Pământ și în lumea spirituală a Creatorului. Eu sunt sufletul vostru în manifestare pe Pământ. Eu sunt mișcările voastre atunci când dansați, sunetele de bucurie atunci când râdeți și extazul triumfului vostru. Eu sunt gândurile voastre pline de bunătate, acțiunile voastre pline de iubire și devotamentul vostru față de Creator în puritatea sa. Eu sunt una cu voi, noi existăm ca un întreg. Nimic nu poate separa uniunea noastră pentru că noi suntem uniți în numele, sufletul și lumina Creatorului.

Dragii mei copii ai Luminii, eu sunt integrat și unit cu fiecare aspect al tărâmului Creatorului, și asta nu pentru că sunt un maestru ascensionat, ci pentru că eu sunt adevărul meu, în completă existență. Voi sunteți uniți și integrați cu fiecare aspect al sufletului și universului Creatorului, voi sunteți pur și simplu în imposibilitatea înțelegerii acestui lucru încă, dar va sosi momentul în care veți experimenta iubirea fiecărui alt aspect al sufletului Creatorului inundându-vă ființa și veți fi într-o stare de beatitudine.

Influența corpului fizic

Existența într-un corp uman este aproape ca trăitul într-o cușcă; nu poți scăpa din ea deși ești conștient trezit. Poți simți o conectare cu ceilalți și să-ți integrezi energia cu sufletul Creatorului, dar există un aspect al ființei tale care este separat de Creator din cauza corpului tău fizic. Acest lucru nu este un impediment; este o experiență prețioasă și valoroasă care vă dă voie să vă focalizați asupra divinului conținut în corpul vostru fizic, să vă descoperiți, analizați și onorați energia interioară până când aceasta are o influență atât de importantă în viața voastră.

Lumea fizică poate părea atât de dominantă acum pentru voi, pe măsură ce separarea dintre oameni este încurajată, este răspândită frica de boală și este promovată fragilitatea corpului fizic. Fiecare persoană este trasă într-o perspectivă asupra sie însăși și a realității sale care este o iluzie. Desigur, aceasta este o invitație pe care nu trebuie să o acceptați și vă puteți, în schimb, cufunda în adevărul ființei voastre și al lumii care vă înconjoară. Să vă complăceți în iluzie înseamnă să irosiți un timp prețios pentru ascensiune și descoperire.

Este nevoie să descoperiți un echilibru între realitatea fizică și realitatea voastră divină interioară. Aici integrarea devine cheia. Integrarea vibrațiilor sacre ale sufletului vostru interior cu realitatea fizică care se derulează acum pentru voi și pentru toți cei de pe Pământ, va crea o viziune clară și o cale pe care să o întrupați. Vă dă voie să rămâneți echilibrați în minte, corp și ființă în timp ce trăiți în iluzie cu perspectiva adevărului și clarității.

Cea mai mare iluzie este separarea

Cel mai mare adevăr care poate fi descoperit prin procesul integrării.

Dragii mei copii, prețuiți fiecare moment din timpul vostru într-un corp fizic, integrați-vă sufletul divin și energiile sacre în corpul și realitatea voastră fizică pentru că acesta este adevăratul vostru scop pe Pământ. Trebuie să vă iubiți pe voi înșivă ca să eliminați aceste granițe. Pe măsură ce vă deschideți energiei sufletului vostru și întrupați iubirea, restricțiile corpului și realității voastre fizice se vor dispersa. Asta nu înseamnă că corpul vostru va dispărea, ci că-i va crește vibrația energetică, dându-vă voie să existați cu o mai mare integrare și vastitate într-un corp fizic. Când vă conectați cu energiile voastre divine interioare sunteți în măsură să vă deschideți și să vă împărtășiți iubirea și lumina cu cei din jurul vostru, crescându-vă energia expansivă și unitatea luminii voastre cu alte aspecte ale luminii Creatorului. Prin acest progres veți învăța treptat să deveniți integrați cu fiecare aspect al sufletului Creatorului, devenind Creatorul și frumusețea atotputernicului suflet al Creatorului pe Pământ și în întregul Univers.

