sâmbătă, 8 iunie 2024

Cel mai bun mod să primiți răspunsurile pe care le căutați

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Avem o perspectivă pe care ne-ar face plăcere să o împărtășim cu voi toți despre aproape tot ceea ce trăiți acolo pe planeta Pământ. Ne face plăcere să ne împărtășim perspectiva cu voi pentru că știm că vă lărgește mințile, iar atunci când întâlniți energii mai înalt vibraționale, vă expansionează și inimile. Nu venim la voi să vă oferim un răspuns, singurul răspuns la întrebările voastre arzătoare. Venim să vă invităm să ființați în stări mai înalte de conștiință. Alții vă oferă perspectiva lor și când întâlniți acea perspectivă trebuie să vă întrebați dacă rezonați cu ea, dacă se simte a fi potrivită, dacă vă duce într-o stare mai înaltă de conștiință ca să alegeți să acceptați invitația. 

Acesta este un moment de mare discernământ pentru voi toți și nu este vorba dacă este logic pentru voi în acest moment. V-ați dus mințile logice atât de departe cât vă pot ele duce. Acum este momentul să simțiți orice ce luați în considerare și să determinați dacă vă simțiți mai expansivi sau mai contractați când vă concentrați pe acea linie temporală, acea oportunitate, acea învățătură, acea perspectivă, și așa mai departe. 

Voi v-ați setat viețile oferindu-vă oportunități în așa fel încât să simțiți anumite emoții. Ceea de ce nu v-ați dat seama atunci când simțeați emoțiile mai puțin plăcute este că și ele trebuiau simțite ca să aveți un discernământ fin acordat. Este nevoie să știți când ceva se simte a fi bine și când ceva nu se simte a fi bine pentru voi, iar singura modalitate să aveți această sensibilitate este să vă dați voie să simțiți totul. 

Sunteți maeștri ai energiei, ai vibrației, ai gândurilor și ai concentrării, și ați venit în această realitate, cu toate provocările ei, ca să vă dovediți vouă înșivă asta. Nu trebuie să o dovediți nimănui altcuiva. Nimeni altcineva nu ține scorul. Voi o faceți; voi sunteți cei care vor să crească și să se extindă și să devină una cu Sursa din nou, în acel mod pe care îl puteți experimenta doar după ce v-ați oferit iluzia separării. Așadar, o întrebare pe care doriți să v-o puneți în mod regulat este: ”Mă apropii de Sursă în acest moment sau cu acest gând, sau mă îndepărtez?” Răspunsul vă poate fi dat doar simțindu-l în corpul vostru, în chakrele voastre. 

Aveți tot ce aveți nevoie în interiorul vostru, dar adeseori veți primi invitații, actualizări și activări din afara voastră care ajută la ridicarea nivelului de conștiință din interiorul vostru ca să puteți lua decizii mai informate. Și nu asta este modalitatea prin care voi toți creșteți, prin experimentările voastre, indiferent care sunt ele? Înainte să condamnați o experiență pe care o trăiți, întrebați-vă dacă există posibilitatea ca acea experiență să fi fost aleasă de voi ca să puteți crește din ea. Nu fiți prea duri cu voi înșivă, pentru că acum sunteți creatori conștienți și deliberați. 

Maeștri ați fost și înainte să vă întrupați acolo pe Pământ și vă aflați acolo ca să vă dezvăluiți vouă înșivă propria măiestrie. În timp ce vă dați voie să simțiți tot ceea ce este în viața voastră și ceea ce vă este prezentat, acelea sunt momentele când măiestria este prezentă. Este palpabilă. O puteți simți visceral, dacă vă dați voie să o faceți, și aceasta este invitația pe care v-o facem chiar acum, în acest moment.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.