vineri, 16 octombrie 2020

Actuala forță a energiei

 

Unul prin Sophia Love 

15 Octombrie 2020, ora 5:00 AM 

Sunt Eu Sophia, sunt Unul. 

Sunt lucruri de spus. Acestea au legătură cu energia anticipării care vă înconjoară acum planeta și pe voi. Pe tine personal. Pe voi ca rasă. Aceste energii, deși nevăzute, seamănă cu vânturile puternice – seamănă cu tornadele ca forță și capacitatea lor de a arunca lucrurile în aer, de-a mișca lucrurile, de-a schimba peisajul. 

Le simțiți. Sunteți acum martorii puternicului fenomen de cădere a dimensiunii a treia. Se mișcă în, prin și în jurul vostru al tuturor. Se simte ca și cum ar fi o curgere constantă de energie. Aveți probleme cu somnul. Atunci când dormiți s-ar putea foarte bine să fie un somn profund, deoarece corpul vostru se întărește pentru următoarea rundă a trezirii forței învolburate. Se dezlănțuie peste tot acum – nici o piatră nu va rămâne neîntoarsă după ce acest moment se încheie. Nimic nu rămâne ascuns sau nevăzut. 

Nu ați ajuns la sfârșitul acestei furtuni de dezvăluiri și demascări. Vă aflați în mijlocul ei. Nu vă va distruge, ci mai degrabă vă va dezvălui profunda rană malignă care există aici pe Pământ. Asta pentru ca ea să poată fi vindecată și eradicată. Ea nu mai servește ca motorul care pune lucrurile în mișcare pe Pământ. 

Forța de viață a noului Pământ preia acum controlul aici. Este alimentată de adevăr și stimulată de iubire. 

Ceea ce devine esențial pentru voi acum sunt abilitățile voastre de navigare. Acestea includ o minte deschisă, acceptarea, flexibilitatea, precum și recunoașterea. Va fi nevoie să practicați discernământul. Metodele, ideile și sistemele, precum și oamenii care le promovează, vor fi toate un joc corect. Nimic nu este dincolo de limite sau prea ”sacru” ca să fie examinat. 

Om drag, șocurile care vin sunt multe. Ele includ și au promovat aici un mod de viață care este îmbibat cu înșelăciuni și de care beneficiază foarte, foarte puțini. 

Idolii falși sunt peste tot. 

Idolii falși sunt peste tot. 

Uitați-vă cu atenție la cei care promit detalii fără transparență. Asta este o referire la ”fața publică” atât de iubită de camera de luat vederi. Fețele care vă împodobesc ecranele și țin discursuri fine și lustruite nu sunt indicii ale adevărului. Adevărul este cel care va avansa aici toată creșterea pozitivă, schimbarea și evoluția – nu lustruirea. 

Veți găsi adevărul în fețe și locuri pe care nu sunteți obișnuiți să le ascultați sau măcar să le observați. Va fi stăruitor în chemarea sa la egalitate, beneficii pentru toți și transparență. Va face ca cerințele conducerii sale să fie, de fapt, o conducere care răspunde nevoilor întregului – în loc să umple buzunarele câtorva aleși. 

Examinați-vă prima impresie pe măsură ce acești noi lideri apar. Indiferent cine sunteți, unde trăiți sau care au fost experiențele voastre – ați fost condiționați. Voi, într-un fel sau altul, vă ”așteptați” ca cei care vă conduc  sistemele de guvernare, financiare, științifice și religioase să aibă un anumit aspect sau voce sau chiar metodă. Acestea sunt prejudecăți bazate pe ceea cu ce ați fost hrăniți – nu evaluări exacte ale valorii sau adevărului. 

Construiți un Pământ nou. Pe acesta vor fi moduri noi de-a face aproape totul – inclusiv conducerea și raportarea. Lăsați-vă ghidarea interioară să urmeze ceea ce vă atrage și urmăriți ce se întâmplă. 

Conducătorii voștri vor fi diferiți. Știrile vor suna diferit. Sistemele care vor fi introduse vor fi simțite ciudate și incomode, nu pentru că nu sunt bune pentru voi. 

Această schimbare monumentală de la controlul absolut al unei clase conducătoare care a lucrat întotdeauna la slăbirea supușilor săi – într-o societate funcțională bazată pe unitate și egalitate, va arăta ca o harababură pe pământ pentru o vreme. 

Se va sorta pe măsură ce vă dezvoltați metodele bazate pe încredere, adevăr și transparență. Acestea nu vor apărea ca să vă manipuleze pentru vreun scop ascuns. Vor apărea organic, prin practică. 

Pe măsură ce fațadă după fațadă este expusă și doborâtă, singurul loc spre care să vă întoarceți pentru adevăr și discernământ va fi intuiția voastră. Veți găsi acolo un dar formidabil. 

Încredere. Aveți încredere în ceea ce inima vă șoptește. În zilele și săptămânile care urmează va fi un vârtej de revelații care anunță această mare schimbare. Dați voie. Dați voie. Dați voie. Dați voie. 

Această tranziție va fi mai ușoară dacă în loc să-i opuneți rezistență, cooperați. Fiți dispuși să priviți cu ochi noi – totul. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.  


Traducere Monica Poka

Sursa

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.