joi, 23 mai 2019

Începerea Creării Canalului Vostru


Maestrul Kuthumi prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Intenția mea astăzi este să vă dau mai multe explicații despre canalizare și să vă ajut să vă realizați propriul vostru canal și abilitate de canalizare. Pe parcursul comunicării mele, atunci când vorbesc despre ”canal”, nu mă refer la persoană, ci la pâlnia de lumină care este canalul ei.

Canalizarea nu este o abilitate nouă pe care omenirea a activat-o, în multe privințe, canalizarea este o abilitate naturală și comună pe care toți o au. Mulți oameni canalizează fără să-și dea seama pe tot parcursul zilei; se pot simți inspirați să spună oamenilor anumite lucruri care reprezintă, de fapt, ceea ce aceștia aveau nevoie să audă în acel moment pentru a-i îndrepta spre calea potrivită pentru ei. Oamenii canalizează și cărți, muzică, artă, vindecare și exprimări creatoare fără ca măcar să-și dea seama pentru că aceasta este o abilitate naturală și normală, o au de atât de multă vreme încât nici măcar nu-și dau seama de capacitatea lor, deoarece le este atât de familiară și de ușor să o facă.

Definiția unui Canal

Fiecare persoană de pe Pământ poate canaliza și cei mai mulți canalizează fără să-și dea seama de acest lucru.

Aceasta poate fi o afirmație foarte profundă ca unii oameni să o accepte. Pentru a vă da seama de acest lucru, este nevoie ca mai întâi să înțelegeți definiția unui canal. A canaliza înseamnă să te conectezi cu o energie sau să stabilești o conexiune care să-ți dea voie să atragi energii care în prezent s-ar putea să nu fie realizate în ființa ta. Pentru a canaliza este necesar să vă conectați la un izvor de conștiință care poate fi dincolo de realitatea voastră actuală de pe Pământ. În acest punct trebuie să ne amintim că fiecare persoană de pe Pământ este conectată una cu cealaltă, toți suntem aspecte ale Creatorului. Fiecare persoană este conectată apoi cu grupuri de suflet care sunt interconectate între ele și sunt conectate cu lumina Creatorului. Prin urmare, atunci când canalizăm putem spune că stabilim o legătură, o conexiune cu un alt aspect al ființei sau energiei noastre. Atunci când vă conectați în mod fizic cu cineva, nu puteți simți sau înțelege cu adevărat ceea ce aceștia experimentează în propria lor realitate. Când vă conectați cu o conștiință sau o ființă de lumină, puteți să-i simțiți cu adevărat emoțiile, gândurile și energiile existând în ființa voastră și le interpretați prin senzațiile voastre.

Ancorarea unui Canal

Un canal este adeseori descris ca un tunel sau o pâlnie creată din lumina care există în corpul fizic al unei persoane. În mod obișnuit pâlnia de lumină se ancorează într-una dintre chakrele persoanei; depinde de nivelul de creștere al persoanei dacă pâlnia, care este mai îngustă în partea de jos și mai largă în partea de sus, se ancorează în chakra coroană, chakra celui de-al treilea ochi, chakra gâtului, chakra inimii, chakra plexului solar, chakra sacrală sau chakra rădăcină. Chakra coroană este legătura voastră cu planurile interioare, cu grupul vostru de suflet, cu Creatorul; un canal va începe întotdeauna prin ancorarea în chakra coroană. Atunci când canalul este ancorat doar în chakra coroană, acest lucru poate însemna uneori că canalul este nou sau nu este pe deplin dezvoltat. Când pâlnia de lumină se ancorează în cel de-al treilea ochi, de obicei acest lucru înseamnă că persoana va primi multe viziuni prin canalul său și își va folosi canalul pentru a vedea în lumile spirituale. Acest lucru poate însemna uneori că informația care curge prin canal nu poate fi întotdeauna exprimată fizic. Acesta este un mod foarte puternic de a lucra dacă doriți să vă folosiți canalul numai pentru propria voastră ghidare și creștere. Uneori, atunci când canalul este ancorat în cel de-al treilea ochi, mintea poate avea obiceiul de-a influența energia sau conștiința care curge în acea persoană dacă disciplina nu este exersată. Când pâlnia de lumină se ancorează în chakra gâtului, atunci exprimarea informației sau conștiinței este foarte ușoară, în acest caz, înțelepciunea este singurul scop al activării canalului sau pâlniei de lumină. Un canal care se ancorează în chakra inimii este adeseori unul care exprimă o iubire imensă în fiecare energie sau conștiință care curge prin acel canal. Mulți vindecători își ancorează canalele în chakra inimii pentru a-i ajuta în exprimarea energiei. Când canalul este ancorat în chakra inimii, acest lucru simbolizează că totul este influențat de iubire și astfel puritatea energiei și a cuvintelor care curg prin canal este mai proeminentă. Ancorarea canalului în plexul solar și în chakra sacrală este mai puțin obișnuită, dar poate susține exprimarea emoțiilor și a creativității.

