vineri, 17 mai 2019

Vindecarea cu Curcubeul Angelic de Lumină


Arhanghelul Mihail prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Preaiubiții mei prieteni de pe Pământ, vă solicit atenția și vă cer să vă deschideți mințile și inimile, gândurilor și energiei mele. Vin la voi ca Arhanghelul Protecției, Voinței și Puterii Creatorului. Eu, Arhanghelul Mihail, am fost desemnat să protejez toate aspectele Creatorului fie că ele se află pe Pământ sau în Planurile Interioare și să ocrotesc în același timp Voința Creatorului, asigurând ca ea să fie distribuită minților și conștiinței potrivite pentru manifestare. Eu lucrez îndeaproape cu Puterea Creatorului, deprinzând caracteristicile puterii și ajutându-i și pe alții să gestioneze puternicele energii din ei astfel încât să le poată folosi într-un mod iubitor. Poată părea că Puterea Creatorului este adeseori greșit folosită, acesta este un proces de învățare care îi dă voie individului să înțeleagă energia puterii și influențele ei, folosind apoi puterea pentru a crea transformări pozitive. Prezența puterii în ființa mea este cea care îmi dă voie să eman o energie atât de protectoare. Este misiunea mea să protejez Puterea Creatorului și să-i ajut pe alții să activeze această energie sacră în ființa lor.

Spectrul a O Sută de Îngeri

Eu, Arhanghelul Mihail, stau acum în fața voastră cu un spectru de ființe angelice pe care le-am ales să lucreze împreună cu mine în această meditație. Ei sunt o sută de Îngeri cu numeroase calități și diverse vibrații ale Universului Creatorului. Am ales cincizeci de ființe angelice planetare, douăzeci de ființe angelice solare, zece ființe angelice galactice, zece ființe angelice universale și zece ființe angelice ale Conștiinței Christice a luminii Creatorului. Energia pe care ele o crează în timp ce își contopesc lumina este magnifică și inspiratoare de venerație. Fiecare ființă angelică deține un scop în a lucra ca o energie vindecătoare sau de a lucra cu energii de vindecare care crează bunăstare, întinerire și bucurie. Noi suntem o echipă unită și o sursă de lumină.

Am adunat o sută de ființe angelice magnifice de lumină deoarece doresc să creez o energie de vindecare intensă și puternică care să fie canalizată în ființa voastră și în Mama Pământ. Scopul meu este să împărtășesc abundenta iubire, pace și bucurie a îngerilor și să activez energiile angelice care se află deja pe Pământ. Aceasta este o practică foarte comună în Planurile Interioare, un Maestru sau un Arhanghel va aduna grupuri mari de ființe de lumină împreună cu scopul de a crea un curcubeu de lumină prin intențiile și energia lor unită. Acest curcubeu de lumină se extinde așa cum v-ați imagina un curcubeu, sub forma unui arc către persoana sau situația care face obiectul intenției noastre. Este un mod foarte puternic de a trimite energie de vindecare, lumină, conștiință sau calități celor care au nevoie. Misiunea noastră, așa cum ne adunăm, este să creăm un curcubeu de lumină care să vă vindece pe voi, Pământul și omenirea, care să permită ca tot stresul și încordarea să dispară și să se manifeste o focalizare pe existența iubirii.

Curcubeul de lumină poate fi folosit pentru orice situație sau persoană care are nevoie, permițând ca cele mai potrivite calități și vibrații să se ancoreze pentru a susține vindecarea. De fapt, voi puteți cere ca un curcubeu de lumină să vă fie trimis din planurile interioare și atunci va avea loc o adunare potrivită care să-l manifeste pentru voi și să vă trimită vindecarea de care este nevoie și este necesară.

”Cer vindecare pentru (situație, persoană, animal, voi înșivă) care să rezulte în ..... Invit un Maestru sau un Arhanghel și o sută de ființe să creeze un curcubeu de lumină care să trimită și să împământeze o puternică vindecare, energie, lumină, conștiință sau calități ale Creatorului. Mulțumesc.”

Crearea unui curcubeu de lumină este puternică pentru că temelia curcubeului este creată de unitatea mai multor suflete decât de un singur suflet care exprimă lumină vindecătoare. Noi, ființele angelice, ne tragem în mod obișnuit energia din sufletele noastre, din Tărâmul Angelic, din nivelele planetar, solar, galactic, universal și ale Conștiinței Christice din Universul Creatorului creând o energie diversă, expansivă și înalt vibrațională care ancorează iubirea în toate aspectele și nivelele ființei voastre.  

Prin curcubeul de lumină pe care-l creăm, doresc să energizez prezența iubirii angelice aflate deja înăuntrul Pământului, activând mulți Îngeri Pământeni aflați în manifestare în corpuri fizice pentru a le împuternici scopul pe Pământ, existența ca faruri de iubire necondiționată, devotament și generozitate. Lumina noastră angelică va susține cu blândețe creșterea și dezvoltarea întregii omeniri și a sufletului Mamei Pământ.

Acum doresc să vă ghidez într-o meditație care vă va da voie să experimentați Curcubeul nostru Angelic al Vindecării.

Trezirea cu Curcubeul Angelic de Lumină

Cu semnificative și profunde binecuvântări de iubire, eu, Arhanghelul Mihail, mă conectez cu energia voastră în calitate de conducător al acestei adunări angelice. Îmi extind lumina mea de un albastru electric în jurul vostru pentru a vă proteja și echilibra energiile, asigurând că doar iubirea de cele mai pure vibrații este în măsură să se manifeste în realitatea și în procesul vostru de gândire. Imaginați-vă, simțiți sau conștientizați cum lumina mea de un albastru electric vă cuprinde întreaga ființă, simțiți protecția mea sigură și fermă în jurul vostru. Dați-vă voie să vă relaxați în energia mea și în energia propriei voastre ființe în timp ce stați liniștiți și respirați profund.

