sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Arcturienii: Folosiți-vă Puterea de Creație Dată de DumnezeuMesaj canalizat de Ute Posegga-Rudel

Preaiubiților,

Venim să vă ridicăm Spiritul, să vă umplem cu bucuria și iubirea care străbate Universul.

Bucurați-vă și ridicați-vă inima cât mai sus pentru a vedea și a simți noile începuturi răsărind la orizontul lumii voastre.

Noi suntem aducătorii veștilor bune și depinde de voi să le primiți și să le permiteți să vă ridice vibrația și să vă expansioneze conștiința.

Ceea ce a fost decretat de către Forțele Luminii prin voința Divinului Suprem este lansat în lumea voastră, deși în subtila sa fundație nu este încă vizibil în lumea voastră 3 dimensională.

Este important să intrați în contact și să vă conectați cu realitățile nevăzute pentru a cunoaște și a trage și manifesta într-un mod tangibil ceea ce v-a fost dat deja de către Inima Divină.

Acum vi s-a dat o nouă oportunitate să vă folosiți Puterea de Creație care v-a fost dată de Dumnezeu pentru a trage noua realitate din tărâmurile subtile în lumea voastră.

Aceasta este o lucrare co-creativă glorioasă, una dintre Minunile Divine cele mai frumoase, uimitoare și care umplu inima de iubire, care vă permite să vă treziți la deplina voastră Divinitate prin folosirea puterilor voastre Divine Creatoare. În timp ce aveți încredere în moștenirea voastră Divină, în timp ce o aduceți tot mai aproape, voi vă mutați pas cu pas în Noile Realități care dezvăluie Divinul.

Pentru că în tărâmul și în realitatea voastră aceasta este minunata manifestare a Viselor lui Dumnezeu, cu care voi restabiliți ceea ce odată ați pierdut.

Da, aveți posibilitatea de a începe să vă reluați Starea Divină prin participarea la Noua Creație! În timp ce acționați, inspirați de Viziunile Divine, ADN-ul vostru este scăpărat și lumina voastră se expansionează și se intensifică. Acest lucru fortifică transformarea lumii voastre și aprinde inimile celor care încă mai dorm.

Iubită Umanitate, am dori să vă vedem ridicându-vă, ajungând cu înzestrata voastră viziune și cu dorința de iubire a inimii voastre în Creația lui Dumnezeu în tărâmurile luminii, culorii și sunetului, pentru a le manifesta în lumea voastră. Aceasta este chemarea creatorului vostru acum.

Vă rugăm, îndrăzniți să pășiți afară din ceea ce vă este familiar, și întindeți-vă până la stele. Totul este deja acolo și este pregătit! Nu este necesară nici o întârziere! Dar voi le întârziați atunci când ezitați și vă îndoiți de voi înșivă și de ceea ce este posibil, așa că preferați ca vechile moduri să continue.

Ce doriți să manifestați? Nu este o chestiune legată de cât de grandios sau mare. Este doar o chestiune de inocență și iubire. În asta sălășluiește Creatorul Divin.

Preaiubiților, darul vostru este scris în inima fiecăruia dintre voi! Trăiește acolo așteptând ca doar să fie recunoscut și pus în acțiune! Ascultați vocea bucuriei, urmați calea iubirii și atunci când nu-l cunoașteți încă, el vi se va revela singur! Pentru că acum este momentul în care aceste semințe sunt gata să rodească. Toate binecuvântările sunt cu voi! Cerurile sunt pline de așteptări, pentru a vă vedea pe voi, umanitatea, ridicându-vă și semănând adânc în pământ darurile cu care ați venit aici. Și într-adevăr ele sunt darurile cu care voi ați dorit să vă îmbogățiți lumea.

Semnalul pentru Marele Start a fost dat, ușile sunt deschise. Curenții și corurile Cântecelor Divine inundă acum Pământul, nu numai Pământul, ci întregul vostru Univers.

Le puteți auzi? Aduceți aici ceea ce este revărsat în creație pentru a amplifica, îndumnezei, a le face vizibile în lumea voastră prin serviciul vostru adus Divinului.

Vă așteptăm!
Cu Bucurie și Iubire,
Noi suntem Arcturienii!


link catre articolul original

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.