duminică, 11 octombrie 2020

Împărtășirea Noului Pământ cu Alții

Maria Magdalena canalizată de Pamela Kribbe

(Această canalizare a avut loc în sudul Franței)


Dragii mei, dragă bărbat și femeie, 

Eu sunt Maria Magdalena. Sunt acasă când sunt aici cu voi, în această țară. Când vă vorbesc în acest fel, printr-un canal, sufletul meu stabilește pentru o vreme o legătură mai strânsă și mai intimă cu Pământul și-mi aduc mai viu aminte cum a fost să umblu printre aceste câmpuri, aceste dealuri și munți, sub acest cer. M-am bucurat de enorma frumusețe a naturii și de puterile hrănitoare ale Pământului. 

Frumusețea și puterea naturală sunt încă prezente aici și vă pot vindeca din interior. Fără cuvinte, doar fiind aici, este o energie palpabilă care emană din această țară, dar și prin oamenii care au trăit aici de-a lungul secolelor și au simțit-o. Este o deschidere în această zonă, un tip de portal către o altă vibrație esențială care nu aparține acestei lumi fizice. Vă cer să fiți acum în mod explicit deschiși acestei vibrații și să o simțiți. 

Nu este nevoie să simțiți nimic special. Doar lăsați energia să-și facă treaba. Este o energie atât a Pământului cât și a Cosmosului care fuzionează aici. Dați drumul la tot ceea ce este vechi și obosit în voi. Nu vă mai atașați de ele, nu le mai acordați atenție. Vechea energie care se află aici dorește să fie eliberată, așadar, eliberați-o. Nici măcar nu este nevoie să vă doriți să se întâmple, o face în mod natural. Dar poate fi o idee bună să spuneți un ”Da” interior că acest lucru ar trebui să se întâmple. 

În viața voastră pe Pământ se întâmplă tot felul de lucruri și uneori ajungeți la capătul răbdării din cauză la ceea ce vă iese în cale. Acestea pot fi evenimente exterioare sau energii și emoții interioare care apar din voi și cu care întâmpinați dificultăți. Întotdeauna să știți că voi, ca ființă umană, nu trebuie să rezolvați singuri aceste lucruri. Este o curgere în voi înșivă și în jurul vostru care vă ajută. Nu este doar curgerea sufletului vostru, ea provine și dintr-un cerc mai larg de oameni dragi, suflete pereche, îngeri cu o gândire asemănătoare – nu sunteți singuri. 

Uneori primiți un brânci de la lumina din jurul vostru care vă cere să faceți ceva nou sau să renunțați la ceva vechi sau să curgeți împreună cu viața, chiar și atunci când nu aveți încredere în acea curgere, iar acest lucru vă face să vă fie frică pe moment. Vă îndoiți dacă să aveți încredere în acele voci blânde din interiorul vostru sau în acele înghiontiri pline de iubire.  

Cu toții ați ajuns să fiți descurajați. Există un loc în voi în care vă simțiți singuri, întemnițați între ziduri din frică și neîncredere. Acum este momentul să vă luați avânt, să deschideți ferestrele acestei închisori. Pământul și cerurile vă cheamă. Suntem aici să vă eliberăm, dar nu o putem face singuri, avem nevoie de ajutorul vostru. Trebuie să răspundeți chemării noastre, să îndrăzniți să aveți încredere, să îndrăzniți să fiți deschiși și să simțiți. Este nevoie ca toate emoțiile pe care acest proces de eliberare le provoacă în voi să fie văzute și simțite, dar să nu vă lăsați prinși în ele, astfel încât acestea să poată zbura libere ca o pasăre. Ceea ce a devenit tăinuit și ascuns în voi, ceea ce a devenit umed și rece și inconfortabil în voi, ca o închisoare umedă, este nevoie să fie trezit de vocea iubirii și chemat la lumină, dar nu trebuie să o faceți singuri. Lumina care vă cheamă este prezentă, dar trebuie să urmați curgerea și să fiți de acord să vă deschideți. 

