duminică, 11 ianuarie 2015

Energii Mai Înalte, O Mai Înaltă Îngrijire a Sinelui
De Sandra Walter

Binecuvântări Preaiubit Trib al Luminii,

Valul Noii Lumini care a început în 4 Ianuarie a inițiat căderea ADN-ului. Acest val inițial continuă până în 11 Ianuarie; Păzitorii Porților l-au ancorat toată săptămâna.

Aceia dintre voi care ați fost în serviciu în 12-12-12, s-ar putea să observați că unii dintre colegii voștri treziți încep să experimenteze ceea ce noi am experimentat în 12-12-12. Viziuni ale unor coduri în flux continuu, spirale de ADN Auriu care intră în Gaia, simboluri străvechi precum și unele coduri prezentate sub forma simbolurilor limbajului luminii.

Unul dintre cele mai dramatice efecte secundare ale căderii ADN-ului este o conștientizare mărită a multidimensionalității. Ați putea simți fuziunea expresiilor dimensionale într-un mod mult mai puternic, mai rafinat. În locul sclipirilor Sinelui Mai Înalt sau a unei stări mai înalte de ființare, mulți dintre noi experimentează multiple expresii dimensionale simultan. Această înțelegere este un obiectiv al Christului Cosmic Solar; sincronizarea tuturor aspectelor Sinelui în mai multe dimensiuni.

Un alt aspect secundar al noului, purificatului ADN care ne este disponibil este o creștere dramatică a activității pinealei. Claritatea poate fi surprinzătoare. Ați putea, de asemenea, primi mai multe flash-uri vibrante în timp ce sunteți în meditație sau întinși în pat noaptea, cu ochii închiși sau deschiși, și mai multe puncte luminoase care să apară în câmpurile voastre energetice. Acestea sunt efecte secundare ale recablării creierului și a pinealei care răspunde nivelelor mai înalte ale luminii.

Senzația Punctului Zero, acea frumoasă stare a conștiinței acum, este mai disponibilă decât niciodată. Vor fi mult mai ușor de experimentat pasaje mai lungi ale acelei liniști, tăcerea, adevăratul Punct Zero în care unificarea Sinelui Multidimensional interceptează programele iluziei separării. Folosind meditația sau momentele de pace și liniște în natură, ne deschidem către curgerea naturală a evoluției și chemăm astfel spre noi următoarea etapă  de pe calea Ascensiunii.

Înțelegeți că energiile lui 2015 vor amplifica efectul de bumerang într-un mod mai rapid, mai puternic. Alinierea cu Adevăratul Sine devine o cerere a Noii Lumini în ceea ce privește Ascensiunea. Suntem într-o fază de experimentare crescută – ceea ce înseamnă că și experimentarea emoțiilor negative va fi amplificată dacă vă focalizați pe negativitate în acest fel. Direcționarea conștientă a gândurilor, acțiunilor și spiritului vor fi o activitate de moment cu moment și va deveni o artă în sine.

Am intrat într-o porțiune foarte accelerată a procesului nostru de Ascensiune. Uneori putem simți că acest proces ne depășește. Din cauza amplificării acestei lumini fotonice care impune iubirea și armonia Divină, vom ajunge să vedem cum negativitatea se ridică din structurile celulare și din fiecare sistem de operare care funcționează pe planetă. Așa cum au menționat Pleiadeenii luna trecută, toată munca pe care am făcut-o până în acest moment a fost doar pregătire. Acum suntem puși la încercare într-un mod mult mai direct. Pe scurt, intrăm într-o stare de ființare care a fost prezisă de foarte multă vreme.

2015: Stăpânirea Multidimensionalității

Toate agățăturile și scăpările, durerile și suferințele, tiparele de somn întrerupt, valurile energetice, curățările, confuzia tehnică vor avea un cu toul alt sens în 2015. Ele ne vor forța să fim foarte prompți, în acest moment, și ne antrenează să ne aliniem cu intențiile divine ale sinelui nostru cel mai înalt.

În timp ce energia susține o mai puternică curățare a lumii exterioare din jurul nostru, noi vom rămâne fermi în alinierea noastră cu Iubirea Divină și cu obiectivele procesului nostru de Ascensiune. Intențiile noastre vor fi în mod consecvent și oarecum instantaneu revelate fie că sunteți sau nu în aliniere cu sinele vostru mai înalt. Dacă obiectivul vostru este să fuzionați cu propria voastră stare de conștiință mai înaltă, cu propriile voastre expresii mai înalte, atunci focalizarea va fi pe alinierea absolută cu realitatea pe care o alegeți în mod conștient pentru a ascensiona.