Când canalul este ancorat în chakra rădăcină, acest lucru poate însemna două lucruri: fie că persoana aduce energii și informații care sunt focalizate pe realitatea fizică și pe Pământ, fie că canalul a fost, de fapt, ancorat în toate chakrele și corpul fizic întrupează cu adevărat canalul. Acesta este scopul final al ancorării unui canal sau pâlnii de lumină în ființa voastră; când canalul este ancorat în toate chakrele, atunci există o legătură neîntreruptă între corpul fizic, personalitate, minte și emoții și canal. O persoană care și-a ancorat canalul în întreaga coloană a chakrelor, lasă energiile și înțelepciunea să curgă prin canal cu foarte puține întreruperi sau schimbări în energia sau aspectul persoanei. Mai înseamnă și că toate chakrele lucrează pentru a exprima conștiința și energia care curge. Este nevoie ca canalul să fie ancorat în toate chakrele înainte de a fi ancorat în chakra rădăcină și în întreaga ființă.

Crearea unui Canal

Crearea unui canal sau a unei pâlnii de lumină poate dura mult timp deoarece acestea se formează prin sinteza dintre lumina persoanei și lumina ghizilor săi și a Creatorului. Pentru a crea un canal puternic, trebuie să vă acordați timp să vă asigurați că acesta este creat cu vibrații înalte de lumină și intențiile corecte. Este nevoie de timp pentru a-i da voie persoanei să-și ajusteze canalul deoarece lumina suplimentară poate crea multe schimbări în energia persoanei. Când este creat, canalul poate fi foarte mic și subțire, dar cu timpul devine larg, puternic și expansiv. O persoană va evolua prin multe etape de folosire și experimentare a canalului său, înțelegând cum poate să exprime cel mai bine lumina, iubirea și conștiința cu care se conectează. Ne putem imagina un canal ca pe o antenă sau ca pe un vortex de energie deschis. Intențiile voastre vor crea actuala punte de lumină care susține conexiunea; intențiile voastre sunt cele care determină cu ce energie sau sursă de lumină din Universul Creatorului vă conectați energiile. Canalul nu este în mod necesar conexiunea sau legătura dintre voi și o anumită energie vindecătoare, conștiință, Maestru Ascensionat sau Îngeri, canalul este mijlocul de a vă conecta, mijlocul de a întrupa și de a filtra energiile în ființa și în realitatea voastră. Un canal este un instrument de conectare, exprimare și întrupare.

