luni, 29 iunie 2020

Trăiți pe deplin – Ascensiunea voastră personală



Andromedanii prin Natalie Glasson

Salutări vouă, ființe preaiubite și binevoitoare. Noi suntem Andromedanii, venim cu iubire, cu respect și să vă inspirăm și să vă reamintim adevărul care există în ființa voastră. Venim să vă înconjurăm cu vibrații înalte pentru că acestea sunt necesare acum pe Pământ și să vă susținem Ascensiunea personală. Vă invităm să ne acceptați energiile, să ne acceptați lumina și prezența știind că suntem aici să fim în serviciul vostru și să vă susținem prin aceste activări Ascensionale în Călătoria Ascensiunii voastre care este în derulare pentru voi și pentru toți cei de pe Pământ.

Dorim să vă vorbim despre trăirea vieții pe deplin. Să trăiești o viață pe deplin poate însemna, semnifica și reprezenta ceva diferit pentru fiecare ființă. Unii cred că urmarea unei căi spirituale stricte înseamnă să-ți trăiești viața pe deplin, alții cred că să te angajezi în și să experimentezi pe deplin realitatea fizică, să experimentezi creația și manifestarea în lume înseamnă să trăiești pe deplin. În timp ce alții își dau voie să adopte ambele căi, integrând natura spirituală și natura fizică. Unii cred că pentru a trăi pe deplin o viață au nevoie de anumite lucruri cum ar fi să aștepte ca anumite obiecte, situații și experiențe să se manifeste în viața lor. Alții simt că trăiesc o viață deplină atunci când adoptă un mod de viață simplu. S-ar putea ca pentru voi să trăiți pe Pământ o viață deplină înseamnă să vă manifestați visele și dorințele.

Pe măsură ce Tiparul Ascensiunii Noului Pământ se ancorează, aveți capacitatea să vă creați și manifestați visele și dorințele. Vă sunt disponibile oportunități și posibilități dincolo de imaginația voastră. Cu acest lucru în minte, pare potrivit să contemplați și să descoperiți ce înseamnă să trăiți pe deplin pe Pământ.

Modul în care viața vă va părea ca trăită pe deplin va fi diferit și divers pentru fiecare ființă de pe Pământ, iar acest lucru este potrivit și necesar. Acest lucru se datorează stării voastre de spirit, sistemelor voastre de credință, vibrației voastre actuale și blocajelor sau energiei stagnante pe care o puteți deține în ființa voastră. Toate acestea influențează modul în care vă percepeți pe voi înșivă și modul în care percepeți lumea din jurul vostru, vă manifestați din aceste aspecte ale voastre. Prin urmare, s-ar putea spune că voi manifestați și percepeți o realitate limitată. S-ar putea să percepeți că vă trăiți viața cu deplinătatea Creatorului și, totuși, să percepeți din starea voastră de spirit, sisteme de credință, energia stagnantă din ființa voastră precum și din vibrațiile pozitive și iubitoare ale esenței voastre. Este potrivit să spunem că în orice moment, vă limitați pe voi înșivă să trăiți o viață care este deplină, deplinătatea Creatorului.

Poate fi uneori provocator să observați, să realizați și să înțelegeți când trăiți pe deplin. Atunci când trăiți pe deplin, trăiți din cea mai înaltă vibrație a luminii și energiei care vă este disponibilă în orice moment. Cu cât mai mult vă creșteți vibrația și vă conectați cu vibrațiile mai înalte ale luminii și energiei, acest lucru vă va modifica și schimba propria voastră vibrație. Astfel, vă deschideți în mod constant mintea, ființa, perspectiva asupra lumii din voi înșivă și din jurul vostru. Când vă dați voie să existați din cele mai înalte vibrații ale luminii care vă sunt disponibile în fiecare moment, puteți fi siguri că vă exprimați pe deplin pe voi înșivă și exprimați pe deplin energia Creatorului. Asta înseamnă că vibrațiile, binecuvântările, iubirea și adevărul Creatorului sunt lăsate să se reverse prin ființa voastră, să se integreze în întreaga voastră ființă, realitate și creații. Voi existați într-o realitate aflată într-o continuă expansiune, existați într-o realitate în care în mod constant dați drumul, dizolvând limitările și granițele acordându-vă întotdeauna libertatea sufletului.

Cum recunoașteți când vă conectați cu cele mai înalte vibrații ale luminii care vă sunt disponibile vouă?

Și cum recunoașteți când vă trăiți viața pe deplin? Este posibil să credeți că acum vă trăiți viața pe deplin, deși s-ar putea să nu fie așa. Știți când vă trăiți viața pe deplin pentru că sunteți într-o stare de minunare, uimire, recunoștință, inspirație și iubire. Când experimentați aceste calități și energii, știți că vă trăiți pe deplin viața. Trăiți dincolo de limitările și granițele pe care s-ar putea să le fi setat pentru voi înșivă. Trăiți din esența ființei voastre în practicile voastre spirituale, în realitatea fizică, experiențele și manifestările voastre. Dacă puteți, dați-vă seama dacă experimentați sau nu zilnic aceste calități, nu trebuie să fie toată ziua, pur și simplu într-un anumit moment al zilei. Atunci puteți recunoaște că vă trăiți viața pe deplin. Dacă nu, atunci este posibil să fie nevoie să vă ridicați vibrația continuând să vă focalizați pe conectarea cu cea mai înaltă vibrație a luminii, iubirii și adevărului care vă este disponibilă în fiecare moment.

