miercuri, 11 mai 2022

Cum să rămâneți echilibrați în vremuri de nesiguranță

Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire noi, Arcturienii, extindem acum spre ființa voastră. Vă învăluim în stelele Universului Creatorului înconjurându-vă în lumină arzătoare ca să vă susținem ascensiunea și călătoria spirituală pe Pământ. Dați-vă voie să inspirați lumina acestor multe stele în timp ce ele vă umplu cu calitățile sacre ale Creatorului, cu tot ceea ce aveți nevoie și vă este necesar în ființa voastră. Întotdeauna există lumină pe care o puteți atrage, mai ales din stelele din Universul Creatorului. Deși întregul Univers al Creatorului există în ființa voastră, vă puteți imagina stelele Universului Creatorului înconjurându-vă ca niște licurici care radiază și emană lumină în ființa voastră, dându-vă voie să vă scăldați în cea mai glorioasă și hrănitoare lumină a Creatorului. 

Pe măsură ce voi ascensionați, toți cei din jurul vostru și Mama Pământ ascensionează. Acest lucru poate crea momente de nesiguranță în care s-ar putea să vă simțiți dezechilibrați sau nealiniați cu voi înșivă, cu alții, cu Pământul sau chiar cu Creatorul. S-ar putea să experimentați separare sau o înțelegere greșită atunci când în ființa voastră experimentați nesiguranța, acestea sunt de multe ori reflectate în realitatea voastră făcându-vă să simțiți nesiguranța cu o și mai mare putere și forță în interior. Acest ciclu se poate amplifica până când vă pierdeți focalizarea asupra cine sunteți, puterii și abilităților voastre sacre. 

În vremuri de nesiguranță este important ca mai întâi să recunoașteți că vă simțiți nesiguri, dezechilibrați sau derutați. Când recunoașteți că acesta este spațiul pe care îl experimentați și că acesta se integrează în realitatea voastră, aceasta este prima etapă a acceptării. Poate fi nevoie să acceptați că mulți în lume se simt nesiguri și acest lucru crează o realitate mai largă pentru toți provocând îndoială sau frică. Prin acceptarea nesiguranței în ființa voastră, sunteți în măsură să mergeți mai departe ca să vă aduceți în echilibru. Vă invităm să stați în energia nesiguranței. 

Cum se simte? 

Ce culoare recunoașteți? 

Ce cuvinte vă apar? 

Cum vă influențează corpul fizic? 

Cum vă influențează realitatea fizică? 

În timp ce recunoașteți toate astea, noi, Arcturienii, vă invităm să respirați profund în tot ceea ce descoperiți. S-ar putea să simțiți energia acumulându-se și apoi eliberându-se întrucâtva, schimbându-se și transformându-se în ceva diferit. Vă invităm să vă concentrați pe asta până când veți experimenta o ușurare sau o înțelegere. Dacă simțiți că nu sunteți capabili să treceți prin energie și să accesați înțelegerea, atunci poate doriți să încercați din nou în altă zi sau să vă invitați ghizii să vă susțină și ofere vindecare. 

Continuând, noi, Arcturienii, dorim să vă invităm să vă imaginați că voi sunteți Creatorul, pentru că voi sunteți Creatorul propriei realități. Imaginați-vă că sunteți Creatorul, sursa a Tot Ceea Ce Este, aveți toate calitățile, toate abilitățile, tot ceea ce aveți nevoie și doriți să vă susțină în realitatea voastră pe Pământ și să-i susțină și pe alții. 

În această situație de nesiguranță, fiind Creatorul, ce calități credeți că ar ajuta cel mai mult la o transformare? 

Pe măsură ce accesați diferitele calități ale Creatorului care vor susține o transformare în nesiguranță și vor aduce echilibru în ființa voastră, creați o energie, o energie vindecătoare care vă susține. Activați o aducere aminte interioară și vibrații sacre care să vină și să vă inunde ființa. Acordați-vă timp să evaluați calitățile care ar avea cel mai mare succes în transformarea stării de nesiguranță în echilibru. Ar putea fi calitatea păcii, a iubirii, curajului, tandreții, empatiei, calmului, vitalității sau acțiunii. Pe măsură ce recunoașteți aceste calități, începeți să vi le imaginați înflorind în ființa voastră, creând în jurul vostru un balon sau un cocon de lumină care este umplut cu aceste calități sacre. Lăsați-le să curgă prin fiecare aspect al ființei voastre. 

Stați în această vibrație, aceste calități sacre, această energie activată din interiorul ființei voastre. Simțiți cum vă liniștește, vindecă, ridică întreaga ființă. Simțiți cum deveniți conștienți de picioarele voastre, de pământul de sub voi și de energia care curge în Mama Pământ. Recunoașteți cum curge în centrul ei și se revarsă în cascadă în toate direcțiile. Se revarsă de asemenea și din ființa voastră în toate direcțiile, mai ales în situațiile de nesiguranță. Această sinteză sacră a luminii și calităților Creatorului susține rezultatul echilibrului. Pe măsură ce calitățile Creatorului sintetizează, ele devin un tonic și un balsam vindecător. Când vă simțiți nesiguri sau dezechilibrați, derutați sau haotici, vă puteți gândi la această sinteză sacră a energiei, să vă umpleți cu ea și să o  lăsați să se reverse în cascadă în toate direcțiile. Vă veți simți mai centrați și echilibrați, acest lucru va influența realitatea pe care o creați și realitatea din jurul vostru. 

Ca să încheiați acest proces, vă invităm să căutați adânc în chakra inimii sau chakra inimii voastre înalte să vă descoperiți sufletul și o sămânță de lumină. Sămânța de lumină conține energia care vă face să vă simțiți echilibrați, împământați, puternici, capabili să accesați și să folosiți instrumentele și abilitățile ființei voastre. Imaginați-vă, simțiți, conștientizați că această sămânță crește, poate crește într-un copac sau cea mai frumoasă floare, un tufiș sau o plantă roditoare. Priviți-o și imaginați-v-o  crescând în ființa voastră. Observați că rădăcinile sale sunt foarte lungi, puternice și împământate în Pământ. Este radiantă, capabilă să stea în picioare și puternică. Această creștere din sămânță sunteți voi, energia voastră, calitățile voastre, capacitatea voastră să rămâneți echilibrați orice se întâmplă în voi sau în jurul vostru. 

În vremuri de nesiguranță, știți că vă puteți influența ființa și realitatea într-un mod foarte puternic care va crea transformare și va aduce echilibru. Nu numai pentru voi înșivă, ci și pentru alții. Noi, Arcturienii, suntem prezenți să vă susținem în fiecare și orice moment. Puteți pur și simplu să ne chemați energiile să fie cu voi. 

Vă iubim foarte mult, vă mulțumim.

 

Noi suntem Arcturienii

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.