sâmbătă, 4 mai 2019

Eliberarea Conștiinței Diamant


Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson

Iubire și binecuvântări angelice extind prin ființa mea către voi. Eu sunt Arhanghelul Metatron, supraveghetorul Tărâmului Angelic. Primesc vibrațiile angelice de la Creator și le distribui prin Tărâmul Angelic, astfel încât îngerii pot fi în serviciu aliniați cu voința divină a Creatorului.

Scopul meu în abordarea și comunicarea cu voi astăzi este să vă fac conștienți de eliberarea Conștiinței Diamant în ființa voastră și în Pământ. Vibrația și frecvența Diamant se extind din nivelul Multi-Universal al Universului Creatorului, al cărui supraveghetor sunt. Lumina Diamant se extinde și la Nivel Cosmic acționând ca o exprimare a sintezei dintre Nivelele Cosmic și Multi-Universal. Scopul luminii Diamant este să împărtășească claritatea, limpezimea, modul direct și perfecțiunea Creatorului. Ea deține calitățile luminozității, transparenței, veridicității și curgerii organice a Creatorului. Extinderea luminii Diamant în Pământ simbolizează o actualizare a acestor calități sacre în omenire, în acțiunile și în reacțiile lor precum și în relația lor cu Mama Pământ. Astfel de transformări și schimbări promovează noi înțelegeri precum și înțelegerea modului de a trăi pe Pământ și care este născut din esența Creatorului.

Deși Lumina Diamant va fi ancorată în Pământ și omenire, ce este și mai interesant este că și Conștiința Diamant va fi făcută disponibilă. Conștiința Diamant deține înțelepciunea Nivelelor Multi-Universal și Cosmic susținând cea mai mare claritate în perceperea și întruparea Creatorului. Înțelepciunea este atât de clară, inspiratoare și pură încât primirea Conștiinței Diamant crează frumoase schimbări și treziri în ființa voastră fără ca măcar să înțelegeți cunoașterea împărtășită. Conștiința Diamant aduce o aliniere cu Creatorul clară ca cristalul în toate aspectele ființei voastre, promovând conștientizarea liberă de iluzii și o intensă cunoaștere interioară care aduce pace și mulțumire. Conștiința Diamant promovează o înțelegere a existenței voastre pe Pământ și în Universul Creatorului, dându-vă voie astfel să vă simțiți în unime și armonie cu tot ceea ce Creatorul este.

De ce este ancorată Conștiința Diamant în Pământ?

Conștiința Diamant este direcționată ca o rază de lumină în Pământ și în omenire pentru a curăța iluzia din câmpurile de energie, chakrele, emoțiile și mintea omenirii precum și din întregul corp fizic și energetic al Mamei Pământ. Iluziile care au fost pentru multă vreme prezente și care sunt simțite ca fapte sau realitate, vor fi curățate și șterse. Claritatea și adevărul vor umple spațiul în care iluzia a sălășluit cândva. Transparența va umple mințile multora dându-le voie să vadă cu alți ochi adevărul Creatorului din ei înșiși și din jurul lor. Acest lucru va însemna că veți găsi dificil să vă ascundeți emoțiile și adevăratele gânduri precum și exprimarea voastră a Creatorului. S-ar putea să simțiți ca și cum energii sacre țâșnesc din voi și că puteți vedea prin iluziile de care ceilalți se agață. S-ar putea să descoperiți că conștientizarea voastră spirituală evoluează dându-vă voie să accesați o nouă iluminare care aduce un înțeles mai mare realității și existenței voastre pe Pământ. Scopul proeminent al Conștiinței Diamant este să aducă claritatea și natura autentică a Creatorului care este prezentă în toate ființele.

Deși omenirea va beneficia de ancorarea Conștiinței Diamant, Mama Pământ este cea care va beneficia cel mai mult deoarece relația omenirii cu Mama Pământ este curățată și purificată. Acest lucru înseamnă că se naște o nouă legătură între omenire și Mama Pământ. Va fi creată manifestarea unei profunde unități, cunoașteri, compasiuni și a lucrului în unitate care să le permită amândurora, dar mai ales Mamei Pământ, să înflorească și să prospere. Cea mai mare parte a omenirii crede că a văzut deja măreția Mamei Pământ, și, totuși, ei nu au văzut nici măcar o părticică din magia și minunăția pe care ea o deține și o poate crea. Mama Pământ este o ființă magnifică pe care omenirea o va recunoaște pe măsură ce curăță iluziile cu care este înconjurată și la fel și relația ei cu Mama Pământ. Ea are puterea de a aduce o profundă vindecare ființei sale și tuturor celor care există pe ea aproape instantaneu, dar, totuși, mai este nevoie ca ea să se afle în unime cu toate ființele pentru a putea realiza acest lucru. Pentru ca acest lucru să aibă loc, omenirea trebuie să-și recunoască unimea cu Mama Pământ.