Definiția canalizării este să-i dați voie energiei să curgă prin ființa voastră; acesta este și modul de a construi un canal. Când ne dăm seama că este o simplă conectare, vedem că mulți oameni canalizează sau exprimă energie pe parcursul zilei, adeseori dintr-un aspect al propriei lor ființe. Unii oameni pot canaliza sau exprima o conștiință negativă a energiei din ei înșiși datorită focalizării sau stării lor de spirit; acest lucru nu le dăunează lor în mod neapărat, pur și simplu înseamnă că ei exprimă energie negativă prin acțiunile lor. O persoană poate canaliza sau exprima și o energie frumoasă și pozitivă sau perspective din propria lor energie, esență sau conștiință și care îi ajută să reușească cu ușurință în acțiunile și experimentările lor. Vă conectați în mod natural la un aspect al ființei voastre în funcție de focalizarea voastră; canalizați sau exprimați energia pe parcursul zilei deoarece canalizarea înseamnă transfer de energie, dar acest lucru nu înseamnă că este proiectată cea mai pură parte a sufletului vostru.

Când începeți să construiți un canal prin procesul realizării sinelui, prin ancorarea luminii și menținerea unei intenții de conectare cu vibrațiile mai înalte, mai fine sau mai rapide ale luminii, voi faceți acest lucru pentru a întrupa sau realiza un aspect mai înalt al Creatorului în voi. Aceasta este o punte de lumină care în multe privințe vă ajută să depășiți existența separării și să fuzionați cu alte aspecte ale sufletului Creatorului. Separarea provoacă multă suferință pe Pământ și, totuși, prin formarea unui canal, puteți simți o puternică legătură și unitate cu tot ceea ce Creatorul este.

Fiecare persoană canalizează sau transferă energie într-un mod diferit și exprimă diferite energii, în funcție de vibrațiile conștiinței cu care se conectează și propriului său nivel de avansare spirituală. Faptul de a transfera energie sau de a canaliza nu indică în mod necesar că sunteți o persoană bazată pe spiritual, acțiunile, gândurile și intențiile pe care le aveți atunci când nu canalizați sau transferați energie sunt cele care vă susțin creșterea spirituală. De multe ori vedem pe Pământ că cei care au creat punți de lumină și au manifestat un canal, uită să-și schimbe și să-și transforme modul de viață pentru a lucra împreună și a intensifica puterea care curge prin canal. Când o persoană rămâne focalizată pe realitatea sa fizică repetând obiceiurile judecății, fricii și negativității, atunci canalul poate fi afectat și poate scădea în vibrația energetică. Acest lucru înseamnă că vibrațiile mai înalte de lumină nu pot să curgă prin canal. Pentru a accepta vibrații mai înalte de lumină prin canalul vostru, prin pâlnia voastră de lumină, corpul vostru fizic și gândurile trebuie să dețină și ele vibrații echivalente sau mai înalte de lumină.

Cu această înțelegere, începem să vedem că canalul sau pâlnia de lumină este, de fapt, un suport pentru ancorarea luminii în corpul fizic și pentru stabilizarea luminii astfel încât corpul să poată face față vibrațiilor noii energii care intră în conștiința și în spațiul său. Este important să nu vedeți canalizarea ca pe o cale de a atinge dezvoltarea spirituală, măiestria sau ascensiunea pentru că este doar un instrument pentru conectarea cu și ancorarea luminii, lucru care, desigur, susține ascensiunea, dar numai până la un anumit nivel. Faptul de a învăța să canalizați sau transferați energie este ca și cum ați învăța să meditați, este o bază pentru procesele ulterioare de creștere și avansare, este un mod de a vă conecta energiile cu Creatorul și de a descifra voința Creatorului.

Construirea unui Canal

Patru lucruri sunt necesare pentru a construi un canal.

