marți, 18 iunie 2024

Cine sunteți voi ființele umane de pe Pământ cu adevărat

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton

Suntem Consiliul Andromedan al Luminii și suntem foarte încântați să ne conectăm cu voi. 

Noi vă vedem așa cum sunteți cu adevărat și menținem acel spațiu pentru voi, astfel încât să vă puteți vedea și voi pe voi înșivă în același fel. Vă invităm să vă alăturați nouă în bucuria noastră pentru ființele care deveniți prin experiențele voastre de acolo de pe Pământ. Știm că simțul vostru de sine se schimbă și se schimbă rapid și mai știm că vă puteți întotdeauna simți adevăratul sine în voi și puteți începe să operați ca adevăratul vostru sine de îndată ce decideți să o faceți. 

Dați drumul la atât de multe în timp ce vă aflați în călătoriile voastre, iar o parte din această eliberare este voluntară. Alteori renunțați la ceva pentru că trebuie neapărat să o faceți. Oricum, ceea ce îndepărtați este ceea ce nu sunteți, iar ceea ce se află sub ceea ce nu sunteți este ceea ce sunteți. Orice ce vă face să intrați în interiorul vostru și să simțiți adevărul despre cine sunteți este o binecuvântare și, uneori, ceea ce vă face să faceți asta se simte ca un blestem. S-ar putea să simțiți că oboseala voastră cronică este un blestem, dar dacă vă încetinește suficient ca să vă facă să intrați înlăuntrul vostru și să simțiți cine sunteți cu adevărat, atunci a fost și este o binecuvântare deghizată. 

Vă invităm să vedeți totul în viața voastră ca pe o binecuvântare și să vă întrebați cum vă ajută să deveniți mai mult din ceea ce sunteți cu adevărat. Când vorbim despre cine sunteți cu adevărat, vorbim despre infinitul, eternul vostru eu care este iubire necondiționată. Vorbim despre Sinele Sursă de Energie, Sinele Divin care ați ajuns să vă cunoașteți ca fiind mai mult prin experimentarea realității fizice. Așa că, poate părea că realitatea fizică este responsabilă pentru că voi nu vă cunoașteți ca Ființă Sursă de Energie, dar, de fapt, ea a fost concepută să vă facă să vă cunoașteți pe voi înșivă ca Ființă Sursă de Energie, dar prin experimentare. 

De exemplu, când vedeți filmări online cu cineva care salvează pe altcineva în timpul unei inundații extreme în orașul lor, voi sunteți martori la cineva care se cunoaște pe sine ca Ființă Sursă de Energie prin acea experiență de a fi erou. Există oportunități pentru voi toți să fiți eroi în fiecare zi, și uneori este la fel de simplu ca răspunsul la acel apel telefonic, acel mesaj sau la acel email la care persoana care vă contactează are nevoie să o faceți. Uneori, să fii erou înseamnă pur și simplu să-i zâmbești unui străin când treci pe lângă el pe stradă sau să-l întrebi pe casier cum îi este ziua. 

Puteți fi un erou în atât de multe feluri și puteți cere mai multe oportunități de la univers, de la sinele vostru mai înalt să vă experimentați în acest fel. Începeți să vă cunoașteți ca Ființă Sursă de Energie în carne și oase și asta este o experiență interesantă și una despre care știați că ar merita toată durerea pe care ați experimenta-o acolo, în viața voastră fizică. Acum, noi, cei din tărâmurile mai înalte continuăm să menținem acel spațiu pentru voi și să vă invităm în el în timp ce sinele vostru mai înalt vă prepară următorul grup de oportunități să vă cunoașteți pe voi înșivă așa cum sunteți cu adevărat. Și știm că veți răspunde cu toții chemării pentru că acum înțelegeți, mai mult ca niciodată, cât de bine vă simțiți când o faceți.

 

Suntem Consiliul Andromedan al Luminii și ne-a făcut plăcere să fim în serviciul vostru în acest fel.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.