duminică, 25 octombrie 2020

Avem o imensă iubire pentru voi

 


Pleiadeenii 

Dragi frați Pământeni, sunt comandantul Kalighal din flota Pleiadeană care se află în jurul planetei voastre. Dorința să venim aici și să vă oferim unele informații este constantă. Pentru că ne aflăm de cealaltă parte a vălului, suntem de cealaltă parte a bătăliei; o altă bătălie pe care nu o vedeți. Noi, nu numai Pleiadeenii, ci toți frații care suntem aici menținând echilibrul energetic al acestei planete, știm exact ce se întâmplă de această parte, lucru care, desigur, nu va fi niciodată explicat sau demonstrat de mass-media voastră. 

Mulți dintre voi ne vedeți navele pe cer. Pe zi ce trece devenim tot mai luminoși astfel ca din ce în ce mai mulți oameni să ne poată vedea. Aparițiile noastre nu sunt doar pentru afișare, ci ca rasa umană să conștientizeze că nu sunteți singuri în Univers. Suntem cu toții aici în jurul vostru. Viața noastră de zi cu zi, așa cum spuneți voi, este întotdeauna plină de surprize și noutăți. Bătăliile nu s-au încheiat, dar să venim aici și să vă spunem ce se petrece în jurul planetei voastre, ar fi destul de înfricoșător și nu v-ar face nici un bine. Ar provoca doar mai multă frică și nesiguranță în mintea voastră. 

Suntem aici de multă vreme, cunoaștem toate trucurile inamicului. Nu ne pot surprinde cu modul în care se vor comporta; întotdeauna am fost cu un pas înaintea a ceea ce au planificat. Pe zi ce trece numărul lor pe planetă descrește. Unii se lasă capturați pentru că vor să-și schimbe viața, vor să-și schimbe energia și sunt foarte bine primiți și duși acolo unde se fac tratamentele. Schimbarea unui suflet, creat pentru rău, nu este ușoară. Nu este ușoară pentru ei, pentru că toate sentimentele stocate în fiecare punct, în fiecare celulă a corpului lor, trebuie să fie distruse, transformate în Lumină. 

Este nevoie de eliberare și de o foarte mare dorință din partea acestor ființe. Mulți au trecut prin acest proces, au rămas multă vreme de partea Luminii luptând cot la cot cu noi împotriva propriilor lor frați. Cu toate acestea, de multe ori ajung să se întoarcă la esența sufletului lor. Noi nu ținem cu forța pe nimeni, cine vrea să plece, pleacă. De asemenea, nu putem afirma că toți frații noștri chiar și Pleiadeeni, chiar Arcturieni, Siriusieni, Andromedani, că nu există printre ei frați care să nu se lase atrași de non-lumină. Sunt suflete care oarecum n-au învățat pe deplin ceea ce voi experimentați în dimensiunile mai joase. A rămas înăuntru ceva care nu a fost bine îngrijit, care nu a fost bine tratat. Până și sufletele ascensionate pot aluneca și întoarce în dimensiunile mai joase. 

Deci, și noi avem astfel de frați. Este foarte trist că este nevoie să ne luptăm cu un frate de-al nostru care are aceiași înfățișare. Dar noi vedem energia, nu vedem ținuta. Și dacă energia acelui frate se opune acestui întreg proces, el trebuie scos din luptă, astfel încât să poată fi tratat din nou și să poată evolua din nou în viitor. Să fim aici, în jurul planetei voastre, nu este plictisitor sau obositor pentru noi. Majoritatea dintre noi suntem războinici și ne plac luptele. De-a lungul timpului ne-am perfecționat în strategii de luptă, auto-apărare și suntem foarte dornici să participăm la toate tipurile de eliberare. 

Așadar, putem spune că suntem o armată puternică. Nu formată în mod special aici, pentru planeta voastră. Fiecare rasă care se află aici este o armată formată din ființe care sunt combatanți de multă vreme. Noi nu suntem niște ființe fără experiență care au venit aici să se joace de-a lupta cu inamicul. Suntem conștienți de fiecare pas pe care-l facem și acesta este motivul pentru care suntem victorioși. Nu ne este frică de moarte, așa cum o înțelegeți voi, pentru că noi înțelegem deja că cel mai mare și mai prețios bun care noi suntem, este sufletul nostru. Pierderea hainelor fizice înseamnă eliberarea sufletului, astfel încât acesta să poată trăi ca energie pentru multă vreme, până alege din nou să își ia un veșmânt fizic. 

Mulți aleg să rămână ca suflete pentru multă vreme, fără să se mai întrupeze. Acesta este un drept al sufletului și dacă este bine pentru binele Întregului și dacă această decizie este pentru creștere și evoluție, decizia este respectată. Maeștrii acelui suflet vor ști cum să-l ghideze, ca dacă continuă ca suflet să fie o ființă de lumină de mare importanță. Nu ne priviți ca pe niște simpli locuitori ai altor planete, lipsiți de experiență și lipsiți de inteligență. Am primit o comandă pentru că există un obiectiv și obiectivul nu este stabilit de noi. Obiectivul este stabilit de marii comandanți ai acestui proces, dar fiecare dintre noi este propriul său comandant. Obișnuim să deținem acest titlu de comandant pentru că suntem răspunzători de o navă. Nava, al cărei Comandant sunt, este una dintre navele Mamă Pleiadeene care se află în jurul planetei voastre. 

