joi, 9 mai 2019

Porțile Voastre Stelare Angelice


Arhanghelul Mihail prin Natalie Glasson

Salutări și iubire, eu, Arhanghelul Mihail, extind acum spre voi. Aș vrea să vă fac conștienți de energiile angelice care sunt prezente în ființa voastră, mai ales în câmpul vostru auric, cunoscute sub numele de Corpul vostru Angelic. Corpul vostru Angelic deține vibrațiile sacre ale Tărâmului Angelic și vă dă voie să vă conectați și să aduceți calitățile Îngerilor în ființa, realitatea și creșterea voastră spirituală.  

Porțile Stelare Angelice există în Corpul vostru Angelic care este un nivel și o dimensiune a câmpului vostru auric. Porțile Stelare Angelice pot rămâne în stare latentă până când sunt activate. Nu este potrivit să vă activați toate Porțile Stelare Angelice în Corpul vostru Angelic decât dacă așa sunteți ghidați, deși, prin activarea unor Porți Stelare Angelice, puteți crea o Poartă Stelară Angelică mai mare asemenea unui portal sau deschidere în ființa voastră, care vă activează toate Porțile Stelare Angelice și vă aliniază cu dimensiunile Tărâmului Angelic. Prin activarea unora dintre Porțile Stelare Angelice mai mici, puteți accesa numeroase calități angelice, ghidare, vindecare și multă înțelepciune pe care o puteți aduce în întrupare și exprimare prin întreaga voastră ființă și realitate. Pentru a activa o Poartă Stelară Angelică este nevoie ca mai întâi să vă conectați cu Corpul vostru Angelic, să vă familiarizați cu vibrația energetică și influența sa asupra ființei voastre.    

Porțile Stelare Angelice dețin vibrația pură și dezinteresat iubitoare a Tărâmului Angelic. Numai lumină înalt vibrațională poate fi accesată prin Porțile Stelare Angelice dinăuntrul câmpului vostru auric și din dimensiunile Tărâmului Angelic. Aceste porți pot acționa și ca o scurtătură sau o conectare focalizată pe Dimensiunile Angelice astfel încât să puteți accesa Dimensiunile Angelice și să vă scăldați în lumina lor cu o mai mare ușurință. Porțile Stelare Angelice pot accelera integrarea dimensiunilor mai înalte ale Universului Creatorului cu întruparea voastră de pe Pământ.

Accesarea și Experimentarea Porților voastre Angelice

Eu, Arhanghelul Mihail, vă invit să vă conectați cu sufletul vostru lăsându-vă atenția și conștientizarea să se odihnească în prezența și lumina sufletului vostru. Nu contează dacă nu știți unde sălășluiește sufletul vostru în ființa sau în corpul vostru, intenția voastră va permite ca legătura să fie făcută.

Cereți-i sufletului vostru să vă aducă conștientizarea Corpului vostru Angelic care există în dimensiunile câmpului vostru auric. Fiecare persoană are un Corp Angelic, și asta nu înseamnă că sunteți un Înger, este pur și simplu o manifestare a legăturii voastre cu Tărâmul Angelic și cu tot ceea ce Creatorul este. Cereți-i sufletului vostru să vă activeze Corpul Angelic astfel încât să-i puteți experimenta și accepta prezența în ființa voastră.

Eu, Arhanghelul Mihail, și Tărâmul Angelic vom trimite lumină în întreaga voastră ființă, concentrându-ne în special asupra Corpului vostru Angelic care este asemenea unui corp de lumină umplut cu vibrații și frecvențe angelice. Dați-vă voie să vă focalizați pe primirea luminii noastre angelice și expansionarea luminii și prezența Corpului vostru Angelic. Când vă simțiți pregătiți, spuneți pur și simplu cu voce tare ”Sunt aliniată cu Corpul meu Angelic. Corpul meu Angelic își revarsă acum vibrațiile sale luminoase în întreaga mea ființă, mă conectez și-mi înțeleg cu ușurință Corpul Angelic.”

Cu cât mai multă lumină ancorăm în Corpul vostru Angelic și cu cât mai mult vă focalizați pe activarea și emanarea Corpului vostru Angelic, cu atât mai conștienți veți deveni de Porțile voastre Stelare Angelice.

