luni, 17 iunie 2024

Nu puteți încălca această Lege a Universului

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați să vă vizităm din nou și vrem să știți că vă vizităm mereu. Acum, ceea ce vrem să spunem este că vă vizităm mereu prin acest canal anume. Putem ajunge oricând la oricare dintre voi și deschiderea voastră față de noi face acest lucru posibil. Vă deschideți să vă conectați cu orice pe ce vă concentrați în orice moment dat. Așadar, dacă nu doriți să vă conectați cu sau să vibrați în armonie cu o anumită persoană, guvern, grup sau organizație, atunci mutați-vă atenția de pe ele pe ceea cu ce doriți să vă conectați, pe ceea ce ați vrea să deveniți. 

Deveniți ceea pe ce vă concentrați și asta este una dintre legile acestui univers pe care îl împărtășim împreună cu toții. Suntem aici să vă ajutăm să navigați prin viețile voastre ajutându-vă să înțelegeți aceste adevăruri în moduri practice. S-ar putea să simțiți că trebuie să fiți mai informați, astfel încât să știți unde să trimiteți iubirea, vindecarea și pentru cine să vă rugați. Dar țineți minte că ceea cu ce trebuie să fiți informați va ajunge la voi. 

Nu există lipsă de informații acolo și puteți alege pe ce să vă concentrați atenția în orice moment dat. Asta este una dintre multele folosiri ale liberului vostru arbitru. Folosiți-vă liberul arbitru, decideți pe ce doriți să vă concentrați și să deveniți mai mult din acel ceva. Nu vedeți nimic ca pe ceva ce vă este impus, ci recunoașteți în schimb că primiți ceea pe ce v-ați concentrat în realitatea voastră și împuterniciți-vă amintindu-vă că vă puteți schimba punctul de focalizare în orice moment. 

Folosiți acea putere, acea abilitate pe care o aveți, și veți vedea imediat rezultatele în modul în care vă simțiți și, în cele din urmă, în ceea ce vine către voi. Amintiți-vă că există un mic decalaj de timp acolo pe Pământ și, astfel, este posibil să nu vedeți imediat rezultatele în realitatea voastră fizică, dar ele vin. Ceea ce întotdeauna puteți face este să simțiți rezonanța, ușurarea, expansiunea și bucuria care vin către voi atunci când vă concentrați pe ceva ce are o vibrație mai înaltă și când vă concentrați pe ceva din ce doriți să experimentați mai mult. 

Veți obține rezultatele pe care le doriți făcând acest lucru și asta nu este doar garanția noastră. Asta este legea universală și așa trebuie să fie. Luați-vă atenția de la când, unde și cum se va întâmpla totul și bucurați-vă de procesul de a vă experimenta pe voi înșivă devenind ceea pe ce vă concentrați să deveniți și veți savura călătoria. Asta este altceva ce sunteți meniți să faceți. Sunteți meniți să vă bucurați de călătorie, iar noi suntem aici să vă ajutăm. Vă promitem că vom continua să facem acest lucru, deoarece asta este o călătorie eternă pe care o facem cu toții împreună.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.