vineri, 24 mai 2019

Transformarea Adevărului Vostru


Experimentarea și Întruparea Inteligenței Divine Elevate

Lord Melchizedek prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Lordul Melchizedek vine să vă vorbească îndelung despre adevărul din ființa voastră, explicându-vă ce este adevărul vostru, ce înseamnă să vă transformați adevărul și puternica influență pe care acest lucru o poate avea asupra ființei și ascensiunii voastre spirituale. El vă vorbește despre Inteligența Divină a Creatorului și împământează gândurile pure ale Creatorului în ființa voastră printr-o meditație ghidată. Lord Melchizedek vă invită să vă conectați și să vă aliniați cu cele 352 de nivele ale adevărului vostru, aducând aceste vibrații sacre în întrupare în ființa voastră. Lord Melchizedek vă asistă în transformarea adevărului vostru și în primirea beneficiilor întrupării Inteligenței Divine Elevate în ființa și în realitatea voastră. Aceasta este o activare puternică care vă ajută să experimentați o mai mare armonie cu voi înșivă, cu ghidarea interioară și cu Creatorul.

”Astăzi eu, Lord Melchizedek, vin să transform adevărul, adevărul care există în ființa voastră. Mulți Maeștri Ascensionați, Arhangheli și Ființe de lumină vorbesc despre adevărul care există în ființa voastră, adevărul vostru interior, adevărul Creatorului. Vă invit să contemplați întrebarea: Ce înseamnă să accesați și să activați și chiar să întrupați adevărul Creatorului, adevărul Sufletului și esența voastră în ființa voastră?

Din perspectiva mea, adevărul din voi este asemănător planului divin și voinței divine a Creatorului și Sufletului vostru, deține o frecvență, un șablon, vibrații ale esenței voastre. Este ca și cum ar fi sursa care crează tot ceea ce voi sunteți fie că sunteți voi ca ființă fizică pe Pământ sau ca spirit sau suflet sau ca o ființă din planurile interioare. Voi existați în nenumărate forme diferite în toate cele 352 de nivele și dimensiuni ale Universului Creatorului și deși toate aceste aspecte ale voastre sunt unite și sunt ca una, ele pot fi observate și sunt observate ca aspecte separate ale ființei voastre. Prin urmare, vă puteți imagina că există 352 de nivele ale adevărului vostru și am putea spune că cel mai înalt și mai pur nivel care este cel mai apropiat de integrarea și unitatea cu Creatorul și dincolo de iluzie, este cel mai expansiv.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 46 de min și 25 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 24 de min și 15 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 52. Veți fi apoi ghidați pe platforma 

unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

În cazul în care întâmpinați dificultăți, nu ezitați să ne contactați. De asemenea, dacă acest mod de a achiziționa Capsulele nu vi se pare potrivit sau prea complicat, nu ezitați să ne contactați.
 
Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.