miercuri, 19 iunie 2024

Ce vor aduce omenirii energiile solstițiului

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Aveți acolo pe Pământ un solstițiu pe care-l veți experimenta în câteva zile, iar pentru unii dintre voi va fi un solstițiu de vară, în timp ce pentru alții va fi un solstițiu de iarnă. Dar energiile vor fi aceleași indiferent de locul în care vă aflați pe planetă. Energiile care vin de la soarele vostru, și sunt susținute de către cei ca noi din întreaga galaxie și de dincolo de ea, au rolul să vă actualizeze și activeze chakra plexului solar. 

Treceți printr-o schimbare a identității voastre personale. Treceți printr-o schimbare în puterea personală. Vă veți accesa sentimentul de sine și încrederea în sine din aspecte complet diferite ale cine sunteți voi față de cum ați făcut-o înainte. Prin urmare, această schimbare în chakra plexului vostru solar este necesară. Momentul în care acest lucru să aibă loc este acum și sunteți pregătiți pentru asta. Sunteți pregătiți să vă schimbați vechiul vostru sentiment de sine cu noul vostru sentiment de sine pe măsură ce deveniți mai conștienți de voi înșivă ca ființe multidimensionale de lumină și iubire. 

Voi sunteți Ființe Sursă de Energie în carne și oase. Sunteți infiniți și eterni și nu mai trebuie să vă gândiți la voi înșivă ca fiind ființe umane foarte limitate. Începeți să vă cunoașteți așa cum sunteți cu adevărat, iar mișcarea înainte pe care o faceți este susținută de către noi, cei aflați în non-fizic, și de unii care sunt în fizic, cum ar fi frumosul vostru soare. Este sufletul sistemului vostru stelar, iar voi sunteți beneficiarii întregii lui iubiri și lumini. 

Puteți fi siguri că veți primi această activare, veți fi actualizați și singura întrebare este dacă vă veți bucura de ea sau nu. Pe măsură ce faceți loc acestei experiențe și vă predați de bunăvoie vechiul sentiment de sine, veți avea o experiență frumoasă. Cei care se agață de vechile căi, care includ vechile căi de a se cunoaște pe sine, se vor lupta puțin. Este important să dați drumul. Este important să cedați acestor vremuri de mare schimbare care sunt asupra noastră a tuturor. Este o ascensiune universală, iar Pământul este însăși inima acesteia datorită la cât de multe faceți voi acolo, cât de multe reușiți să duceți la îndeplinire și numai fiind acolo. 

V-ați asumat atât de multe și sunteți pregătiți să dați drumul la ceea ce nu vă mai servește. Și ceva care nu vă mai servește este un sentiment limitat al cine sunteți. Prin urmare, vom continua să vă ajutăm în acest moment al evoluției și ascensiunii voastre spirituale și vrem doar să știți că în această lună Iunie 2024 faceți un uriaș salt înainte. Suntem bucuroși să vă ghidăm prin această experiență cum putem noi mai bine.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.