sâmbătă, 6 iunie 2020

Sinteza Fizicului și a Spiritualului



Saint Germain prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Aduceți-vă atenția în centrul vostru, știți că sunteți echilibrați și conectați cu adevărul Creatorului. Acordați-vă un moment să contemplați și să primiți întrebările mele.

În ce domeniu al vieții voastre are loc trezirea, ascensiunea și măiestrirea voastră spirituală?

Ascensionați prin experiențele, realitatea voastră fizică și fiind în acțiune în lumea din jurul vostru?

Evenimentele din lume au vreo corelație cu ascensiunea omenirii și a lumii?

Ascensiunea are loc numai în timpul meditațiilor și a reflecției interioare?

Puteți ascensiona prin acțiuni fizice?

Ce este ascensiunea atunci când vorbim despre lumea și toate ființele care sălășluiesc pe Pământ?

Planurile fizic și spiritual sunt una, existând în armonie ca fiind la fel, același?

Sunteți voi responsabili de evenimentele din lume și există vreun mod în care puteți fi în serviciu?

Eu, Saint Germain, cred este important ca aceste opt întrebări să fie contemplate și să vi le puneți în aceste momente de imensă provocare fizică și schimbare de pe Pământ și de intensă transformare spirituală în fiecare ființă.

De ce este benefic să vă puneți aceste întrebări?

Eu, Saint Germain, cred că există o separare și o deconectare, mai ales în mintea multora, între realitatea fizică și ascensiunea spirituală. Mulți își recunosc ascensiunea spirituală, măiestrirea, trezirea la iubire și la adevărul Creatorului ca având loc doar în ființa lor fizică. Ei cred că realitatea lor exterioară, acțiunile, experiențele și circumstanțele lumești nu au nimic de-a face cu trezirea lor spirituală. Mulți văd realitatea fizică ca pe o greutate prin care trebuie să treacă și o distragere de la adevărata lor pasiune de a-și evolua calea ascensiunii. Corelația dintre realitatea fizică și transformările spirituale care au loc în fiecare ființă nu a fost încă pe deplin înțeleasă ca adevărată și importantă de către mulți. Până și provocările și situațiile de peste tot din lume nu reprezintă altceva decât o schimbare spirituală colectivă care are loc și desfășurarea unui plan divin.

De ce este nevoie să sintetizăm Planurile Fizic și Spiritual?

Ca să creați schimbările și transformările necesare în lume și în realitatea voastră, este nevoie să înțelegeți cu claritate și o minte expansionată ce se întâmplă. Atunci când vă priviți realitatea fizică prin ego-ul sau limitările personalității, s-ar putea să recunoașteți ce se întâmplă în lume, dar să nu înțelegeți motivele sau scopul acelei manifestări. Când vă priviți realitatea și lumea din jurul vostru prin inimă, dintr-un spațiu interior plin de compasiune, echilibru și iubire, lumea din jurul vostru va începe să-și dezvăluie adevărul.

Veți recunoaște că provocările, situațiile și scenariile care se manifestă în realitatea voastră personală și în lume sunt oportunități ca voi și toți ceilalți să evoluați spiritual. Că aceste evenimente crează schimbări spirituale majore pe Pământ și în întregul Univers al Creatorului. Este nevoie ca energia Creatorului să fie intensă în mod constant atât în interiorul vostru, cât și în jurul vostru. Acest impuls, intensitate, crează oportunități, deschideri și manifestări care-i dau voie omenirii să navigheze și să experimenteze ceea ce este necesar ca să-i susțină ascensiunea la nivel colectiv și individual.

Totul este conectat, Pământul și planurile spirituale sunt conectate ca unul. Voi sunteți conectați cu Pământul și cu Planurile Interioare. Separarea pe care o experimentați este declanșată, în esență, în mintea voastră datorită programării și credințelor voastre. Când vă deschideți înțelegerii că totul este conectat și în unitate, credințele voastre se schimbă și voi experimentați adevărul Pământului. Un loc în care îl puteți experimenta pe Creator și co-crea cu Creatorul ca să manifestați orice doriți.

Nu este nevoie ca lumea să evolueze spiritual prin provocări fizice, împlinirea poate fi sursa trezirii spirituale și a înțelegerii. Lumea se schimbă și transformă în jurul vostru atunci când decideți în ce alegeți să credeți și să creați.

Acum mulți oameni cred că anumite situații din lume li se întâmplă și că ei nu pot face nimic. Este momentul să înțelegeți că totul are un scop și servește ascensiunii tuturor. Fiecare persoană are oportunitatea de a co-crea ceea ce dorește pentru ea însăși și pentru lume. Gândurile și acțiunile voastre au puterea să creeze trezire, transformare pozitivă și o mai puternică manifestare a iubirii pentru voi înșivă și pentru toți.

Când alegeți să vă vedeți realitatea fizică și realitatea spirituală ca fiind separate și neconectate, trăiți în multe privințe o iluzie. Voi creați și interacționați cu lumea din jurul vostru din spațiul sacru al conectării cu Creatorul din interiorul vostru. Prin urmare, lumea așa cum voi o vedeți acum, reflectă capacitatea de a crea a fiecărei persoane, fie că o face din ego sau din sufletul său iubitor.

Schimbările ascensionale este nevoie să aibă loc fizic pe Pământ implicând colectivul, deoarece acest lucru permite ascensiunea în masă la un nivel de conștientizare și de exprimare a Creatorului, precum și ca o profundă curățare să aibă loc.

Căutați în voi mesajele care curg de la Creator, căutați mesajele din realitatea și lumea voastră care vă conduc mai adânc în spațiul Creatorului din interiorul vostru.

Cum ne sintetizăm Planul Fizic și Spiritual?

Planurile fizic și spiritual sunt întotdeauna sintetizate și conectate ca fiind unul. Planul fizic și cel spiritual se susțin unul pe celălalt și sunt unul extensia celuilalt. Prin urmare, ele funcționează ca fiind unul singur. Sinteza este nevoie să aibă loc în ființa și, mai ales, în mintea voastră. Este nevoie să vă deschideți adevărului Creatorului prezent deja în ființa și în lumea din jurul vostru.

”Saint Germain, te rog să mă asiști în trezirea ființei și a minții mele la prezența adevărului Creatorului în mine și în jurul meu. Ajută-mă să eliberez, curăț și să dau drumul tuturor credințelor, formelor și creațiilor separării din ființa și realitatea mea. Ajută-mă să fiu atentă și conștientă de momentele în care energizez sau co-creez separarea. Ajută-mă să mă conectez cu unitatea și cu prezența unimii Creatorului în ființa mea. Saint Germain, ajută-mă să recunosc adevărul Creatorului în mine și în jurul meu astfel încât să pot vedea evoluția spirituală a mea și a lumii ca fiind conectate, în unison și cu un scop. Sunt pregătită să recunosc schimbările și transformările ascensiunii care au loc în propria mea ființă și în lume. Sunt pregătită să văd, simt, conștientizez și să fiu adevărul Creatorului pe Pământ. Mulțumesc.”

Acordați-vă timp să absorbiți cuvintele și impactul acestei invocații în ființa voastră.

O afirmație și o confirmare puternică pe care să o folosiți în realitatea voastră de zi cu zi este:
”Aleg să  accept adevărul Creatorului în fiecare moment.”

Este momentul să faceți o schimbare în ființa și în mintea voastră și să vă deschideți pe deplin unei mai mari prezențe a Creatorului în ființa și în viața voastră.

Acum este momentul pentru transformare și revelarea adevărului.

În adevăr etern,

Saint Germain



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.