joi, 4 martie 2021

Este momentul neînfricării

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

3 Martie 2021

3:35 AM 

Sunt Unul. 

Ați ajuns în punctul fără de întoarcere și se apropie cu repeziciune acum. Este ca și cum ați accelera la vale. Este un loc spre care vă îndreptați, doar un singur loc. Vă îndreptați într-acolo ca Unul. Lucrurile nu-i par așa unui neinițiat. De fapt, mulți dintre voi care v-ați angajat în această călătorie în alte timpuri și în alte locuri nu vă amintiți că ați fi făcut-o. Această uitare este intenționată. Acest lucru a fost convenit să fie așa ca să participați pe deplin unul cu celălalt ... fiecare moment al călătoriei să fie descoperit și pe urmă simțit – împreună. Totul pentru a iniția în continuare un sentiment de unitate. Totul pentru a accelera Unimea. 

Pentru că voi sunteți Una și tocmai vă dați seama ce înseamnă asta. Nu va exista un segment al populației care să rămână pe dinafara acestei unități sau să nu o conștientizeze. Va exista doar O omenire, experimentându-se pe sine evoluând, transformându-se și devenind nouă. Nouă în sensul realizării de sine. 

V-ați petrecut această viață descoperind cât de mult din ceea ce v-ați imaginat ca fiind adevărat, a fost definit, de fapt, de ”altul”. A fost, de fapt, proiecția ”altuia”. Ceea ce ați acceptat ca adevăr, ca necesar, ca componente vitale ale vieții sunt, de fapt, și în multe cazuri, iluzii impuse de controlorii de aici. 

Toate acestea devin evidente acum. Asta este ceea ce vă așteaptă la baza dealului spre care vă îndreptați cu viteză. Dezvăluirea completă. Adevărul. Eliberarea din captivitate și dintr-o realitate controlată. Controlată la un nivel mai profund și mai sinistru decât se recunoaște în prezent. Este complet inventată. Nimic din ea nu se bazează pe adevăr. Totul a fost pus în funcțiune să înșele ca să mențină dominarea, să perpetueze controlul și să continue să facă acest lucru fără un prea mare efort. De fapt, să ruleze de la sine în acest mod. 

Sistemele și metodele care sunt acum în funcțiune sunt orchestrate, de voi* ca niște roți dințate ignorante într-o mare roată a autorității. Acesta va fi un adevărat șoc pentru atât de mulți. Acum, nu va imposibil să acceptați șocul, ci o surpriză. 

În cele din urmă acceptarea va fi adoptată de toată lumea pe măsură ce adevărul acesta va deveni irefutabil. Nu vă veți întoarce spre nici un loc care va oferi iluzia. Frecvența s-a schimbat într-o asemenea măsură încât aici iluzia nu mai poate fi susținută. Seamănă puțin cu o tabletă colorată aruncată într-un pahar cu apă. Nu își va menține forma solidă și se va dizolva rapid, inevitabil și complet în acea apă. Va fi ca și cum tableta însăși a dispărut. Dar nu o va face, nu complet. Veți vedea rămășițe de-ale ei rămânând în nuanța schimbată a apei. Cu toate acestea, nu mai este în forma ei solidă. 

Lumea voastră a fost în mod intenționat fabricată ca să susțină și să mențină o rasă și o cultură care nu este umană și, prin urmare, nu este motivată de natura umană, ci de a ei proprie. Așa a fost întotdeauna. 

Această rasă a creat cultura și istoria pe care voi le-ați acceptat ca fiind ale voastre. Ceea ce va fi descoperit ca șocant și deranjant este că ”scrisul pe pereți”, care este acum prezentat ca vechi și lipsit de relevanță în lumea voastră modernă – prezintă foarte mult povestea începuturilor voastre. 

Acest început nu este irelevant – este adevăr. Ceea ce este necesar acum, ca povestea să aibă sens, este ca punctele să fie conectate. Este o adevărată genealogie de dominare, control și programare pe care voi, chiar acum, o prezentați în muzeele și textele voastre de istorie antică. ADN-ul vostru se activează acum așa că, este posibil să vă amintiți și să puneți dovezile cap la cap. Nu a fost atât de ușor să faceți acest lucru până acum, deși întotdeauna au existat oameni care au avertizat și au spus adevărul. 

Totul este conectat. 

Totul este conectat. 

