duminică, 15 mai 2022

Adevărul: Ce este și ce nu

Unul prin Sophia Love

10 Mai 2022 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Vă apropiați de o prăpastie a negării care, odată atinsă, nu mai există o altă opțiune decât să cădeți direct în adevăr. Este singurul lucru care a mai rămas. 

Adevărul. 

Fundamentul fiecărui element din această realitate inventată este situat acolo. Situat în adevăr. Adevărul este singura situație care are consecințe asupra evoluției voastre. Tot ceea ce contează se găsește în adevăr. 

Nu veți recunoaște adevărul după volumul sau mărimea lui. Nu poate fi identificat datorită frumuseții sau prezentării sale. Cu alte cuvinte, este posibil să nu se prezinte ca cel mai strălucitor sau lustruit pachet la vedere. 

Adevărul se simte. 

Ca să simțiți adevărul, volumul minciunii trebuie să fie dat mai încet. 

Apropo, tocmai din acest motiv volumul actual al matricei este setat să fie atât de mare. Este menținut așa ca vă țină distrași. Este menținut așa ca să vă mențină concentrați pe minciună. 

Adevărul nu strigă ca să fie observat. 

El pur și simplu este. 

Când devine evident că dețineți întreaga înțelepciune în interior – veți înceta să căutați ghidare sau aprobare dincolo de voi înșivă. 

În acest moment lumea voastră se schimbă. Apoi, devine o oglindă a ceea ce știți; o reflectare a adevărului vostru. 

Ce imagine devine evidentă atunci? Una de soliditate senină, evaluare corectă, judecată sănătoasă, perspectivă unică, resurse vaste, abilități multiple și variate și înțelepciune. 

Accesul la sinele vostru interior este comunicare cu divinitatea. Odată ce săpați adânc acolo, veți fi provocați să descoperiți orice diferență între cele două – sinele interior și divinitate. 

Pentru că sunteți născuți din Sursă și nu v-ați separat niciodată de la început.    

Adevărul și faptele/datele diferă. Sunt generații de fapte/date, fapte/date istorice, cu privire la timpul/existența omului pe Pământ. Deși ele ar putea spune povestea despre ceea ce s-a întâmplat cu Rasa, ele nu reprezintă adevărul omenirii. Acel adevăr este mai degrabă ascuns în fapte/date, decât spus prin ele. Pentru că Rasa a fost manipulată către o societate a cuceririi, tezaurizării/acumulării, datorii și competiții. Puterea a fost redusă în funcție de punctele forte și aspectele vizuale. 

Adevărata putere apare. Nu este acordată. 

Puterea adevărată apare din interior. În acest fel, ea nu poate fi înlăturată ca o consecință a unor caracteristici temporare. 

Rasa a fost manipulată să venereze idoli falși, negându-și, prin urmare, propriul adevăr. ”Idolii falși” nu se referă la statui sau anumite roluri, ci mai degrabă la perspicacitatea în afaceri, statalitate, frumusețea și priceperea fizică; bani. 

Odată ce Omenirea își va înțelege propriul adevăr, el sau ea vor avea acces la o putere inimaginabilă. Este puterea, la propriu, de-a crea lumi. 

Primii pași vor include o întoarcere la natură la un nivel care nu a fost atins înainte. Acest lucru se poate întâmpla prin adăugarea în programul vostru zilnic a unei plimbări sau vizite într-o grădină programându-vă momente de liniște înafara celui de meditație. Să opriți (estompați) sunetele produse de om și să le căutați pe cele ale naturii. Păsările, insectele, viața sălbatică, vântul. Aceste lucruri sunt îngrășământul descoperirii voastre de sine, a găsirii adevărului și accesării puterii personale. Acestea se găsesc în voi – nicăieri altundeva. 

Odată ce vă recunoașteți pe voi înșivă/sinele – îl/o veți întâlni peste tot. Acesta este darul reducerii zgomotului matricei. Împuternicirea. 

Voi existați acum într-o lume care susține o astfel de introspecție. Sunt forțe și frecvențe care încurajează iubirea și liniștea. Aceste emoții izvorăsc din adevărata voastră natură. Ca atare, ele rămân statornice și înfloresc. 

Ele sunt încurajate de repetare și acțiune. Folosiți aceste tendințe pozitive, pașnice să motivați tot ceea ce faceți – când vorbiți, ascultați, postați, comunicați, lucrați, vă jucați și odihniți, toate beneficiile. Așa se schimbă lumea voastră. 

Schimbarea începe în interior. 

Te descurci frumos dragul meu om drag. Nu există nimic care să poată împiedica noua ta lume frumoasă. 

Asta este tot. 

Mulțumesc!

 

Traducerea Monica Poka

Sursa 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.