”Invit divinitatea ființei mele să se conecteze acum cu toate aspectele ființei tale, cu corpul fizic și realitatea ta. Îmi expansionez energiile divine în întreaga mea ființă și în lumea din jurul meu. Îmi împărtășesc deschis și generos iubirea cu cei din jurul meu. Expansiunea luminii mele crește și se amplifică manifestând unitatea cu toate aspectele luminii Creatorului. Prin acest progres pot vedea, simți și conștientiza integrarea mea naturală cu fiecare aspect al sufletului Creatorului. Mă recunosc și mă explorez acum ca frumusețea Creatorului întrupat pe Pământ. Prin integrare ascensionez, recunoscând adevărul Creatorului în ființa mea și în lumea din jurul meu. Mulțumesc, și așa este.”

Integrarea înseamnă să ascensionezi și să devii iluminat. Când vă expansionați sufletul și-l integrați cu aspectele sufletului Creatorului, deveniți senzitivi și conștienți de tot ceea ce se întâmplă pe Pământ și în planurile interioare. Conștientizarea și senzitivitatea voastră se expansionează pe întregul Pământ pentru că sunteți integrați cu tot și toate. Îi puteți asista și ghida pe mulți din planurile spirituale pentru că voi sunteți un aspect al fiecărei întrupări a sufletului aflat pe Pământ și în existență în planurile interioare. Acesta este, dragii mei copii, modul în care noi putem fi alături de voi în fiecare zi ghidându-vă. Noi suntem maeștri ascensionați, ființe de lumină divine ale Creatorului și un aspect al sufletului vostru. Atunci când ne invocați ghidarea și sfatul, noi vă putem asista cu ușurință. Procesul și practica integrării este una care aduce trezire și schimbări ascensionale importante. Integrarea este esențială acum pe Pământ deoarece ea nu numai că vă va deschide lumea interioară divină, dar și abilitățile spirituale, capacitățile și iluminarea vă vor fi dezvăluite. Integrarea cu Creatorul și cu sufletul vostru, expansionarea acestor energii în realitatea și în lumea voastră vă va da voie să vă întăriți energiile, să vă echilibrați ființa, să vă treziți iluminarea interioară, să deveniți conștienți de adevărul din voi și din jurul vostru precum și să vă împământați într-un nou mod de a fi.

Integrarea înseamnă să acceptați prezența divinității în ființa voastră și să o emanați în ființa și în lumea voastră. Să vă evaluați legătura și unimea voastră cu toate sufletele, devenind, ca urmare, adevărul Creatorului întrupat pe Pământ.

Timpul și corpul fizic sunt singurele voastre restricții pe Pământ, dar ele vă ajută să descoperiți mărgăritarul și particula de aur a iluminării care voi sunteți. Odată ce acest lucru este înțeles, vă puteți accepta pe voi înșivă ca pe vasta și expansiva energie a Creatorului care este integrată cu fiecare suflet viu nu doar de pe Pământ, ci și sub formă de spirit.

Această înțelegere vă permite să vă dați seama că în fiecare persoană pe care o întâlniți și o salutați există un aspect al sufletului vostru. Voi sunteți una cu Pământul și cu Universul.  Voi sunteți Creatorul în manifestare pe Pământ și lăsați să fie. Această înțelegere este împământată acum pe deplin în Pământ, lăsați-o să se trezească și să devină activă în propria voastră ființă.

Împărtășesc cu voi darul iubirii care izvorăște din sufletul meu. Onorez divinul din voi; vă respect și vă iubesc necondiționat. Fie ca voi să onorați acum divinul în sufletul vostru și să vă iubiți necondiționat pe voi înșivă.

Lăsați valurile energiei Krishna să vă inunde ființa.

Eu sunt Krishna.



Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.