Pentru a aduce focalizarea asupra gândurilor și a realității voastre, eu extind acum asupra voastră o lumină bogată care conține Voința Creatorului. Dați-vă voie să acceptați această energie a Voinței Creatorului care ancorează înțelepciunea, perspectivele și înțelegerea necesară în mintea și în conștientizarea voastră. S-ar putea să deveniți conștienți de culoarea luminii voinței și ghidării Creatorului care se contopește cu întreaga voastră ființă și aură, această culoare poate acționa ca un simbol al ghidării în realitatea voastră dacă îi dați voie să o facă.

Vă cer să vă dați voie să vă focalizați în interiorul ființei voastre. Fiți conștienți de prezența propriei voastre vibrații energetice care vă înconjoară, este vibrația energetică a ființei voastre fizice și spirituale. Cum vă face să vă simțiți?

Dorim acum să vă aliniem energiile cu Tărâmul Îngerilor pentru a începe procesul de vindecare. Vă rog să vă imaginați, simțiți sau conștientizați o rază de lumină aurie care se extinde din Tărâmul Angelic din Planurile Interioare și coboară în realitatea voastră curgând prin creștetul capului vostru în centrul corpului vostru. Lăsați lumina aurie să-și continue călătoria și să se extindă în Pământ și să se contopească cu toate manifestările Pământului. Simțiți această lumină aurie ca pe un praf auriu care plutește prin întregul vostru corp, aură și mediul înconjurător. Sunteți aliniați acum cu Tărâmul Angelic.

Imaginați-vă, simțiți sau conștientizați că în Tărâmul Angelic cele 100 de ființe angelice desemnate pentru acest serviciu și cu mine, Arhanghelul Mihail, ne activăm și ne integrăm energiile noastre de vindecare ca fiind una. Extindem acum din inimile noastre un imens curcubeu unit de lumină vindecătoare deținând calitatea care este cea mai necesară procesului vostru de vindecare, precum și multe alte vibrații de vindecare și conștiință. Imaginați-vă, simțiți sau conștientizați acest cel mai frumos, vibrant și strălucitor curcubeu de lumină angelică extinzându-se dincolo de Tărâmul Angelic în direcția voastră. Deschideți-vă inima și sufletul acestui magnific curcubeu de lumină angelică vindecătoare și iubitoare. Dați-i voie curcubeului să se alinieze cu chakra inimii voastre și lăsați glorioasele culori ale vindecării să intre din abundență în întreaga voastră ființă. Simțiți lumina circulând peste, în jurul și prin ființa voastră. Acordați-vă un moment pentru a vă da voie să întrupați acest curcubeu de lumină angelică vindecătoare, lăsați lumina curcubeu să curgă cu ușurință și să inițieze un profund proces de vindecare.

Curcubeul este atât de bogat și de abundent în energii vindecătoare și conștiință, dați-i voie să curgă prin ființa voastră și să se extindă și împământeze în Mama Pământ. Să știți că-i dați voie Mamei Pământ să accepte această lumină angelică multicoloră glorioasă și la fel și calitățile pe care noi le distribuim sau pe care voi le-ați cerut.

Acum dorim să activăm în ființa voastră conștiința angelică pe care o dețineți, calitățile iubirii necondiționate, devotamentul, altruismul, bucuria și o conectare pură cu lumina Creatorului. Vă activăm ca Înger pe Pământ pentru a acționa ca un far al esenței Tărâmului Angelic.

Invităm acum fiecare suflet de pe Pământ să-și activeze energia și esența angelică și să-și dea voie să existe ca Înger Pământean pentru a susține ancorarea iubirii Creatorului în Pământ. Fie ca fiecare suflet de pe Pământ să existe ca un Înger al iubirii și vindecării unindu-și energiile ca una singură pentru a ridica vibrația Pământului și a manifesta Raiul Creatorului pe Pământ.

Curcubeul nostru angelic de vindecare va continua să curgă în ființa voastră atât cât este necesar pentru a finaliza procesul de vindecare. Puteți direcționa lumina să vindece și să aspire energia forței de viață a Creatorului în orice zonă a corpului sau aurei voastre unde simțiți că este nevoie de o atenție suplimentară.

Acum, dorința noastră este să vă imaginați un curcubeu de lumină vindecătoare extinzându-se din inima voastră către oameni, situații, țări sau orice altceva ce simțiți că are nevoie de vindecare sau ca energii pozitive să fie ancorate. Curcubeul pe care-l veți crea va fi o combinație a propriilor voastre energii pozitive cu lumina noastră vindecătoare; imaginați-vă, simțiți sau pur și simplu cereți ca acest lucru să se întâmple. Știți că vă puteți imagina un curcubeu de lumină extinzându-se din chakra inimii voastre către alții sau situații pe parcursul întregii voastre zile cu un simplu gând.  

”Activez curcubeul de lumină al Arhanghelului Mihail și al Tărâmului Angelic combinat cu propriile mele energii vindecătoare ca să se extindă ca un curcubeu de lumină vindecătoare din chakra inimii mele.”

Cu binecuvântările curcubeului de vindecare,

Arhanghelul Mihail și O Sută de Ființe Angelice 

Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.