marți, 27 octombrie 2020

Adevărul Razei Galbene

 


Pleiadeenii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări iubite ființe de lumină, noi suntem ființele Pleiadeene. Noi venim ca o energie colectivă. Ne ancorăm conștiința, lumina, iubirea și inspirația divină în ființa voastră și în curgerea energiei Pământului, în meridianele și vibrațiile luminii care curg peste întregul Pământ. Suntem prezente să fim în serviciu și dorim să fim astăzi în serviciul vostru. Noi, Pleiadeenii, credem că în acest moment al ascensiunii, în care au loc numeroase și multiple schimbări în multe dimensiuni ale ființei voastre și, desigur, în situațiile și experimentările care au loc pe Pământ, este important să ne focalizăm asupra minții și clarității voastre mentale. 

Este nevoie de claritate mentală. Este nevoie de încredere în propria minte și gânduri. Este nevoie să-i dați voie divinului din voi, orice etichetă i-ați pune divinului din voi, sufletul vostru, Creatorul, sinele vostru mai înalt să se angajeze pe deplin cu mintea, cu corpul vostru mental și cu gândurile voastre. Este important să aveți încredere în mintea voastră ca să o puteți stăpâni. Adeseori se spune că atunci când vă stăpâniți mintea, le dați voie gândurilor negative, de judecată sau mai jos vibraționale să treacă pur și simplu sau să plutească mai departe, să curgă prin mintea voastră fără să reacționați. Mulți dintre voi veți recunoaște că un mare procent din gândurile voastre pot părea negative, de judecată și limitatoare și aceste gânduri vă rețin într-o anumită perspectivă. S-ar putea să vă simțiți confortabil cu această perspectivă; cu toate acestea, s-ar putea să nu vă încurajeze creșterea spirituală, ascensiunea și deschiderea întregii ființe Creatorului. Dacă recunoașteți că mai multe gânduri sunt negative sau mai jos vibraționale, poate părea dificil să aveți încredere în mintea voastră, să aveți încredere în gândurile voastre, cum ați putea avea încredere în gândurile negative, limitatoare sau jos vibraționale? Aveți încredere în mintea și în gândurile voastre, știind că mintea voastră este angajată și conectată cu divinul. 

Cheia este să vă conștientizați și să aveți încredere în gândurile voastre, chiar și în cele negative sau mai jos vibraționale. Lăsați gândurile negative sau mai jos vibraționale ca pur și simplu să se dizolve dându-vă seama că nu este nevoie să fie energizate. Când aveți încredere în mintea voastră, vă dați seama că puteți alege, că puteți alege gândurile pe care le energizați, amplificați și intensificați, acesta este modul în care încrederea se dezvoltă. Nu este neapărat necesară accesarea înțelepciunii sau iluminării divine, conștientizarea și observarea gândurilor voastre și alegerea gândurilor pe care doriți să le accesați este ceea ce contează cel mai mult. Când reacționați la un gând și îl acceptați ca pe al vostru înșivă, atunci îl energizați. Dacă îl repetați, chiar și dacă îl repetați cu voce tare sau unei alte persoane, atunci îl energizați. Atunci când aveți încredere în mintea voastră, aveți încredere în voi înșivă și acest lucru este esențial. 

Este important să vă percepeți, simțiți sau conștientizați gândurile pe măsură ce apar și prin asta vrem să spunem că vă examinați gândurile. 

Care este energia gândului?

Care este originea gândului?

Este un gând adevărat?

Este un gând bazat pe frică?

Va crea eliberare sau va crea limitări? 

Când simțiți energia gândului ca și când ați simți energia sau aura altei persoane, ajungeți să recunoașteți și să deslușiți gândul. Gândul se poate transforma și schimba în altceva, astfel câștigați încredere în mintea, în corpul mental și în gândurile voastre pentru că vă asumați responsabilitatea. 