S-ar putea să vedeți, simțiți sau conștientizați cum o Poartă Stelară Angelică se deschide ca un portal. Pur și simplu observați această poartă fiind prezenți cu ea atât de mult timp cât simțiți că este potrivit. Când vă simțiți pregătiți, puteți să vă dați voie să treceți prin Poarta Stelară Angelică. S-ar putea, sau nu, să deveniți conștienți de o Poartă Stelară Angelică mai mare care este poarta principală care vă aliniază cu și vă susține în conectarea cu Tărâmul Angelic. Când vă simțiți pregătiți, dați-vă voie să treceți prin inima acestei Porți Stelare Angelice mai mari și veți intra în inima Dimensiunilor Angelice. Dacă nu deveniți conștienți de o Poartă Stelară Angelică mai mare, pur și simplu știți că Poarta Angelică mai mică vă va duce într-o dimensiune a Tărâmului Angelic unde vă sunt disponibile calitățile angelice potrivite pentru voi. Poarta Stelară Angelică mai mare  vă va direcționa către miezul și inima Tărâmului și Dimensiunii Angelice.  

Dimensiunile Angelice sunt reprezentate de către Arhangheli deoarece fiecare Arhanghel deține spațiul unei Dimensiuni Angelice, iar Îngerii umplu dimensiunile. Sunt 352 de nivele sau dimensiuni ale Tărâmului Angelic. Dimensiunile Angelice există alături de energiile și dimensiunile Mahatma precum și de dimensiunile Universului Creatorului. Există mai mulți de 352 de Arhangheli în Universul Creatorului, astfel încât unele Dimensiuni Angelice sunt supravegheate de mai mulți Arhangheli.

Explorarea și Lucrul cu Porțile Voastre Stelare Angelice

După ce vă acordați timp să explorați și să vă conectați cu Corpul vostru Angelic și poate una sau două Porți Stelare Angelice, s-ar putea să doriți să stați în meditație sau liniștiți și să-mi chemați energiile, ale Arhanghelului Mihail, precum și a comunității voastre de ființe Angelice și sufletul vostru să fie prezente cu voi. Pe măsură ce vă conectați cu toți cei care sunt prezenți alături de voi, puneți întrebările de mai jos, una câte una, cu voce tare așteptând să primiți orice inspirație sau ghidare după fiecare. Dacă apare o informație sau o conștientizare, s-ar putea să doriți să o notați. Dacă nu primiți nici o intuiție, informație, să știți că întrebările au fost puse și răspunsurile vor apărea în conștientizarea voastră în sincronizare divină.

Câte Porți Stelare Angelice este nevoie să fie activate pentru a-mi susține evoluția spirituală precum și întruparea și exprimarea Tărâmului și Dimensiunilor Angelice?

Va activa numărul necesar de Porți Stelare Angelice activate toate Porțile mele Stelare Angelice și Poarta Stelară Angelică mai mare?

Ce beneficii, cum ar fi iluminarea, șabloanele de lumină, calitățile angelice și așa mai departe, voi câștiga din conectarea cu Corpul meu Angelic și cu Porțile Stelare Angelice?

Care Arhanghel/i sau Ghid/Ghizi Angelic/i supraveghează activarea Porților mele Stelare Angelice și îmi susțin conectarea cu Dimensiunile Angelice?

De câte ori pe săptămână este recomandabil să mă conectez cu Porțile mele Stelare Angelice? Și timp de câte săptămâni până când întrupez Dimensiunile Angelice și-mi dau voie să fiu o exprimare a calităților angelice sacre?

Cum va susține conectarea mea cu Porțile mele Stelare Angelice creșterea spirituală și vindecarea întregii mele ființe?

Acordați-vă timp să contemplați aceste întrebări și oricare altele pe care le-ați putea avea. Explorarea Corpului vostru Angelic și a Porților voastre Stelare Angelice vă va crește coeficientul de lumină, trezi și aprofunda legătura voastră cu Tărâmul Angelic precum și conștientizarea de sine ca ființă de lumină divină sacră.

Cu cât mai multe frecvențe Angelice ancorați în ființa voastră fizică, cu atât mai prezente vor fi energiile Angelice pe și în Pământ, susținând ascensiunea tuturor și a Mamei Pământ.

Sunt veșnic prezent să vă susțin,

Arhanghelul Mihail

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.