miercuri, 4 mai 2022

Crime împotriva Omenirii

Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Ați ajuns acum în poziția care este definită mai mult de starea de spirit a populației decât de ceea ce se întâmplă fizic pentru voi toți. Instrumentele voastre de manifestare și comunicare se extind și se dezvoltă, în timp ce cei care au deținut înainte controlul se străduiesc să vă convingă de contrariu. Este un joc. Un joc de control și zăpăceală. 

Atâta timp cât zăpăceala poate părea că este cea care domnește, populația poate fi manipulată. Capacitatea păstrării acestui nivel de control scade într-un ritm ridicat. Asta se datorează expansiunii și dezvoltării în rândul populației. 

Vă treziți pe scară largă, la nivel de masă și de asta s-au temut întotdeauna controlorii voștri. 

Vă apropiați acum de un moment de confruntare directă. Adevărurile urmează să fie dezvăluite și, pe măsură ce vor apărea, vor fi întrebări și conflicte. Multe. 

Răspunsurile sunt aici și pregătite să fie spuse. Răspunsurile nu vor fi învelite în zahăr odată ce sunt cerute în mod direct. Cere și ți se va da. Asta este valabil în toate cazurile. Mai ales că, și în acest ”moment” prezent, nu prea știți ce să întrebați. 

Pe măsură ce conștientizarea directă a corupției se extinde, abordați o cercetare directă. În acel moment – Răspunsurile vor fi date. Asta este o coordonare a sincronizării cu extinderea și capturarea. ”Capturarea” se referă la cei corupți care încă operează ca și cum ar stăpâni planeta. Nu mai sunt atât de mulți care să se mai potrivească acestei descrieri în comparație cu numărul lor de acum cinci ani. A avut loc o eliminare majoră a jucătorilor esențiali. 

O mare parte din ceea la ce asistați astăzi este doar teatru. Continuă în acest fel ca să ”câștige timp” în timp ce anumite operațiuni sunt stopate și operatorii lor sunt încercuiți și eliminați. 

În multe cazuri, aceste povești sunt mai mult pentru jucătorii acestor operațiuni întunecate decât pentru populație în general. Ceea ce nu vreți să se întâmple este ca cei corupți să se teamă că s-a terminat totul. Pentru că acest lucru îi va face să fugă și, foarte posibil, să distrugă orice dovadă. Scopul nu este doar să-i opriți pe ei, ci să opriți totul să continue. 

Sunt unele lucruri care continuă și acum. Pentru că acesta este un element al societății care a funcționat separat și în izolare virtuală de civilizația privită ca normală sau convențională. Este ca și cum nimic nu l-ar atinge. Ceea ce provoacă perturbări (acestor programe întunecate) este lipsa unui flux continuu de finanțare. Pe măsură ce acesta continuă și se înrăutățește, nu va mai exista nimeni care să continue ”munca”. 

Va apărea o problemă, în afară de cazul în care fiecare jucător este dezvăluit și oprit. Aceasta este problema banilor. Acești jucători se susțin pe ei înșiși și familiile lor cu acești bani. Va trebui să continue să o facă odată ce fluxul lor de venituri va seca. Din cauză că tot ceea ce ei cunosc sunt proiecte ”întunecate”, puteți vedea care este problema.* 

Aveți un întreg segment al societății care este oarecum susținut de corupția și crimele împotriva omenirii. Ei pot sau nu să fie conștienți de acest lucru și, prin urmare, vor fi șocați atunci când aceste programe sunt încheiate și dezvăluite. 

Scopul la ceea ce este oprit aici, ajunge mai departe decât știți voi. Vor fi considerente pentru societate în domenii ale reabilitării precum și ale prosperității. Atunci când se comite o crimă, orice crimă, există un făptuitor și o victimă. ”Justiția” încearcă să ofere compensații părții vătămate – oarecum plătită de făptuitor. În teorie, acest lucru va avea un efect de egalizare și va deveni un fel de corectare (îndreptare).

În cazul la ceea ce s-a întâmplat aici, victima este o întreagă rasă. Omenirea a avut de-a face cu o lovitură severă pe mai multe nivele, dincolo de vederea publică. Acestea sunt ”crimele împotriva omenirii” ascunse și care sunt pe cale să fie dezvăluite. 

Pe unii dintre oamenii implicați în aceste crime îi veți cunoaște într-o oarecare măsură. Nu-i veți cunoaște niciodată pe toți. Sunt milioane care au participat sau beneficiat. 

Într-o crimă de o asemenea amploare, ce ar putea fi considerat ”dreptate”? Nu există nici o modalitate să acorzi o despăgubire egală ca valoare cu prejudiciul cauzat de crimă. 

Asta este ceea cu ce se va lupta omenirea acum. Care sunt rezultatele corespunzătoare pentru participarea la ceea ce s-a făcut aici? 

Moartea?

Tortura?

De câți bani ar fi nevoie pentru recompensarea a ceea ce s-a furat de la rasă? 

Nu este treaba mea să vă dau aceste răspunsuri. Este responsabilitatea societății voastre să le definească și, făcând acest lucru, să le accepte și să înțeleagă că în aceste decizii este definită societatea însăși. 

Pentru că aceștia sunt semenii voștri. Modul în care vă comportați unul cu celălalt este un indiciu al dezvoltării, creșterii și înțelegerii a însăși vieții. Treceți acum printr-un proces de trezire. Deciziile voastre în ceea ce privește ”dreptatea”, atunci când aveți de-a face cu autorii acestor crime împotriva omenirii, se vor schimba în timp. 

Vor fi etape de șoc, furie și mâhnire. Sunt nivele de conștientizare în fiecare etapă. 

Dați-vă seama, în timp ce rezolvați colapsul rasei voastre capturate, că pe acea cenușă este construită fundația noii voastre societăți. Cu ce precepte și idei noi sunteți dispuși în mod conștient să continuați? La ce concepte, condiții și metode doriți să renunțați? 

Totul contează. 

Va fi nevoie de o inimă mare și un suflet conștient ca să vă construiți cu succes noua structură socială cu iubire și susținere mai degrabă, decât cu control și datorii. Mențineți-vă tot timpul scopul pe măsură ce mergeți înainte. Nu există acte, fapte nesemnificative. Tot ceea ce faceți contează. Asta definește acest pământ re-imaginat și Omul 2.0. 

Voi sunteți Maeștrii, acum și aici ca să ajutați arătând calea. Asta va face parte din munca voastră pentru tot restul timpului vostru aici. Ați fost aleși pentru această lucrare. 

Va deveni rapid o bucurie și o abilitate reamintită. Aveți încredere. 

Sunteți pregătiți pentru un astfel de răsfăț. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.

 

 

 

*Impresia care a fost oferită aici a fost a multor mii de persoane strămutate, care sunt antrenate în această muncă întunecată și care dintr-o dată se trezesc fără o modalitate concretă de-a se întreține. Ei nu vor ști ce să facă și sunt dispuși să facă aproape orice pentru suma potrivită de bani. Vor trebui să continue să supraviețuiască și să-și susțină viața, fără nici o experiență să facă acest lucru într-un mod deschis și necorupt. Acest lucru afectează o parte mult mai mare a populației decât se poate imagina și reprezintă o problemă reală pentru societate.

 

Traducere Monica Poka

Sursa

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.