luni, 19 august 2019

O Nouă Lume Spirituală


Andromedanii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Ce simțiți în legătură cu lumea din jurul vostru?
Ce simțiți în legătură cu lumea din interiorul vostru?
De unde apar convingerile voastre și cum formulați viața pe care voi o creați pe Pământ?

Aceste întrebări vă invită să priviți în profunzime tot ceea ce vă percepeți a fi, precum și să evaluați lumea al cărui centru sunteți. Modul în care vă percepeți lumea interioară și exterioară, precum și responsabilitatea voastră în realitatea voastră, este cheia modului în care navigați prin tot ceea ce Creatorul este. Cheia pentru navigarea prin tot ceea ce Creatorul este, este să vă dați seama că ceea ce voi simțiți în legătură cu lumea din interiorul și din jurul vostru se schimbă și fluctuează în mod constant pe măsură ce treptat vă acceptați natura voastră care este expansivitatea. Acceptarea este un instrument care poate fi genial în toate domeniile realității voastre, atât fizice cât și spirituale; înseamnă să simțiți natura expansivă a Creatorului în tot ceea ce voi sunteți și faceți.

Natura voastră expansivă cuprinde nelimitatele posibilități, oportunități, creații și înțelepciunea care este Creatorul. Prin urmare, nimic nu este fixat, într-un anumit mod sau imobil. Totul are o curgere, mișcare și posibilități nelimitate. Puteți recunoaște Universul Creatorului în acest fel? Și mai important, vă puteți recunoaște pe voi înșivă în acest fel? Puteți recunoaște lumea în care trăiți în acest fel? Este posibil să nu puteți, sau poate doar parțial, acest lucru este natural datorită atât intensității cât și densității structurii și realității Pământului. Mama Pământ și realitatea Pământului vă invită să treceți dincolo de tot ceea ce simțiți în prezent într-o nouă percepție a tot ceea ce este.

În acest moment al ascensiunii este ca și cum ați intra și trece printr-un tunel ieșind într-o lume nouă. Nu vă lăsați în urma viața actuală și nici măcar nu vă despărțiți de Pământ, mai degrabă vă expansionați capacitatea de a simți lumea din jurul și din interiorul vostru, percepând astfel o nouă realitate pentru voi înșivă. Această schimbare ascensională este puternic legată de capacitatea voastră de a întrupa curgerea, mișcarea și posibilitățile nelimitate ale energiei Creatorului. Să faceți acest lucru înseamnă să treceți dincolo de modul în care vă percepeți acum realitatea și pe voi înșivă, chiar și dincolo de convingerile voastre cu privire la lume și la modul în care aceasta ar trebui să fie. Noi, Andromedanii, vă invităm să fiți conștienți de toate sistemele de credință și gândurile pe care le creați și le afirmați despre cum este lumea și cum ar trebui să fie. Acest cadru mental doar vă ține în spațiul unei realități fixate și nemișcate. Afirmația valabilă pentru voi este,

”Eu exist etern în curgerea, mișcarea și posibilitățile nelimitate ale Creatorului.”

Această declarație poate fi făcută atunci când vă gândiți cum este lumea pentru voi și cum ar trebui să fie. Practica va transforma modul în care simțiți lumea din interiorul și din jurul vostru dându-vă voie astfel să experimentați nelimitatele posibilități, oportunități, creații și înțelepciune a Creatorului. Fiți conștienți de faptul că mintea voastră ar putea avea nevoie de timp ca să descifreze noua lume și realitate care apare în fața ochilor voștri atât la nivel fizic cât și spiritual. Dacă deveniți confuzi sau deznădăjduiți, știți că este nevoie de timp ca mintea voastră să se ajusteze și să accepte energia expansivă a Creatorului pe care o cereți acum să o întrupați, experimentați și trăiți pe Pământ. Întoarcerea focalizării voastre pe reconectarea cu curgerea, mișcarea și posibilitatea nelimitată a energiei Creatorului va afirma o mai mare claritate și pace în ființa voastră pe perioada acestei tranziții. Repetarea afirmației ”Eu exist etern în curgerea, mișcarea și posibilitățile nelimitate ale Creatorului” în timpul meditației și apoi faptul de a-i da voie sinelui vostru să simtă deschiderea ființei voastre și curgerea energiei Creatorului prin voi, vă va ajuta foarte mult. Invitați-vă de fiecare dată să contemplați ceea ce vedeți, simțiți sau conștientizați în timp ce experimentați curgerea, mișcarea și posibilitatea nelimitată a energiei Creatorului. Fiți conștienți de faptul că de fiecare dată când meditați pentru a vă conecta cu energia, experiența voastră poate fi diferită. Cu cât mai mult vă obișnuiți cu energia curgerii, a mișcării și posibilităților nelimitate ale Creatorului, cu atât mai ușor vă va fi să întrupați, recunoașteți și să creați din interiorul realității voastre.

