duminică, 28 februarie 2021

Timpul să vă bucurați – Consiliul

Prin Ronald Head 

Dorim, în acest moment, să-i aducem la zi cu informațiile pe cei care ne urmăresc mesajele ca să vă pregătim oarecum pentru dezvăluirile cu privire la ceea ce s-a întâmplat și la ceea ce se va întâmpla foarte curând. 

Multora li s-a părut că nimic extraordinar nu s-a întâmplat în timpul săptămânilor ce au trecut de la începutul anului. Vă spunem acum că asta este exact așa cum trebuia să pară, dar nu este așa. 

Multe, sau mai exact cele mai multe, dintre obstacolele care au stat în calea schimbărilor pe care voi le-ați anticipat au fost eliminate sau neutralizate. O schimbare destul de importantă a fost pusă în aplicare în multe dintre sistemele voastre. Anunțurile pe care le-ați așteptat sunt mai iminente ca niciodată. Șocurile despre care v-am avertizat sunt și ele iminente. 

S-au făcut eforturi considerabile ca perturbările să fie menținute la un nivel minim. Cu toate acestea, deoarece întreaga voastră lume va fi întoarsă cu susul în jos, așa cum am spus, mai mult decât probabil unele perturbări vor avea loc. Vor fi făcute eforturi ca să fie dezvăluit atât de mult cât să fie atât sărbătorit pe cât să fie și jelit. Cu toate acestea, unele lucruri vor fi imposibil de ignorat. Dacă lucrurile par prea dificile pentru voi, nu vă rușinați să priviți într-altă parte. Sfatul nostru este să oferiți o mai mare atenție minunatului și să vă petreceți timpul planificând un viitor captivant. 

Păstrați-vă echilibrul sufletesc. Petreceți-vă fiecare zi concentrându-vă pe pace și iubire. Nu vă implicați în nimic violent sau vătămător din nici un motiv. Calmați-i pe cei care au nevoie de liniștire. 

Timpul vostru a sosit. Bucurați-vă. Voia Creatorului vostru va fi împlinită.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.