Nu oricine se simte în largul său să vorbească, să comunice cu voi. Am fost ales să fiu purtător de cuvânt și iată-mă. Nu eu am ales acest rol, am fost ales și le-am dovedit superiorilor că acțiunea noastră a fost foarte reușită. Pentru că de fiecare dată când intrăm în luptă noi nu avem dorința de a câștiga, de a ne persecuta dușmanul; nu avem sentimentul să ne distrugem dușmanul. Marele nostru obiectiv este să capturăm suflete astfel încât acestea să fie oprite și luate de pe calea non-luminii și îndreptate spre Calea Luminii. Desigur, ne apărăm, pentru că suntem foarte atacați, dar iubirea pe care o avem în inimile noastre ne oferă siguranța necesară să știm cum să ne protejăm în fiecare moment. 

Nu pot nega că am avut pierderi deja, dar acum nu mai avem. Pierderile le-am avut în bătăliile inițiale care au fost, într-adevăr, foarte violente. Nu am mai pierdut soldați de multă vreme pentru că forțele inamice încep să fie epuizate. Dușmanul nu a fost încă îndepărtat de pe planeta voastră. Mai sunt încă multe de făcut. Mai ales pentru faptul că unii sunt întrupați în poziții de lider pe planeta voastră și acesta este acum cel mai mare obstacol pe care-l avem să ne mișcăm rapid. Aveți încredere în ceea ce se face. Nu este nevoie să ne iubiți, vă cerem doar respect și multă recunoștință. Nu dorim recunoaștere. Aceste sentimente nu fac parte din sufletul nostru. Le-am depășit cu mult timp în urmă, iar astăzi emanăm doar iubire. 

Nu putem cere iubire și de la voi. Am dori doar să fim respectați. Recunoștința este modul vostru de a spune mulțumesc, modul în care îl folosiți ca să-i spuneți cuiva că ceea ce a făcut a fost bine pentru voi. Dar dacă nu există recunoștință, nu se schimbă nimic, vom continua să facem ce avem de făcut aici până la încheierea acestui întreg proces. Ceea la ce nu renunțăm este să fim respectați. Suntem pe deplin conștienți că nu toți ne veți primi cu brațele deschise, știm asta. Dar cel puțin, această majoritate care spune că ne respectă, că ne iubește și că vrea să fie alături de noi, efectiv în realitate, face ceea ce spune. 

Suntem diferiți și voi aveți o problemă foarte serioasă cu felul în care arătați. Așa că, nu vă așteptați ca noi, ființe frumoase, să ne încadrăm în conceptul frumuseții de pe planeta voastră. Noi credem că suntem frumoși. Credem că voi sunteți foarte amuzanți pentru că hainele voastre umane iau forme diferite pentru fiecare ființă. Acest lucru este foarte ciudat pentru noi, pentru că cei mai mulți dintre noi suntem, practic, la fel. Ne-am dat seama deja că, cu mici excepții, pe planeta voastră nu există ființe egale. Și acest lucru este foarte ciudat pentru noi. Desigur, și noi ne avem diferențele noastre, dar nu așa ca voi. Înfățișarea noastră este unică, noi nu avem culori diferite. Dar înțelegem că această planetă a fost populată de multe rase diferite și, astăzi, sunteți un amestec din noi toți. Putem spune că corpurile voastre umane, care sunt un organism complex, adună liniile genetice ale aproape tuturor raselor din Univers. De aceea sunteți atât de speciali, de aceea Universul vă observă atât de mult. 

Sunteți supravegheați, chiar acum, de întregul Univers. Când toate acestea se vor încheia aici, pe această planetă, noi știm deja unde vom merge, pentru că multe alte planete vor fi eliberate, așa cum ați fost voi aici. Deci, noi știm deja care este următoarea noastră misiune. Și suntem fericiți pentru că asta este natura noastră. Aceasta este misiunea sufletului nostru, vorbesc pentru toți cei care suntem aici, în Federația Galactică. 

Mulți cred că nu ne vom face apariția, că toate acestea sunt o tragere de timp. Nu noi suntem cei care decid ceva, dar momentul este foarte aproape. Multe schimbări vor avea loc pe planeta voastră până la sfârșitul acestui an 2020. Voi nu vedeți nimic, dar totul se întâmplă. Și cu cât mai în secret putem acționa, cu atât mai rapid și mai mare este succesul acțiunilor noastre. Ca reprezentant al ființelor care se află aici în cerurile voastre, aș putea spune că suntem foarte entuziasmați. Ne va face plăcere să vă contactăm fizic și că vă puteți uita în ochii noștri și să vedeți imensitatea iubirii pe care o avem pentru fiecare dintre voi. 

 

Notă: Am găsit acest mesaj pe internet și am rezonat foarte tare cu el, motiv pentru care am și ales să-l traduc. Deși am căutat o sursă să-i pot atașa și un link traducerii, nu l-am găsit decât postat și repostat pe Facebook de către diferite persoane. Oricum, ca întotdeauna, vă rog să luați din el doar ceea cu ce rezonați și simțiți că vă folosește. Munay!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.