vineri, 23 august 2019

Antica Alchimie egipteană – Poarta către Dimensiunea Noului Pământ

Horus prin Natalie Glasson Școala Sacră a lui OmNa

Experimentarea Pământului în cea mai înaltă evoluție spirituală și cel mai înalt potențial al său, descărcarea și ancorarea acestei dimensiuni în ființa, în realitatea voastră și în Pământ.

Egipteanul Horus cu Cap de Vultur vă oferă posibilitatea de a vă transporta mintea și conștientizarea în Dimensiunea Noului Pământ în planurile interioare, unde puteți experimenta cea mai înaltă vibrație și realitate pe care Pământul este capabilă să o acceseze, întrupeze și să o manifeste. Sunteți invitați să descoperiți Dimensiunea Noului Pământ, să explorați energiile și înțelepciunea care vă sunt disponibile și chiar să vă descoperiți pe voi înșivă ca pe o ființă care există în Dimensiunea Noului Pământ. Este o oportunitate să descărcați și să ancorați cele mai evoluate energii și manifestări ale Pământului în ființa voastră, omenire și Mama Pământ pentru a susține continuarea evoluției și ascensiunii tuturor. Nu numai că veți în măsură să accesați înaltele vibrații ale energiei Pământului, dar veți fi capabili să primiți și ghidare, inspirație și înțelegerea modului în care puteți fi acum în serviciu pe Pământ, ajutând Pământul să fuzioneze cu Dimensiunea Noului Pământ, lucru pe care fiecare suflet și-l dorește.  

”Înainte să ne începem meditația și experimentarea, doresc să împărtășesc cu voi ce vreau să spun atunci când spun dimensiunea Noului Pământ. Chiar din perioada Egiptului antic, căutătorii și inițiații erau conștienți de dimensiunea Noului Pământ. Este o dimensiune, cea mai înalt vibrațională dimensiune, în care Pământul rămâne manifestat în mod fizic, înainte ca Pământul să se transforme într-un corp energetic. Așadar, în această dimensiune Pământul există încă ca energie fizică sau energie semi-fizică. Această dimensiune conține toate posibilitățile, oportunitățile pentru Mama Pământ, pentru omenire și toate ființele, cea mai înaltă ascensiune disponibilă, cea mai mare vindecare disponibilă, cea mai mare înțelegere și cunoaștere, și chiar conectare cu Creatorul, care este disponibilă. Noi ca vechi egipteni și inițiați, vizitam noua dimensiune a Pământului deoarece ea este ca o enciclopedie a tuturor manifestărilor minunate, frumoase și pozitive, inspiratoare și uluitoare care ar putea să se manifeste pe Pământ. Un exemplu ar putea fi că toate ființele simt iubire în inima lor și focalizarea lor, focalizarea lor principală este să exprime și să împărtășească această iubire cu ceilalți. Astfel, Sufletele interacționează chiar și cu străinii într-un mod frumos și plin de respect. Acest lucru înseamnă că nici nu mai există străini deoarece fiecare Suflet pe care îl întâlniți pe Pământ îl recunoașteți nu doar ca un aspect al Creatorului, ci vă recunoașteți și unimea cu acel Suflet. Puteți citi și înțelege totul despre acel Suflet și asta înseamnă că totul este vizibil, înseamnă că intuiția și simțurile interioare sunt extrem de înalte, active și puternice.”

 Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 45 min și 45 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 29 de min și 39 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 56. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.