Faceți o înțelegere cu Sinele vostru Mai Înalt, cu Sinele vostru Christic și cu Echipa voastră Divină să vă arate în fiecare zi, în fiecare oră, în fiecare clipă ce este în aliniere Divină. Acest lucru va fi simțit diferit față de cum a fost simțit în trecut. Va fi cu mult mai instantaneu. Simțiți-l în inimă; veți recunoaște semnele în imediata voastră realitate, dacă sunteți atenți. Faceți de multe ori pauze pentru a vedea semnele. S-a încheiat răzbitul printr-o zi, o oră, un moment fără alinierea cu curgerea conștientă.

Înțelegeți că atunci când invitați în voi lumina conștiinței mai înalte, vă predați consecințelor a ceea ce ea vă arată. Rezistența la aliniere provoacă suferință. Curgerea cu alinierea aduce ușurință, grație și intuiții profunde dacă vă acordați percepțiile la ceea ce adevărul are să vă ofere în acel moment.

O Perspectivă Asupra Sistemelor care se Prăbușesc

Programele negative vor continua să ruleze sistemele negative de control numai până în toamna lui 2016. Mă refer la oamenii ghidați greșit care au servit multă vreme o cale negativă (nu subscriu rasismului inter-dimensional sau la judecarea încercărilor din trecut de a controla. O Lumină Nouă, O Paradigmă Nouă, Să mergem mai departe.) Înțelegeți că frecvențele care intră pe planetă sunt deținute de mii de oameni aflați în serviciul Noii Lumini. Acel tip de lumină de întrupat pe planetă este literalmente dureros pentru ființele negative. În timp ce am compasiune pentru cei ce au făcut alegeri greșite, și îmi pot imagina cât de deranjante trebuie să fie aceste frecvențe pentru cineva care poartă multă energie negativă, văd, de asemenea, cât de important este pentru cei ce ascensionează să dețină cea mai înaltă vibrație și coeficient de lumină absolut posibil.

Păstrați-vă câmpurile energetice clare și puternice. Folosiți-vă comenzile și înțelegerile cu înțelepciune. Curățați lucrurile în momentul prezent și asumați-vă responsabilitatea pentru propria voastră călătorie. Auto-împuternicirea este vitală. Ieșirea afară pe teren și conectarea cu Gaia, cu regatele și elementalii este una dintre cele mai eficiente căi de re-energizare și reechilibrare. Punctul Zero oferă rezultate imediate pentru intențiile pure. Plimbați-vă, respirați, întindeți-vă, intenționați; întinerire instantanee.

O Mai Înaltă Îngrijire a Sinelui 

Vom avea nevoie de o consecventă reechilibrare pe măsură ce fuziunea multidimensională devine mai puternică și mai pronunțată. Simplificați acolo unde puteți, angajați-vă în nou – pentru că vechiul se va simți foarte vechi acum și destul de împovărător. Renunțați la el. Nu fiți speriați de ceea ce deveniți; lăsați să se întâmple – nu contează ce. Fiți sinceri cu cei din jurul vostru în ceea ce privește sentimentele și energia voastră – sau lipsa acestora. Oamenii care se află în aliniere vor fi răbdători dacă sunteți autentici. Ieșim dintr-o lungă spălare a creierului prin programele de supraviețuire și performanță. Acum ne mutăm într-o nouă curgere a performanței, care nu se bazează pe rezultatele viitoare. Aceasta este autenticitatea Noului care contează cel mai mult. Fuziunea voastră multidimensională are loc timp de milisecunde în Punctul Zero, pas cu pas extinzându-se la secunde, apoi la minute și apoi la o permanentă stare a ființei.

Uneori lucrurile sunt cu mult mai dificile decât ne-am așteptat, și uneori se simte ca și cum am fi depășit marcajul cu totul atunci când o facem fără nici un efort. Nu lăsați ca anxietatea să vă copleșească centrul inimii voastre. Puneți mâinile pe inimă, mângâiați-vă corpul, liniștiți-vă mintea/ego-ul/emoțiile cu blândețe, spuneți Te Iubesc și respirați.

Îngrijirea Sinelui are o semnificație mult mai înaltă în acest an. Nu este vorba de o baie fierbinte și de un masaj (deși sunt excelente); tema voastră este O mai Înaltă Îngrijire a Sinelui. Nivelele psihologice pot fi amenințate de necunoscutul sporit ca parte a activării creierului. Structurile latente se trezesc și încearcă să dea sens la ceea ce restul creierului a fost până atunci. Poate cauza confuzie sau frică dacă nivelele mai joase încearcă să treacă peste recablare. Vă rog să rămâneți centrați dacă experimentați așa ceva; căderile psihologice ale schimbării au fost îngrijorătoare o vreme.

Binecuvântări nouă tuturor celor care ne-am angajat în acest proces fascinant și puternic!

În Iubire, Lumină și Serviciu
Sandra


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.