duminică, 1 mai 2022

Faceți cunoștință cu vibrația voastră

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson

Salutări iubite ființe de lumină, eu sunt Arhanghelul Metatron și vin cu Vibrațiile Angelice ale iubirii să vă salut. Scopul meu este să vă susțin în activarea aducerii aminte și a adevărului interior care vă vor conduce într-o călătorie pe care sufletul vostru o dorește și cere ca să aducă împlinirea în fiecare celulă a ființei voastre. O împlinire care vă deschide întreaga ființă la unimea și completitudinea voastră cu Creatorul. Fiecare pas pe care-l faceți pe Pământ vă susține în această căutare. Fiecare vibrație a energiei care vine de la Creator prin Universul Creatorului la voi, vă susține aducerea aminte și activarea. Treziți tot ceea ce sunteți aducându-le în exprimare și experimentare pe Pământ astfel încât toți să-l poată vedea pe Creator și calitățile Creatorului. Acesta este un proces atât de frumos, unul pe care l-ați contractat și din care ați acceptat să faceți parte pentru că aveți tăria, curajul și înțelepciunea să o faceți. 

Este important să vă aduceți aminte de ce sunteți pe Pământ și care este căutarea sufletului vostru, chiar dacă nu o cunoașteți atât de îndeaproape pe cât v-ați dori. În acest moment al Ascensiunii, eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să vă așezați sau să stați în spațiul care sunteți, în ființa și în energia care sunteți. Vă invit să fiți conștienți de podeaua, de pământul și de Mama Pământ de sub voi pentru că făcând acest lucru vă împământați. Deveniți conștienți de corpul vostru, de sistemele voastre energetice, de spațiul din voi și de spațiul din jurul vostru, de gândurile care vă ocupă mintea, emoțiile care sunt la suprafață și cele care sunt adânc ascunse. Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să deveniți conștienți de sau să vă concentrați pe tot ceea ce sunteți în acest moment fără nici o judecată sau așteptări. Când deveniți conștienți de cine sunteți, vă dați voie să vă recunoașteți propria vibrație. Vibrația voastră este o energie complexă. Este o exprimare a cine sunteți voi. Toate rănile pe care le dețineți și toate calitățile magnifice ale Creatorului care sunteți. Fiecare gând, fiecare emoție vă clădește și crează vibrația și deveniți conștienți de cine sunteți în acest moment. Faceți cunoștință, vă întâlniți propria vibrație; de fiecare dată când practicați asta, vibrația voastră va fi diferită pentru că niciodată nu rămâne aceiași. 

Cum se poate, vă schimbați și transformați fără întrerupere? 

Pe măsură ce faceți cunoștință cu vibrația voastră, începeți să recunoașteți asemănările în vibrația voastră. 

Poate doriți să chemați energiile care susțin vindecarea, îmbunătățirea și avansarea vibrației voastre. Acesta este momentul în care voi, ca vibrație, ca frecvență, întâlniți o altă vibrație, energie și calitate și fuzionați ca să creați o vibrație care să vă susțină în continuare. Asta este o practică minunată, o practică foarte simplă, dar minunată, ca să deveniți conștienți de propria voastră vibrație. 

Pur și simplu chemați vibrația, așa cum sunteți ghidați de sufletul vostru, care vă va vindeca, îmbunătăți sau avansa propria vibrație dându-vă voie să vă recunoașteți vibrația mai întreagă și completă și în unime cu Creatorul. De fiecare dată când chemați o vibrație să se întâlnească cu voi, puteți conștientiza culori, calități, simțiri, o viziune sau puteți avea pur și simplu încredere că aceasta are loc. Este ceva foarte asemănător cu umplerea golurilor, aducându-vă ceea de ce aveți nevoie ca să avansați, să vă dezvoltați și să continuați căutarea sufletului vostru. Nu este neapărat nevoie să știți care este vibrația cu care faceți cunoștință, cu care vă întâlniți. Pe măsură ce energia apare, dați-vă voie ca pur și simplu să primiți. Poate doriți să vă țineți palmele îndreptate spre cer în timp ce stați așezați și le lăsați să se odihnească pe picioare sau poate doriți să le țineți ca o cupă în dreptul inimii într-un gest de primire. Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să vă creați un gest fizic al primirii astfel încât să puteți sta fie așezați, fie în picioare în meditație, primind prin acest gest fizic. Sunt necesare doar câteva momente de respirație profundă. 

Dați-vă voie din nou să conștientizați podeaua, pământul, pe Mama Pământ sub voi și procesul este complet.   

Uneori aveți o nevoie, aveți nevoie de ceva, dar nu prea știți ce este ceea de ce aveți nevoie. Aceasta este o practică frumoasă care vă ajută să dobândiți vibrații și calități de la Creator, să fiți susținuți fără să fie neapărat nevoie să înțelegeți pe deplin de ce aveți nevoie. 

Sper că practica mea vă va fi de folos. 

Vă mulțumesc.

 

Eu sunt Arhanghelul Metatron

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.