Imaginați-vă că închisoarea voastră, oricum v-ați imagina-o, are o poartă în fața căreia stau doi gardieni. Ei supraveghează poarta și sunt reacția voastră la durerea și frica pe care le-ați experimentat în viață, fie că este vorba de această viață, de viețile anterioare sau ambele. Uitați-vă la cine stă în fața porții voastre. Acești gardieni simt că fac o treabă bună și vor să vă protejeze de și mai multă durere. Cu toate acestea, în actul de a vă proteja, v-au închis din greșeală accesul la viață, la simțire, la curgere. Tratați-i cu respect pe acești gardieni, pentru că au făcut o treabă grozavă. Deși s-ar putea să-i vedeți ca pe niște figuri negative, ei au fost cei care v-au ajutat să supraviețuiți în această dimensiune a densității și greutății care a existat până de curând. Adresați-vă acestor gardieni și mulțumiți-le pentru munca lor. 

Psihicul uman este extrem de inventiv, va crea orice ca să facă viața suportabilă, de exemplu, ocrotindu-vă în sensibilitatea voastră, lăsându-vă să stați într-un colț întunecat, pentru că se simte mai bine și mai sigur decât ceea cu ce erați obișnuiți. Toate aceste mecanisme sunt în totalitate de înțeles și imaginabile privite în lumina compasiunii. Toată lumea a experimentat aceste lucruri. Toate comportamentele umane care provin din mecanismele de supraviețuire, în care o poartă a fost închisă, sunt profund umane. 

Atunci când vorbesc despre noul Pământ care acum vine în manifestare, care se trezește acum prin inimile voastre, vorbesc despre o realitate, o lume care este atât profundă cât și profund umană. Noul Pământ este plină de o lume de oameni calzi care se înțeleg unul pe celălalt la un nivel profund pentru că ei înșiși și-au experimentat la extrem umanitatea și au trăit cu ea. Prin umanitate mă refer la vârfurile și văile emoțiilor care sunt întrețesute în corpul vostru pământesc. Prin umanitate mă refer la experimentarea dinamicilor schimbării și mișcării și apoi reluarea de la capăt – din nou și din nou. Prin umanitate mă refer la vederea asemănării în cealaltă persoană, chiar dacă la prima vedere tot ceea ce vedeți este diferența. Începeți să căutați ceea ce aveți în comun unul cu celălalt; începeți să comunicați unul cu celălalt din acel loc împărtășit, iar acest lucru crează unitate, fraternitate. Aceasta este iubirea pe care Pământul a așteptat-o atât de multă vreme și acea iubire se naște în inimile omenirii. Noul Pământ va lua formă prin voi, prin trezirea inimii în voi și voi și voi. 

Spuneți-le gardienilor care stau la poarta închisorii voastre că a sosit momentul schimbării. Imaginați-vă, literalmente, că dați mâna cu ei sau îi bateți pe umăr mulțumindu-le pentru ceea ce au făcut pentru voi. Simțiți-le forța și demnitatea, care are legătură cu recunoașterea miezului de lumină în toate energiile din voi. Recunoașterea a ceea ce aveți în comun cu alți oameni nu se manifestă doar în relațiile exterioare, ci și în voi înșivă. 

În energiile cele mai întunecate și mai negative există un miez de lumină, un nucleu al tânjirii după iubire, o dorință de-a face bine, uneori chiar și într-un mod foarte distorsionat. Chiar și cruzimea și abuzul de putere își au originea într-o dorință de iubire și în incapacitatea de-a exprima acest lucru într-un mod încrezător în sine, puternic; un eșec de-a comunica acest lucru într-un mod sincer, onest. Nu vreau să justific astfel de energii sau comportament, vreau să trezesc înțelegere și să vă ajut să simțiți cum nucleul tuturor comportamentelor și emoțiilor care se găsesc în oameni, este același în toți. Fiecare cunoaște frica profundă care denaturează și distorsionează viața emoțională. Și toată lumea cunoaște tendința de-a dori să fii în control, de-a dori să ai putere asupra vieții, să dorești să-i forțezi pe alții după voia ta. Totul este foarte uman și din această recunoaștere că umanitatea este aceiași în toți oamenii, se naște ceva nou. 

