luni, 2 aprilie 2018

Activarea Nivelului Solar

Pentru întărirea corpului și a luminii

Arhanghelul Metatron

Arhanghelul Metatron vă aduce o activare legată de și lucrând cu vibrațiile Nivelului Solar, Helios și Vesta și Îngerii Nivelului Solar. Această Capsulă vă încurajează să vă întăriți corpurile fizic și energetic, să vă stabilizați ființa, să vă amplificați lumina și să primiți conștiința luminii de la Nivelul Solar. El dorește să vă ajute și să vă susțină corpul fizic în aceste momente de ancorare și activare avansată și crescută a luminii.

Activarea de la nivelul solar, ca toate activările de la nivelul solar, vă crește și vibrația și vă întărește și lumina. Acum, chiar dacă atât de multă conștiință și lumină se ancorează în ființa voastră, aspectele sinelui vostru care sunt prezente pe Pământ, pot deveni lipsite de lumină, acea lumină poate că este integrată în ființa voastră poate pentru o anumită conștientizare sau o anumită înțelepciune sau pentru a activa anumite abilități și întreaga voastră ființă în plenitudinea ei se concentrează pe acest proces de integrare, dar este valoros să vă amintiți coeficientul vostru de lumină, vasta vibrație a luminii voastre pentru a vă aminti ființa voastră ca pe o ființă divină și completă de lumină în loc să vă focalizați doar pe energiile care se ancorează și se integrează în ființa voastră cu toate vibrațiile și aspectele voastre divine.

Nivelul solar poate împărtăși și multă iluminare în Universul Creatorului, o mai mare înțelegere a stelelor, a planetelor, înțelegere pe care nu o puteți găsi la nivel planetar; nivelul solar susține și fuziunea divină a orice, orice lumină, conștiință sau aspect al ființei voastre care are nevoie de această energie de fuziune și astfel aș vrea să vă ghidez într-o meditație pentru a vă ajuta și susține în accesarea luminii de la nivelul solar, pentru a vă întări ființa și a vă crește vibrația luminii, dar care va împărtăși cu voi și înțelepciunea sacră care curge acum din nivelul solar, foarte multă înțelepciune a egiptenilor curge acum de la nivelul solar ca să-i puteți înțelege pe egipteni și să le recunoașteți avansarea în existența lor pe Pământ și astfel, conectarea cu lumina de la nivelul solar vă ajută să obțineți o mai mare cunoaștere și înțelegere în special despre existența pe Pământ ca ființă spirituală și co-existarea cu Creatorul și ca Creatorul pe Pământ.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 54 min și 53 sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 36 min și 35 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 31. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.