marți, 7 mai 2019

Realinierea Angelică

Ancorarea Tiparelor Angelice ale Iubirii în toate generațiile și civilizațiile pentru manifestarea celui mai măreț potențial al Pământului

Arhanghelul Zadkiel

Arhanghelul Zadkiel vă invită să fiți o ancoră a tiparului angelic al iubirii în numele celor pe care-i iubiți, al generațiilor trecute, prezente și viitoare și al tuturor civilizațiilor care au existat pe Pământ. Arhanghelul Zadkiel dorește să vă elibereze pe voi, toate generațiile și civilizațiile de inabilitatea de a primi iubirea Creatorului, dizolvând iluziile și fricile pentru a crea o nouă vibrație și întrupare a iubirii pe Pământ. Arhanghelul Zadkiel vă invită să lucrați personal cu Mama Pământ, cu Creatorul și cu Tărâmul Angelic pentru a ancora tiparul angelic al iubirii, creând astfel și manifestând cel mai măreț potențial al Pământului, în care toate ființele acționează din respect pentru Mama Pământ și toți cei care există pe ea. Acest lucru va permite ca contractele karmice negative dintre omenire și Pământ, prin acțiunile omenirii, să fie dizolvate și vindecate. Vă puteți imagina cum ar putea fi Pământul ca o bijuterie a iubirii și a respectului reciproc? Arhanghelul Zadkiel dorește să vă susțină în experimentarea manifestării divine supreme a Pământului și a iubirii.

”Iubirea Tărâmului Angelic este o iubire lipsită de ego, este o iubire necondiționată, este o iubire care deține expansiunea Creatorului, o iubire care evoluează continuu, crește continuu, este continuu explorată. Este o iubire pură, vindecătoare și conține atât de multă înțelepciune. În aceste momente ale ascensiunii, scopul și misiunea noastră, așa cum suntem ghidați de Arhanghelul Metatron, supraveghetorul Tărâmului Angelic, și de către Creator, este să ancorăm tiparele angelice ale iubirii în toate generațiile și civilizațiile de pe Pământ. Ce înseamnă acest lucru este că, așa cum sunteți în existență acum pe Pământ, dorim să vă folosim ca pe o ancoră astfel încât să experimentați deplina vibrație și descărcare a tiparelor angelice ale iubirii astfel încât prin voi tiparele angelice ale iubirii să curgă în generațiile trecute, în generațiile din trecut ale ființei voastre; așadar, în toți membrii familiei de dinaintea voastră.

Dorim, totodată, să ancorăm prin voi tiparele angelice în membrii familiei voastre din prezent, dar și în cei viitori. Vom ancora tiparele angelice ale iubirii în toate civilizațiile, în toate civilizațiile care există acum pe Pământ, chiar și în cele care nu sunt văzute pe Pământ precum și în civilizațiile care au existat în viețile trecute sau simultane. Astfel, dorim să reprogramăm întreaga omenire cu tiparele angelice ale iubirii.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 46 de min care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 26 de min și 17 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 51. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

În cazul în care întâmpinați dificultăți, nu ezitați să ne contactați. De asemenea, dacă acest mod de a achiziționa Capsulele nu vi se pare potrivit sau prea complicat, nu ezitați să ne contactați.
 
Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.