Dorim să rezumăm că este important să alegeți gândurile pe care le energizați și să simțiți energia unui gând, să îl deslușiți, înțelegându-l în continuare. Dacă este ceva de înțeles, va veni în conștientizarea voastră. Dacă acel gând este doar un simplu gând și nimic mai mult, atunci asta este tot ceea ce veți primi, așa că, nu încercați să vă afundați prea mult în deslușirea lui, doar acordați-vă timp și conștientizarea să-l contemplați. Cu ajutorul acestor două practici începeți să aveți încredere în mintea și în gândurile voastre, lăsând claritatea să curgă. Prin observarea gândurilor negative și limitatoare nu numai că veți câștiga claritate, ci o nouă formă de claritate va intra în mintea voastră. Veți crea spațiu în mintea voastră ca sinele vostru divin, sufletul, Creatorul sau sinele vostru mai înalt să fie prezente. Veți crea încredere acolo unde sunteți prezenți cu mintea într-un spațiu de deschidere și primire. Veți lăsa, prin urmare, claritatea divină, iluminarea și inspirația să curgă în mintea voastră. 

Integrarea încrederii și a clarității 

Integrarea încrederii și a clarității vă va ajuta să înțelegeți lumea din interiorul și din exteriorul vostru. Sunt atât de multe influențe care vă bombardează din trecutul vostru, poveștile pe care le-ați creat despre trecutul vostru și înțelesurile pe care le-ați dat tuturor experiențelor. Scopurile pe care credeți că le aveți de îndeplinit, credințele create de voi, de cei care v-au purtat de grijă în copilărie și de cei din jurul vostru, precum și de circumstanțele voastre. Sunt influențe din lumea exterioară, lucruri pe care oamenii vi le spun, părerile celor care vă conduc și regulile care sunt create. Sunt atât de multe gânduri diferite, imaginați-vă ascultând în același timp gândurile fiecărei persoane de pe Pământ. Vă puteți imagina cât de copleșitor ar fi asta? Într-o anumită măsură acest lucru chiar se întâmplă, sunteți influențați energetic de gândurile fiecărei ființe, iar apoi sunt părerile care sunt exprimate verbal de către fiecare persoană, diferite forme de creație și exprimare. Având în vedere aceste lucruri, poate fi provocator să obțineți claritate mentală și, totuși, claritatea mentală este atât de importantă în acest moment pentru că este nevoie să aveți încredere în propriile voastre gânduri. Să recunoașteți ce este corect pentru voi, ceea ce este potrivit, ceea ce sunteți ghidați este esențial deoarece ghidarea pe care o primiți pentru voi s-ar putea să nu fie valabilă și pentru partenerul vostru, cei dragi, copii, părinți, prieteni, străinii sau oamenii din alte țări. Prin claritatea voastră mentală accesați ceea ce este potrivit și necesar pentru voi și asta este tot ceea ce aveți nevoie. 

Când sunteți capabili să vă mișcați prin spațiul și realitatea voastră din această stare de pace, este mult mai ușor, sunteți conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul vostru, sunteți în măsură să recunoașteți și să conștientizați adevărul Creatorului din situații, scenarii și oameni. Acest lucru vă aduce claritate în întreaga ființă, astfel încât blocajele se dizolvă, este un proces deosebit de important. 

Raza Galbenă a Adevărului 

Noi, Pleiadeenii, ne-am etichetat comunicarea Raza Galbenă a Adevărului, pentru că a Treia Rază, Raza Galbenă, este cea care curge peste și prin ființa voastră și Pământ. La fel ca Soarele sclipește, scânteiază și strălucește cu claritate și adevăr de la Creator ca voi să absorbiți cât de mult puteți. Vă va afecta ființa creând claritate, fiind ca o purificare și curățare în întreaga voastră ființă. Dacă vă dați voie să vă examinați și să aveți încredere în gândurile voastre, alegând pe care să le energizați, atunci veți lăsa Raza Galbenă a Adevărului să vă afecteze cu adevărat ființa ca o vibrație vindecătoare galben aurie care este inspiratoare, purificatoare și crează un sentiment atât de frumos de claritate, pace și încredere. 

Mulți dintre voi de pe Pământ veți primi adevăr de la Raza Galbenă și vi se va cere să întrupați coduri în ființa voastră. Acestea vă vor pătrunde întreaga ființă și vor emana în lume creând din ce în ce mai mult adevăr, ajutându-i și pe alții să acceseze adevărul și claritatea Creatorului. În vibrația adevărului există claritate și încredere, mulți oameni pot simți că este nevoie să vă exprimați adevărul într-un anumit fel. Lăsați-vă ghidați. Suntem într-o lume nouă; s-ar putea să experimentați vechile limitări, dar este momentul să experimentați și să faceți un pas înainte în noua lume. 

Vă mulțumim,


Noi suntem Pleiadeenii


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.