1.Este nevoie să identificați din conștiința sufletului vostru și a ghizilor voștri dacă,

1, acesta este momentul potrivit să începeți să vă construiți un canal. Invocați-vă ghizii să vă înconjoare și să-și trimită energia adânc în ființa voastră; acest lucru va crea o legătură între voi. Apoi, cereți-i sufletului vostru să vină în față, ajutându-vă să experimentați prezența lui iubitoare neclintită. Când sunteți pregătiți, pur și simplu întrebați: ”Dorința mea este să încep să-mi construiesc canalul astfel încât să pot experimenta o mai profundă conectare și legătură cu Creatorul existând ca un canal și un far al luminii Creatorului pe Pământ. Îmi întreb sufletul, ghizii și pe Creator dacă este potrivit în acest stadiu al creșterii mele spirituale să încep această muncă de a-mi construi un canal?” Apoi așteptați în liniște având intenția deschiderii și acceptării. Vă puteți primi răspunsul într-o mare varietate de moduri, ca un cuvânt sau o voce în mintea voastră, ca un sentiment sau emoții, sau o viziune sau ca o simplă cunoaștere. Dacă primiți un da, atunci puteți continua dacă doriți, dacă primiți un nu, atunci este nevoie să respectați acest răspuns. Cheia este să aveți încredere în răspunsul pe care-l primiți chiar dacă nu este cel pe care-l doriți. Dacă primiți un nu, vă rog să înțelegeți că este pur și simplu din cauza sincronicității divine, s-ar putea să fie necesar să experimentați o situație sau energie care să vă pregătească pentru manifestarea canalului vostru. Puteți practica ancorarea luminii în corpul vostru ca o  pregătire pentru construirea canalului vostru.

2. Este nevoie să creați intenția de a vă folosi canalul pentru binele vostru cel mai înalt și să știți că el vă va ajuta să atingeți un nivel mai înalt de integrare și conectare cu sufletul Creatorului. Mulți oameni doresc să devină canale sau transferatori de energie pentru faimă, pentru a-și crește ego-ul sau ca să fie recunoscuți ca o ființă spirituală evoluată; această intenție nu va ancora un canal pur și poate provoca probleme de integrare sau de acceptare a energiilor pure ale Creatorului. Pentru a manifesta un canal pur, și intenția voastră trebuie să fie focalizată și pură. Asta este ceva ce eu, Maestrul Kuthumi, nu vă pot învăța, intenția voastră trebuie să vină din inima sufletului vostru.

3. Eu, Maestrul Kuthumi, aș dori să luați în considerare disciplinarea și stăpânirea minții voastre pentru a crea numai gânduri pozitive, aducând pace și echilibru întregii voastre ființe și conectându-vă cu sufletul vostru interior. Este important să rămâneți fericiți, bucuroși și energizați chiar și atunci când vă confruntați cu o realitate negativă, dându-i voie fiecărui aspect al realității voastre să fie o oportunitate de creștere, măiestrie și realizare de sine.

4. Eu, Maestrul Kuthumi, vă încurajez să ancorați lumina cu intenția de a vă crește vibrația energiei, de a vă dezvolta conectarea cu Creatorul și de a vă construi canalul. În multe privințe, nu are o prea mare importanță ce calitate sau vibrație a luminii ancorați, pur și simplu cereți să ancorați vibrația luminii cea mai potrivită pentru voi.

”Supravegheată de ghizii mei, de suflet și grupul meu de suflet, invoc cea mai potrivită lumină, calitate, conștiință și energie din sufletul Creatorului de cea mai potrivită vibrație pentru mine, să curgă în chakra mea coroană și să se prelingă în coloana chakrelor mele. Invoc lumina Creatorului cu intenția de a crește volumul de lumină în corpul, aura și întreaga mea ființă, dezvoltându-mi și construindu-mi conectarea cu prezența iubitoare a Creatorului, construindu-mi canalul cu ușurință din cea mai pură vibrație de lumină potrivită pentru mine. Susțineți-mă în experimentarea și înțelegerea luminii Creatorului în timp ce aceasta fuzionează cu propriile mele energii. Mulțumesc, așa să fie.”

Puteți cere acest lucru de mai multe ori pe zi, deoarece vă va curăța și energiza energiile susținându-vă în același timp construirea canalului vostru. Acești patru pași sunt esențiali pentru construirea canalului vostru, pot părea simpli și, în multe cazuri, evidenți, cu toate acestea, ei sunt esențiali.

Cu constantă susținere,

Maestrul Kuthumi

Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.