joi, 25 februarie 2021

Sincronizare, metode – Mesaj de la Unul

Prin Sophia Love 

23 Februarie 2021 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. Am întrebări. 

Dă-i drumul Sophia. 

Caut informații cu privire la sincronizare, cu privire la relații. Simt că trebuie să dau drumul la tot ceea ce știu și iubesc. 

Există motive să te simți nesigură. Ce spui are sens în lumina a ceea ce se întâmplă în lumea voastră. Toate, sau multe, dintre lucrurile la care v-ați așteptat să fie întotdeauna acolo sunt dezmembrate, dezintegrate chiar sub ochii voștri. Se întâmplă cu lucruri despre care n-ați vorbit prea mult. Se întâmplă cu lucruri despre care discutați pe larg. 

Ceea ce devine o certitudine este schimbarea – și acest lucru nu este încurajator. Aceste timpuri sunt timpuri la care v-ați ”înscris” înainte de a vă întrupa. Întotdeauna ați știut, o parte din voi a știut întotdeauna, că lumea cu care v-ați obișnuit se va prăbuși în timp ce voi veți fi aici. 

Chiar și în fața oribilelor condiții asemănătoare sclaviei, v-ați creat un sentiment de normalitate și regularitate – o cale pe care s-o urmați și care a inclus așteptările pentru obținerea unor realizări la anumite vârste. Nu vă este dat să suferiți. 

Nu veți mai suferi pentru multă vreme acum. Neliniștea pe care o simțiți este prezentă din cauza necunoscutului. Este prezentă din cauza izolării. Este prezentă din cauza inserării intenționate a fricii și a izolării în populația voastră.

Lumea voastră nu se va prăbuși. 

Lumea voastră este pe cale să re-nască. 

Acest lucru este resimțit ca groaznic înainte de a fi simțit ca incredibil. Acest lucru este simțit de voi acum ca fără de sfârșit, totuși, vă asigur că sfârșitul se apropie. 

Cele mai întunecate momente care stau chiar în fața voastră, toate semnalează sfârșitul, nașterea noului. Nu veți pieri sau prăbuși sub presiunea acestuia, ci mai degrabă vă va crește puterea. Asta se întâmplă pe măsură ce zi după zi vă ridicați și priviți cum lumea voastră pare să se afle într-o aparentă stare de colaps. 

Amintiți-vă că colapsul se produce atunci când nu există puterea sau capacitatea de-a continua. Nu asta este situația. Pentru acest moment v-ați născut. 

Se apropie. 

În momentul în care dezvăluirile încep, veți observa o recunoaștere interioară, o ”alarmă” dacă vreți, care să vă alerteze. Această ”alarmă” este o aducere aminte. Nu o veți auzi cu urechile, o veți simți în interiorul vostru. Ceea ce se întâmplă, odată ce o recunoașteți, este că dezvăluirile și schimbările continuă, o parte din voi le va aborda cu o siguranță calmă.

Sfârșitul e aproape. Noul este aproape. Asta este ceea ce vă poartă prin ele cu un surplus de putere, astfel încât sunteți în măsură să-i purtați pe alții. 

Când și cum și cine? 

Această angoasă nu va dura mai mult de un anotimp. Secretele sunt dezvăluite maselor mai repede de două săptămâni. Acestea au de-a face cu un nivel atât de profund al corupției și al înșelătoriei încât nu pot fi cuprinse într-o singură temă sau subiect sau aspect al societății voastre. 

Nu este vorba atât de mult despre o dezvăluire a unui adevăr după altul într-o anumită ordine ușor de digerat. 

Nu. 

Înșelăciunea este masivă, globală și completă. Așa va fi și expusă mai întâi. 

Din momentul în care se înțelege că aici a existat un element de control și că acesta, în esență, controlează totul și că întotdeauna a făcut-o, piesele de domino cad. Ele cad în ordine – o secvență care garantează că toate minciunile sunt expuse, că toate implicațiile sunt expuse. 

Nu este un proces ușor. Cu toate acestea, este unul complet. 

Vechea lume s-a încheiat și ca acest fapt să fie explicat cu acuratețe într-o manieră pozitivă, motivele pentru necesara sa încheiere vor trebui să fie clare și evidente. 

Adevărul este pe drum. 

Justiția face parte din proces. 

Libertatea este cea care urmează eliberării vechiului. 

Una dintre componentele important de remarcat pe măsură ce acest lucru este evident este că voi, ca indivizi, nu trebuie să vă eliberați sau să vă pierdeți unul pe altul în acest proces.

Cu toate acestea, ceea ce trebuie eliberat este orice metodă de relaționare cu orice altă persoană, instituție sau sistem care a funcționat necinstit sau fără efect. 

Intrați într-un punct zero al autenticității. 

S-ar putea să observați realizări de sine și descoperiri interioare care vă surprind. Nu vă alarmați din cauza acestor observări și descoperiri. Ați fost, până acum. Funcționând într-un construct fals sub reguli de opresiune și dominare; oricât de bine ar fi fost ascunse. 

A trebuit să purtați multe pălării și multe măști ca să supraviețuiți. Atunci când vă vedeți fără ele, s-ar putea să nu vă recunoașteți. Veți ajunge la o deplină recunoaștere și autoritate de sine. Asta va fi într-adevăr o stare plină de bucurie. 

Sunteți meniți să vă simțiți compleți, întregi fără nevoia unei validări exterioare. Sunteți meniți să operați cu deplina voastră putere personală intactă și funcțională. 

Toate acestea vă stau în față acum. 

Amintiți-vă. 

Amintiți-vă cine sunteți. 

Sunteți iubire. 

Sunteți lumină. 

Sunteți aici ca să introduceți o nouă lume. 

Vei vedea, om drag, vei vedea. Nu veți fi dezamăgiți sau neliniștiți încă multă vreme. Veți fi susținuți, hotărâți și întăriți odată ce veți fi în mod clar eliberați de cătușele voastre. 

Veți vedea. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 


Traducere Monica Poka

Sursa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.