Primirea Conștiinței Diamant

Conștiința Diamant va fi ancorată în Pământ ca o rază de lumină care penetrează toate ființele și toate aspectele Creatorului. Pentru a primi Conștiința Diamant personal și conștient, eu, Arhanghelul Metatron, doresc să împărtășesc cu voi o tehnică specială care vă va da voie să întrupați calitățile sacre care vă sunt disponibile acum.

”Mă deschid pe deplin să primesc acum Lumina și Conștiința Diamant.” Repetați această afirmație în timp ce apăsați vârful degetelor mâinii voastre drepte pe vârful degetelor mâinii voastre stângi și degetele mari se întâlnesc. Lăsați ca palmele voastre să fie față în față, dar să nu se atingă, iar degetele voastre să fie îndreptate spre cer. Veți experimenta o schimbare sau o deschidere în ființa voastră care poate fi experimentată ca o stare de pace, un val de lumină sau altceva.
Când vă simțiți pregătiți, ridicați-vă mâinile în aceiași poziție, astfel încât să fie deasupra capului vostru, iar brațele voastre să fie întinse. Imaginați-vă Lumina și Conștiința Diamant curgând ca o rază de lumină în vârful degetelor voastre, în degete și palme. Imaginați-vă cum în spațiul dintre palmele voastre această rază de lumină ia forma unui mic diamant. Aceasta este prezența Luminii și Conștiinței Diamant.  
Lăsați raza de lumină în formă de diamant să-și emane lumina în întreaga voastră ființă.
Lăsați-vă mâinile în jos ca și cum ați ține cea mai prețioasă bijuterie sau cristal și așezați raza de diamant pe chakra celui de-al treilea vostru ochi. Inspirați-i lumina în chakra celui de-al treilea vostru ochi.
Coborâți-vă mâinile în fața chakrei inimii voastre și inspirați lumina în chakra inimii voastre.
Coborâți-vă mâinile în dreptul pelvisului vostru și inspirați lumina în pelvis, chakra rădăcină și chakra steaua pământului de sub tălpile voastre.
Lăsați ca forma de diamant a Luminii și Conștiinței Diamant să se expansioneze și să vă cuprindă complet ființa. Stați în această energie și inspirați-o în întreaga voastră ființă. Observați vindecarea, schimbările și claritatea care se formează, poate în moduri și zone neașteptate ale ființei voastre. Lăsați ca iluziile să fie dizolvate și un nou sentiment de claritate să apară.
Expansionați forma de diamant pentru a o cuprinde pe Mama Pământ și lăsați ca iluziile dintre voi și din relația voastră să fie dizolvate și curățate.
Rămâneți în această energie și primiți atât cât simțiți că este confortabil pentru voi. Eu, Arhanghelul Metatron, voi fi prezent să vă susțin.

După ce v-ați experimentat alinierea cu Lumina și Conștiința Diamant, chemați zilnic această energie în ființa voastră folosind următoarea afirmație ”Mă deschid pe deplin pentru a primi, întrupa și exprima acum Lumina și Conștiința Diamant.” Acordați-vă un moment pentru a simți lumina curgând prin ființa voastră și activându-se din voi și apoi continuați-vă treburile zilnice.

În următoarele zile fiți conștienți de orice noi intuiții, o mai mare claritate și cum prezența iluziilor se estompează, iar acest lucru vă va ajuta să recunoașteți prezența Luminii și Conștiinței Diamant în ființa și în realitatea voastră. Acordați-vă timp să întrețineți legătura de claritate și unime cu Mama Pământ pur și simplu petrecând timp împreună cu ea, fie ieșind în natură, fie în meditație. Observați cum interacțiunea voastră cu Mama Pământ se schimbă.

Cu claritate și adevăr,

Arhanghelul Metatron



Traducere Monica Poka

link catre articolul original






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.