Vedeți dacă gardienii voștri pot să se dea la o parte și să deschidă poarta ca să elibereze ceea ce este ascuns. Acea poartă vrea să se deschidă pentru că este nevoie de foarte multă forță să fie ținută închisă. Ce vrea să apară prin acea poartă? Cine sau ce ar apărea în viața voastră? Dați-i voie să apară. Puteți vedea sau simți ceva acolo sub forma unei stări de spirit sau a unei vibrații. Poate că este o parte a voastră foarte drăgălașă, o parte de care v-ați temut și care era mult prea frumoasă și tandră pentru această lume și, prin urmare, ați ținut-o ascunsă. Sau s-ar putea să vedeți o culoare sau o floare. 

Poate fi, de asemenea, o parte foarte puternică a voastră care vrea să-și facă acum apariția, o parte care este puternică și determinată, împământată și care are o viziune clară cu ceea ce-și dorește. S-ar putea să o vedeți apărând sub forma unui animal care vă ajută să vă conectați cu esența acelei energii, așa că, lăsați acea energie să curgă liber ca ceva ce vine de la sine. Simțiți cum, aici și acum, energiile Pământului și ale Cosmosului încurajează acest lucru să se întâmple. Și, apoi, sunteți în sfârșit liberi, deoarece cătușele trecutului pot fi slăbite. Vă puteți ajuta unul pe celălalt să găsiți unde vă potriviți cel mai bine atunci când vă întâmpinați cu bucurie și vă acceptați unul altuia umanitatea. 

Desigur, în toți oamenii mai există mecanisme vechi și când vă deschideți poarta interioară, le veți întâlni, dar nu le acordați o mai mare greutate decât au deja. Vechiul are nevoie de timp să se dizolve. Dacă un copac moare, el rămâne în peisaj pentru o perioadă foarte mare de timp și încet, materia organică se întoarce în Pământ. Dar nu continuați să trăiți prin părțile vechi, moarte din voi înșivă. 

Este omenesc și foarte ușor de înțeles că, ocazional, sunteți prinși într-un vârtej al îndoielii sau tristeții, fricii sau întunericului. Dar uitați-vă la asta cu un ochi care acceptă; este acolo și nu mai trebuie să-l ascundeți; lăsați-i și pe alții să-l vadă. Lumina noului Pământ curge prin umanitatea voastră ori de câte ori vă dați voie să fiți deschiși și vulnerabili, ori de câte ori sunteți dispuși să ascultați povestea altuia și ori de câte ori nu judecați, nici pe voi, nici o altă persoană. Nu prin teorii spirituale și nu prin cunoaștere teoretică, ci prin inimă, prin umanitatea voastră. Acest lucru va da formă noului Pământ sub tălpile voastre și în inimile voastre.

La sfârșit aș dori să vă rog să vă conectați cu energia Pământului în voi; să experimentați puterea Mamei Pământ și modul în care ea vă susține. Sunteți copilul ei, dar sunteți și un învățător pentru că aduceți ceva nou: o lumină din ceruri. Simțiți puterea cerească plutind deasupra voastră ca o lumină suspendată deasupra acestui cerc și care strălucește asupra voastră, exuberantă și generoasă, pentru că nimeni nu va fi lăsat pe dinafară. Simțiți cum puternicele raze de lumină, atât cele de deasupra cât și cele de sub voi, se amestecă și cum sunteți susținuți de ambele energii. 

Îndrăzniți să vă predați acestui șuvoi de lumină și să vă faceți mai măreți. Îndrăzniți să vă ridicați pentru cine sunteți. Sunteți frumoși, puternici și plini de grație. Nu vă lăsați distrași de vechile voci care vă spun altceva – tolerați-le, dar aveți încredere în voi înșivă. Sunteți purtătorii unei lumini noi pe Pământ și acest lucru este de necontestat. Vă salut pe toți ca gardieni ai noului Pământ.

 

© Pamela Kribbe  


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.