luni, 26 august 2019

Încetați să-i mai cărați pe alții pe calea voastră


Canalizat de Brenda Hoffman

Dragii noștri,

Ați ajuns să renunțați la nevoia celorlalți de a-i informa în legătură cu gândurile și simțirile voastre. Nu mai sunteți agreabilul mim care alții ar vrea să fiți. Desigur, această informație nu este nouă. Ceea ce este nou este că nu vă mai simțiți vinovați în ceea ce privește adevărul vostru. Nu vă mai întrebați dacă sentimentele cuiva sunt rănite sau că altora s-ar putea să nu le pese de voi dacă nu participați.

Așa că, vă simțiți încurajați, aderând la principiile voastre interioare, chiar dacă alții s-ar putea supăra sau să fie nedumeriți de acțiunile voastre. Timp de eoni ați știut că sunteți puternici. Dar ați folosit acea putere pentru a vă potrivi în loc să deveniți. Ați fost o țintă ușoară pentru oricine care avea nevoie de ceva ce puteați oferi sau ofereați în calitate de susținător.

Acum, când vă explorați puterea interioară, sunteți o ființă mai puternică, mai vocală. Cineva care nu mai pune pe primul loc nevoile și gândurile altora înainte de a vă găsi propria voce. Așa că ceilalți sunt surprinși – și nu întotdeauna într-un mod plăcut – de noul vostru comportament.

Cei afectați de noua voastră voce ar putea încerca să vă facă să vă întoarceți la cine ați fost. Și atunci îi veți surprinde și pe ei și pe voi declarându-vă libertatea. Libertatea de a ieși din constrângerile a ceea ce alții vor sau au nevoie să fiți. Această libertate, această voce va fi clară, fără dulcegăriile uzanțelor sociale. Sunteți epuizați de haosul actual de pe Pământ. Așa că, nu sunteți dispuși să vă potriviți gândurile și convingerile cu cele cu care se potrivesc mai bine cu cei din jurul vostru.

Descoperiți rapid că încercând să vă potriviți, să fiți băiatul sau fata drăguță care ați fost învățați să fiți, este mult mai inconfortabil decât v-ați imaginat vreodată că ar fi. Cam la fel cu cei cu un fin auz muzical care găsesc că este foarte neplăcut, chiar dureros, când aud o notă greșită într-o melodie.

Cei din jurul vostru doresc ca voi să redeveniți persoana amabilă, blândă cu care au interacționat întotdeauna. Doar voi sunteți păzitorii lumii, nu-i așa? Pentru că asta așteaptă de la voi. Și asta este ceea ce obișnuia să vă facă să vă simțiți confortabil – să vă ascundeți în spatele unei cortine false de păzitor în timp ce v-ați ignorat propriile voastre nevoi și puteri. Cam ca Clark Kent care nu a intrat niciodată în cabina telefonică ca să devină Superman.  

Acum, voi superfemei și superbărbați, nu numai că doriți să fiți descoperiți, este necesar să fiți. Pentru că lumea, Universurile așteaptă.

Probabil că nu aveți nici un interes în salvarea lumii. Fiind voi înșivă, salvați lumea. Pentru că până când îi veți forța pe alții să-și asume responsabilitatea pentru ei înșiși, veți continua să vă pretindeți a fi cineva care nu sunteți.

Oamenii nu se schimbă până când disconfortul este suficient de dureros ca să o facă. Dacă continuați să-i prindeți pe alții atunci când cad, nu se vor simți niciodată suficient de inconfortabil ca să se schimbe. Așa cum nu este potrivit să ridicați întotdeauna jucăriile copiilor pentru că vă este mai ușor, nu mai este potrivit să vă asigurați că alții nu dau greș sau cad. Acest lucru este valabil pentru toată lumea.

Așadar, vă simțiți epuizați, storși emoțional. Chiar dacă simțiți că rolul vostru de păzitor nu vi se mai potrivește, alții se așteaptă ca voi să continuați să-l jucați, astfel încât ei să nu trebuiască să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile lor. Imaginați-vi-i pe cei care vin după voi ca pe niște copii așteptând ca voi să le ridicați jucăriile – așa cum a fost pentru voi atunci când v-ați început tranziția.

La începutul tranziției voastre ați cerut în mod constant îndrumare și asistență, plângându-vă că această tranziție era prea dificilă pentru voi. V-am răspuns cu ”Voi sunteți propriul vostru guru” și cu mii de alte cuvinte care să vă încurajeze să deveniți voi.

Acum cei care vin după voi doresc ca voi să faceți munca în locul lor. Vor folosi multe șiretlicuri emoționale ca să se asigure din nou că faceți parte din viața lor. Cât de ușor le-ar fi dacă i-ați ghida prin părțile furtunoase ținându-i de mână și folosindu-vă sabia voastră de lumină super pentru a le tăia durerea? Și voi v-ați dorit același lucru de-a lungul unei mari părți din călătoria voastră. Chiar dacă de multe ori am vrut să facem să vă fie mai ușor, am știut că făcând acest lucru nu facem decât să vă prelungim durerea.

Așa este pentru voi acum. Nu mai sunteți susținătorii, păzitorii fraților sau surorilor voastre. Voi sunteți voi și aveți noi puteri de explorat. Puterea de a fi voi fără filtrele a cine societatea sau cei care vin după voi vor să fiți. Toți cei implicați în această tranziție trebuie să-și găsească propria voce. Acest lucru se va întâmpla numai dacă le este permis să o facă.

Așa cum v-am avertizat că așa cum a fost valabil pentru voi când ați trecut prin noaptea neagră a sufletului și perioadele care i-au urmat, cei care vin după voi se vor aștepta să le purtați voi poverile. Nu acesta este rolul vostru. Rolul vostru este să le dați voie să vadă și să simtă rezultatele îndrăznelii de a fi liberi.

Nu sunteți un păzitor. Nu sunteți părintele lor. Nu sunteți guru-ul lor. Rolul vostru, și singurul vostru rol, este să vă eliberați de constrângerile sociale și personale care scad lumina necesară să străluciți mai puternic decât ura și frica.

Dați-le voie celor care vin după voi să-și găsească locul, să-și găsească bucuria, pentru că bucuria lor nu mai este responsabilitatea voastră, chiar dacă ați jucat poate acest rol în această viață și în multe altele. Ei trebuie să-și găsească calea lor lucru pe care nu-l pot face dacă voi îi cărați pe calea VOASTRĂ – încetinindu-vă sau stopându-vă creșterea. Așa să fie. Amin.

Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.