Imaginați-vă ce ați putea crea din curgerea divină, mișcarea și posibilitatea nelimitată a energiei Creatorului. Ce realitate ați trăi? Ce tip de persoană ați fi? Cum ar fi experimentarea voastră a Pământului? Este important să vă acordați timp să contemplați cu adevărat integrarea și creația voastră cu aceste calități ale Creatorului. Prin contemplare veți începe să vă dați seama că chiar și atunci când vă imaginați cum ar fi viața voastră, voi creați o energie și o experiență care este fixată, într-un anumit mod sau nemișcată. Pentru a intra prin tunel și a crea o nouă lume spirituală pentru voi înșivă și alții de pe Pământ și din planurile interioare, este nevoie să vă focalizați pe energia Creatorului în momentul prezent, înțelegând că această energie se schimbă și fluctuează în mod constant. Prin urmare, acceptați o idee sau o perspectivă ca fiind a voastră proprie, ca realitatea și experimentarea voastră. Apoi, lăsați-o să curgă, să nu fie limitată și să fie plină de mișcare astfel încât să se poată dezvolta în ceva cu mult mai mare și mai expansiv decât puteți percepe în prezent. Lăsați-o să fie umplută cu calitățile nelimitatelor posibilități, oportunități, creații și înțelepciune a Creatorului. Lăsați ca creația să fie ghidată de către Creator, atât de frumoasă, de puternică, beatifică și infinită pe cât Creatorul dorește! De fapt, voi vă predați la ceea ce simțiți din curgerea Creatorului lăsând-o să se reverse din abundență în ființa și realitatea voastră.

Este nevoie încă să vă focalizați pe ceea ce doriți pentru și în realitatea voastră, acest lucru este esențial. Cu toate acestea, observați când deveniți preocupați de o circumstanță, experiență sau creație fixată. Dacă după un timp nu există mișcare sau curgere, este nevoie să vă dați seama că limitați sau chiar respingeți nelimitatele posibilități, oportunități, creații și înțelepciune. Dacă aceasta este realitatea voastră, atunci este nevoie să vă conectați cât mai mult posibil cu curgerea, mișcarea și posibilitățile nelimitate ale Creatorului. ”Eu exist etern în curgerea, mișcarea și posibilitățile nelimitate ale Creatorului.” Nu înseamnă doar să vă conectați, înseamnă să existați în aceste calități sacre ale Creatorului.

Odată ce veți începe să înțelegeți și să experimentați ceea ce noi, Andromedanii, vă spunem, veți începe să vedeți din nou lumea din interiorul și din jurul vostru. Acest lucru va însemna că situațiile și circumstanțele din întreaga lume care par de neclintit, vor începe să se transforme. Omenirea nu se va mai recunoaște pe sine și realitățile sale ca fiind fixate, într-un anumit mod sau imobile și astfel va apărea o nouă lume spirituală pe care toți să o experimenteze.

Când vorbim de o nouă lume spirituală, ne referim la o lume care se bazează pe natura spirituală a fiecărei ființe prezente pe Pământ. Imaginați-vă o clipă acest lucru, este o idee și un concept extrem de interesant; o lume care se bazează pe natura spirituală a fiecărei ființe prezente pe Pământ. Vă invităm să meditați la această idee și să conștientizați ceea ce percepeți, apoi să vă conectați cu voi înșivă ca și cum existați etern în curgerea, mișcarea și posibilitățile nelimitate ale Creatorului, ce vă apare atunci? Să existați etern în curgerea, mișcarea și posibilitățile nelimitate ale Creatorului, înseamnă să vă împuterniciți pe voi înșivă, lumea și procesul de ascensiune al tuturor. Este o puternică experiență și tranziție a ascensiunii de experimentat acum.

Dacă doriți să înțelegeți sau să experimentați mai mult ceea ce noi am împărtășit astăzi cu voi, vă rugăm să ne chemați și noi, Andromedanii, vă vom înconjura cu iubire, împărtășind tot ceea ce este potrivit.

În constantă susținere și iubire,

Andromedanii

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.