vineri, 7 iunie 2024

Aceste vremuri extraordinare


Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. Nu mă pot aduna sau să mă liniștesc. Ceva sugestii? 

Trebuie să-ți recâștigi pacea. Ceea ce faci acum este bine. Să ne conectăm într-un mod plin de sens și din inimă. 

Nu sunt sigură că înțeleg la ce te referi. 

Ascultă. 

Acestea sunt vremuri extraordinare, iar pe măsură ce vă croiți drum prin ele, este recomandabil să vă chemați ajutoare extraordinare. Acestea ar fi lucruri care nu sunt considerate nevoi obișnuite. Va trebui să vă protejați în mod activ energia și corpul ca să experimentați o eficiență ridicată. 

Din toate punctele de vedere, umblați acum într-o lume diferită și nouă. Nu prea are rost să vă reamintiți despre ceea ce a fost ”înainte”. Acel timp a trecut. Ceea ce vă înconjoară și vă învăluie acum este o combinație. Energii noi și ciudate din spațiu și o matrice înarmată. Sunteți într-o furtună fiziologică. Nu puteți ignora asta. Corpul vostru va reacționa și va răspunde. 

Trucul este să știți cum și când să-l echipați (corpul) ca să obțineți beneficiul maxim și acțiunea preferată. Pentru că trăiți aici, pe Pământ, sunteți în măsură să supraviețuiți și să profitați de acest atac violent. Sinele vostru fizic a fost făcut să reziste, să absoarbă și să le folosească pe toate acestea. Cheia este să știți acest lucru, să credeți acest lucru și apoi să implementați acțiuni productive. 

Nu sunteți meniți să suferiți. Sunteți meniți să prosperați. 

Este important să vă dați seama că sunteți chemați de o cunoaștere interioară să locuiți în anumite locații. Sunteți chemați și de ego. În timp ce prima chemare vă va oferi un sentiment de pace și apartenență – cea de-a doua vă oferă un fel de satisfacție. 

Ca om pământean, sunteți aici acum lucrând prin amândouă. Adeseori, chemarea egoului vostru vă duce la conștientizarea locului în care vă duce chemarea sufletului vostru. 

Nu lucrați niciodată împotriva voastră, acest lucru nu este posibil. Pentru că întotdeauna voi sunteți cei care alegeți, iar posibilitățile într-un câmp de timp infinit sunt nesfârșite. Cel care vă setează scopurile cât timp sunteți aici este ego-ul vostru, de aceea de multe ori pare că ”dați greș” sau ”mergeți/sunteți împotrivă”. 

Fiecare moment conștientizat este valoros și oferă valoare. Nu vă dezamăgiți niciodată sufletul. 

Din moment ce ați ales o viață în această perioadă extraordinară – veți dori să aveți experiența completă atâta timp cât ea durează. Asta implică îngrijirea de sine. Îngrijirea de sine în prezent include evitarea toxicității – pentru că degradează corpul și spiritul. Există atât pași fizici, cât și emoționali care vă vor ajuta. Nu cu mult timp în urmă, aceștia au fost atribuiți strict mulțimii „woo”. Astăzi, îi veți găsi menționați în revistele științifice. 

Avantajele protecției împotriva frecvenței electromagnetice nu pot fi supraevaluate. Există metode care vă protejează, atât naturale, cât și manufacturate. Beneficiile naturii, ale apei și ale alimentelor pure contribuie la menținerea unui organism sănătos. Orice formă de meditație, timp petrecut departe de ecrane și stres, ajută la fortificarea spiritului. În următoarele zile veți dori să operați dintr-o stare de pace. Aceasta este egală cu puterea. 

Sunteți cei mai puternici dintre cei puternici, aici acum într-un corp fizic cu propriile nevoi și tendințe. Cu toții aveți nevoie de îngrijire și  hrănire și de conștientizarea efectelor mediului înconjurător. Nu ați ieși în viscol în costum de baie. Această logică se aplică astăzi – pentru că mediul vostru este o frenezie de frecvență și media electronică care nu aduce prea multe beneficii. Scopul vostru este navigarea cu succes prin această furtună. 

Aceste lucruri discutate astăzi nu sunt opționale. Acordați atenție modului în care vă simțiți în fiecare loc și situație și folosiți-vă intenția ca să creați o atmosferă benefică pentru voi. Mai mult decât oricând, gândurile și credințele voastre produc răspunsuri rapide. Fiți atenți și veți vedea dovezi peste tot. 

Conștiința este o stare de spirit constantă, nu una ocazională. Cu ea vă veți pregăti pentru și vă veți crea Noua voastră Lume. Nu veți fi dezamăgiți. 

Ești pregătit pentru un astfel de răsfăț, dragul meu om drag. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!    

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.