sâmbătă, 13 februarie 2021

Al Cincilea Dar al Ascensiunii – Perspective ale Trezirii și Schimbării


Arhanghelul Gabriel prin Natalie Glasson
 

Salutări, salutări tuturor, eu sunt Arhanghelul Gabriel și este o onoare să vă aduc din planurile interioare al Cincilea Dar al Ascensiunii ca să vă susțină energia și scopul în 2021 și, desigur, și pe mai departe. 

Darul Ascensiunii pe care dorim să-l împărtășim cu voi este iluminarea și perspectivele. Dorim să vă susținem și să vă încurajăm să vă observați perspectivele, credințele. Vă invităm să vă îndreptați atenția asupra credinței în bine și rău, fals și adevărat, corect și greșit. Mulți dintre voi înțelegeți cu mintea sau poate ați fost învățați să o faceți, diferența dintre corect și greșit, fals și adevărat și bine și rău. Cu toate acestea, a sosit momentul să contemplați aceste lucruri, energia și scopul lor. De exemplu, să contemplați în timpul meditației sau să vă gândiți în momentele voastre de liniște la: 

Ce este adevărul? 

Care este energia adevărului? 

Puteți simți prezența adevărului? 

Cum se manifestă adevărul în realitatea voastră? 

Cum vă dați seama ce este adevărat și ce nu? 

Avem perspective false? 

Care este energia perspectivelor false? 

O puteți percepe, o puteți simți? 

O puteți conștientiza, o puteți recunoaște în voi înșivă și să o recunoașteți în alții, în situații și experiențe? 

În timp ce contemplați aceste energii diferite, ele par a fi exact opusul una alteia și, totuși, ele joacă un rol extraordinar de puternic nu numai în realitatea voastră, ci și în modul în care interacționați cu lumea. Vă grăbiți să decideți dacă lucrurile sunt bune sau rele, corecte sau greșite? Judecați foarte repede, poate fără să vă gândiți sau să le contemplați? Este important să fiți conștienți de modul în care reacționați și interacționați cu lumea, atât în interior cât și cu cei din jurul vostru. Odată ce începeți să înțelegeți aceste energii, bine și rău, greșit și corect, adevărat și fals sau contrafăcut, începeți să vă dați seama că ele sunt pur și simplu perspective. Poate chiar povești sau reguli. Eu, Arhanghelul Gabriel, nu vă cer să renunțați la toate perspectivele și credințele voastre, ci pur și simplu să le conștientizați și să recunoașteți unde există judecată în perspectivele voastre și dacă aceste judecăți chiar vă servesc în ascensiunea și evoluția voastră spirituală. Judecarea seamănă foarte tare cu crearea unei povești sau chiar cu crearea unei înțelegeri. Este o acțiune născută din perspective și credințe. Credințele vi le creați voi adeseori în timpul copilăriei și le purtați apoi cu voi și în viața voastră adultă. În timp ce contemplați aceste extreme ale energiei și înțelegeți întruparea lor în ființa voastră, veți începe să vă dați seama că ele nu există, că sunt creații, creații umane. Pe măsură ce începeți să vă treziți și să vă schimbați perspectivele, începeți să vă conectați în interior și să vă accesați intuiția și puterea interioară. 

Intuiția și puterea voastră interioară vor împărtăși cu voi, de la sufletul vostru și de la Creator, ce acțiuni este necesar să întreprindeți pe Pământ sau vă vor oferi acțiuni și situații care vă pot servi. S-ar putea să le judecați ca fiind corect de făcut, urmându-vă intuiția, ca cel mai bun și adevărat lucru de făcut. Puteți, de asemenea, judeca că să vă urmați personalitatea sau ego-ul sau chiar mintea, ar putea fi un lucru rău de făcut, sau fals sau să faceți ceva greșit. Atunci când vă urmați intuiția și puterea interioară pur și simplu acționați. Această acțiune vine de la Divin, prezența divină a Creatorului, această acțiune vă inspiră, vă umple de iubire, vă umple de pace, vă umple de curaj și putere. Prin urmare, le întrupați și le experimentați în realitatea voastră. Pe măsură ce faceți acest lucru, dizolvați perspectivele dacă este bine sau rău, greșit sau corect, adevărat sau fals. Ca urmare, vă eliberați și începeți să fiți în armonie, în unime, în echilibru divin cu Creatorul, experimentând astfel pacea interioară. Dizolvați judecățile și restricțiile pe care acestea le impun asupra ființei și experiențelor voastre pe Pământ. Nu puteți trăi o viață pe deplin împlinită de Creator dacă vă agățați de judecățile voastre. Ceea ce se va mai petrece este că începeți să iertați, vă iertați pe voi înșivă, îi iertați pe cei din preajma voastră și iertați Pământul. Îl iertați pe Creator; prin urmare, o profundă și puternică vindecare, care este extrem de eliberatoare, are loc în ființa voastră. Prin acest proces veți începe să înțelegeți că puteți iubi, puteți iubi necondiționat, fie că este vorba de o relație, o prietenie sau chiar să iubiți toate ființele. Atunci când iubiți necondiționat, vă puteți menține și puterea interioară. Multe suflete sau multe ființe de pe Pământ cred că să iubești necondiționat înseamnă să-ți pierzi puterea, dar nu se întâmplă așa. Atunci când iubiți, vă câștigați puterea, vă acceptați puterea, vă întrupați puterea, deveniți puterea voastră în acțiune. Observarea, trezirea și schimbarea acestor perspective simple în acest moment al ascensiunii este extrem de importantă. Ca să faceți acest lucru, pur și simplu vă observați pe voi înșivă. Vă recunoașteți pe voi înșivă, conștientizați gândurile pe care le creați, vă conștientizați acțiunile. Apoi, recunoscându-le în realitatea voastră, contemplați binele și răul, greșitul și corectul, falsul și adevăratul. 

Este mult mai ușor să înclini înspre bine și să judeci răul, cu toate acestea, amândouă sunt judecăți. Nu există bine, nu există rău. Există doar Creatorul. Creatorul curge prin ființa voastră și dorește să fie pus în acțiune în fiecare moment al realității voastre. Nu înseamnă că voi trebuie să-l puneți în acțiune, că trebuie să îmbrăcați haine speciale ca să deveniți Creatorul în acțiune. Voi sunteți deja Creatorul în acțiune și schimbând aceste perspective, pur și simplu observând și conștientizând, veți începe să vă schimbați în mod automat perspectiva dându-vă voie astfel să atingeți perspectiva voastră a Creatorului. Perspectiva voastră a Creatorului este cheia pentru 2021 și mai departe, conștientizându-vă perspectiva voastră interioară a Creatorului și manifestând-o în realitatea voastră. 

Acesta este darul nostru al Ascensiunii pentru voi. Eu, Arhanghelul Gabriel, voi fi prezent să vă susțin, vă rog să mă chemați să vă asist, mai ales în momentele de confuzie și derută. 

Iubirea mea este întotdeauna cu voi. 

Vă mulțumesc,

Arhanghelul Gabriel



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.