joi, 29 august 2019

Când ceva se schimbă, totul se schimbă


Din ciclul De ale mele

O dragă prietenă de-a mea a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală care a lăsat-o fără un organ intern. Operația a reușit, ea este în afara oricărui pericol și a fost externată, acum este la ea acasă în perioada de refacere și vindecare. S-ar putea ca unii să știți că deși un organ fizic este scos, la nivel energetic el continuă să-și îndeplinească rolul.

După cum știm, ceea ce nu reușim să vindecăm în plan energetic, pentru că pur și simplu uneori este dificil de identificat cauza, se manifestă în planul fizic, în corpul nostru, sub formă de energie blocată, condensată care ajunge apoi să se manifeste sub forma unor chisturi, tumori, etc., care este necesar să fie extirpate.

Deci, prietena mea nu a avut de ales decât să se opereze. Dar, odată cu această operație ceva mult mai profund, energetic vorbind, a avut loc. Odată acea energie condensată îndepărtată, și cauza manifestării ei a devenit mult mai vizibilă și ca o ”recompensă” un alt aspect al ei a venit în întrupare.

Minunat veți spune. Da, așa și este, DAR.... Prietena mea simte că aspectul ei care a venit acum în întrupare este un aspect mult mai puternic, mai stăpân pe sine și mai decis în ceea ce dorește să experimenteze pe Pământ. După primul moment de bucurie, însoțit și de dovezi la nivel fizic, a apărut însă o reținere. Care este această reținere?

”Cum să o las pe vechea Ana (numele este fictiv) de izbeliște? Nu pot, mi-e milă de ea să o las singură și în urmă!”

Ei, iată și motivul pentru care scriu acest articol pentru că sunt sigură că mai ales în acest moment, dar și în oricare altul, atunci când conștientizăm tranziția noastră de la un aspect mai ”slab” la un aspect mai ”puternic” apare tendința de milă față de aspectul pe care aparent l-am lăsa în urmă.

Nu lăsăm nimic și pe nimeni în urmă, acesta este un gând al minții care separă alimentat de fricile noastre dintre care cele mai importante sunt abandonul, trădarea, respingerea, și încă multe altele. Este momentul să începem să privim lucrurile dintr-un punct de vedere mult mai integrat.

Sufletul nostru este format din nenumărate aspecte și atunci când își alege o întrupare pe Pământ, va alege acele aspecte care se potrivesc cel mai bine experienței pe care vrea să o aibă pe Pământ. Este foarte normal ca pe perioada acelei întrupări, dacă Sufletul dorește să extindă experimentarea sau să închidă o anumită parte a acelei experimentări deoarece a obținut deja ceea ce dorea (sau își dă seama că nu va putea obține finalizarea acelei experiențe), să retragă unele aspecte și să aducă altele noi.

De altfel, chiar creșterea noastră pe diferite nivele, tranzițiile noastre de la un nivel la altul fac exact același lucru: schimbă aspectele care și-au încheiat misiunea cu aspecte mai potrivite nivelului de experimentare la care am ajuns. Doar că acest lucru nu se face atât de brusc sau vizibil încât să poată fi observat sau conștientizat, ci treptat, integrându-se cu aspectele mai vechi și ridicându-le și pe acestea. De multe ori, privind în urmă, putem observa acest lucru.

Un alt aspect important este că atunci când un aspect al nostru, al Sufletului nostru, evoluează, TOATE aspectele Sufletului nostru evoluează. Orice mică schimbare are loc, ea afectează TOT, la toate nivelele fie că-i vorba de Suflet, organizație, planetă, civilizație, orice. Așadar, inclusiv acel aspect care aparent este lăsat în urmă, nu rămâne în urmă, ci crește și el, dar în ritmul în care el sau Sufletul alege să o facă.

În Univers nu există noțiunea de abandon, este respectată alegerea de evoluție a fiecărei entități și fiecare entitate (pentru că și aspectele noastre pot fi și sunt considerate entități) este asistată în creșterea și evoluția sa. În Univers nu există separare, aceasta este o noțiune ce ține de 3D și este o iluzie cu care am fost alimentați destulă vreme.

Ba mai mult, temporar, sau chiar pe parcursul întregii întrupări, putem întrupa aspecte care aparțin Grupului nostru de Suflet, dacă acest lucru servește Întregului. Acest lucru se întâmplă însă doar în cazul persoanelor conștiente cu un grad de evoluție suficient de înalt ca să poată gestiona astfel de situații și să poată armoniza aspectele între ele.

Deci, nu vă fie ”milă” de acele aspecte ale voastre pe care este necesar să le lăsați în urmă, pentru că oricum le veți lăsa în urmă dacă Sufletul vostru așa a ales, însă cu o mai mare suferință dacă vă împotriviți, pentru că avansarea, creșterea, evoluția voastră, le ”trage” și pe ele după voi. Doar ritmul diferă, nimic altceva.

O zi minunată, plină de o fericită anticipare vă doresc tuturor!

Munay,
Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.