Cum vă conectați cu cea mai înaltă vibrație a luminii, iubirii și adevărului în fiecare moment?

Noi, Andromedanii, dorim să împărtășim cu voi un exercițiu foarte simplu care vă va da voie să vă creșteți vibrația conectându-vă la cea mai înaltă vibrație a luminii care vă este întotdeauna disponibilă. Conectarea cu frecvențele mai înalte este asemănătoare cu o scară: de îndată ce ai pășit pe o treaptă, poți să o accesezi pe următoarea. Dacă ați accesat o vibrație a luminii, următoarea vibrație a luminii vă devine disponibilă.

Noi, Andromedanii, vă invităm să închideți ochii, dacă așa doriți și să vă îndreptați atenția minții și cel de-al treilea ochi în interiorul ființei voastre.

Imaginați-vă mai întâi o stea sau un soare în interiorul ființei voastre, oricare simțiți că este potrivit, această stea sau acest soare este sufletul vostru.

Dați-vă voie să localizați această stea sau soare, sufletul vostru, în ființa voastră. În timp ce faceți acest lucru, imaginați-vă, simțiți sau conștientizați că vă îndreptați către această stea sau soare. Sunteți îmbrățișați în cea mai frumoasă și iubitoare lumină.

Pe măsură ce intrați în și prin această stea sau soare, intrați în Universul Creatorului. Observați și sunteți martori la un spațiu expansiv vast în care Creatorul este prezent și numeroase manifestări ale Creatorului sunt în existență.

În timp ce intrați în Universul Creatorului, acolo se află o altă stea sau soare care vă atrage atenția. Imaginați-vă că vă îndreptați spre această stea sau soare în Universul Creatorului. Pe măsură ce vă apropiați din ce în ce mai mult, energia, lumina, iubirea și adevărul acestei stele sau soare vă înconjoară și vă îmbrățișează, vă trage în miezul energiei și prezenței sale. În loc să vă mișcați prin această stea sau soare, rămâneți chiar în miezul energiei și luminii sale. Nu trebuie să înțelegeți ce energie este. De unde a venit sau alte lucruri de acest gen. Sarcina voastră este ca pur și simplu să absorbiți lumina. Inspirați-o în fiecare aspect al ființei voastre. Această lumină a fost atrasă spre voi de sufletul vostru. Este următoarea frecvență de lumină disponibilă vouă care va susține o creștere în vibrația energiei voastre.

Absorbiți lumina atâta timp cât simțiți că este potrivit și necesar, fiți conștienți de faptul că se pot manifesta simboluri, inspirație sau înțelepciune. Cea mai importantă este focalizarea asupra luminii.

Simțiți cum ființa voastră se umple cu lumină. Cu cât mai mult vă observați ființa umplându-se cu lumină, veți descoperi că, treptat, nu vă mai aflați în stea sau soare. Deveniți conștienți de faptul că corpul vostru este umplut cu atât de multă lumină. Deveniți conștienți de existența voastră pe Pământ. Frecvențe de lumină radiază din voi. Lumina poate fi simțită ca fiind familiară sau poate fi simțită ca fiind diferită.

Acordați-vă timp să respirați profund în timp ce existați în conștientizarea corpului vostru, a ființei și a realității voastre. Lăsați ca această lumină să se conecteze cu Pământul, cu realitatea voastră, cu cei dragi vouă și cu toate ființele. Ați accesat următorul nivel disponibil al frecvenței luminii. V-ați susținut vibrația energetică în schimbare și evoluție. Ați accesat cea mai înaltă vibrație care vă este disponibilă.

Această practică simplă o puteți face de câte ori doriți pe parcursul zilei; de fiecare dată lăsați energia să se așeze înainte de a vă relua practica. S-ar putea să descoperiți că influența ei este foarte profundă și, dacă este așa, ar putea să fie suficient să faceți această practică o dată pe zi sau chiar o dată pe săptămână.

Cu această nouă vibrație mai înaltă a luminii în ființa voastră, s-ar putea să descoperiți că sunteți inspirați, în minunare, experimentând recunoștință și iubire. S-ar putea să vă apară noi perspective, s-ar putea să simțiți că noi acțiuni este nevoie să fie exprimate prin ființa voastră. Vă puteți gândi la lumină pe parcursul zilei și să-i dați voie să emane din ființa voastră știind că umpleți totul cu această lumină. Cu alte cuvinte, participați la trăirea vieții voastre pe deplin. Cu cât mai mult practicați acest exercițiu, cu atât mai mult veți începe să manifestați din acea lumină recunoscând schimbările, modificările și transformările care au loc în viața voastră. Visele și dorințele se pot manifesta cu o mai mare ușurință, iar conectarea cu și senzitivitatea față de Creator pot evolua și ele.

Totul are potențialul de a fi trăit pe deplin; atunci când trăiți pe deplin, totul din jurul vostru începe să trăiască pe deplin ca să întrupeze o exprimare a Creatorului.

Noi suntem Andromedanii, vă iubim și vă mulțumim.

Andromedanii


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.