Acei avertizori au venit cu un scop. Intenția lor a fost să trezească populația. Aceștia au fost denigrați, ignorați și surghiuniți ca părți din istoria voastră să poată fi ascunse. În curând ei vor fi văzuți ca eroii care au fost. Lumina lor a fost atât de puternică încât a strălucit prin întunericul controlului de aici. Atât de strălucitor, încât mulți dintre voi le știu numele. Nu-i lucru mic. 

Lumea de astăzi este plină de o astfel de lumină, iar Gaia se găsește luminată de adevăr. Adevărul strălucește cu putere ca să-i trezească chiar și pe cei mai temători și reticenți. Înțelegeți că frica este cea care vă ține în întuneric și frica este cea căreia trebuie să-i dați drumul. 

Ceea ce veți experimenta din ceea ce aflați și acceptați ca adevărat, ceea ce li se face chiar acum semenilor și copiilor voștri, este nimic în comparație cu viața către care au fost conduși. Nu este treaba voastră să vă simțiți prost sau vinovați de aceste orori, deși fiecare persoană simțitoare o va face, ceea ce este treaba voastră este să opriți continuarea lor. 

Acest lucru se face cu lumină. Forțele, grupurile, trupele și echipele care se infiltrează în vizuinile traficului de persoane vor fi ajutate de lumina voastră, de acceptarea de către voi a ceea ce ei fac ca necesar și valoros, prin menținerea fermă de către voi a convingerii că este rău și trebuie oprit. 

Singura cale de mers mai departe este neînfricarea. 

Cea mai puternică armă acum este iubirea. Acesta este un câmp de luptă energetic, precum și unul fizic. 

Doar câțiva dintre voi fac parte dintre cei angajați în mod activ în salvarea copiilor și oamenilor traficați și în eliminarea acestui rău. În timp ce voi toți contribuiți la câmpul de forță care face posibilă acea salvare. Vedeți? 

Sunt membri ai rasei voastre fără să poată vorbi sau lumină, care chiar acum sunt ridicați și închiși în cuști. Chiar acum. Oricât de oribile sunt toate astea, voi ați ales să fiți aici acum, în timp ce aceste lucruri sunt descoperite și dezvăluite, ca să puteți ajuta. Modul în care puteți ajuta este să credeți. Modul în care puteți ajuta este să vă oferiți puterea, determinarea și iubirea acestui proces de eliberare. 

Mai întâi are loc la nivel energetic. Orice altă emoție în afară de iubire îi întărește pe cei care ar continua să înrobească omenirea. Frica nu ajută; ea doar susține ceea de ce vă e frică. Acest pas următor vă cere să credeți ceea ce a fost ascuns sub picioarele voastre și să iubiți. Prin iubire se înțelegere acceptare. Prin iubire se înțelege susținere, nu negare. 

De oriunde vă aflați vă puteți oferi lumina. Este nevoie de ea acum. Devine pentru voi acum, și în curând, un atac violent al dezvăluirii, o revărsare a adevărului. Această amploare a înșelăciunii n-a fost imaginată. Va fi masiv și șocant. 

Nu va fi treaba voastră să treziți pe cineva la adevăr. Nu. Ați fost din timp pregătiți să puteți oferi iubire, susținere și acceptare pe măsură ce alții din zona voastră aud și acceptă ca adevăr aceste lucruri pe care voi le știți. Treaba voastră este să iubiți. De fapt, asta este specialitatea voastră, să iubiți prin durere. 

Nu veți avea un manual de instrucțiuni, totuși, nu veți avea nevoie de unul. Iubirea este ceea ce voi sunteți și lumina este cine voi sunteți. Adevărul este cartea voastră de vizită. 

Scopul acum, pentru următoarea parte și care vine, este pacea. Lumina și iubirea voastră vor emite un sentiment de calm într-un moment tumultos. Acesta va servi ca un far și-i va atrage pe cei din jur, oferind direcție. Nu vă faceți griji să-i găsiți pe cei care au nevoie de ajutorul vostru. V-ați plasat și sunteți, chiar acum, exact acolo unde vă este menit și este cel mai necesar să fiți. 

Amintiți-vă că tot ceea ce aflați, totul a fost dezvăluit și s-a întâmplat deja. Înțelegeți că cel mai bun mod să vă folosiți puterea este să vă concentrați pe ceea ce se întâmplă în continuare. Este momentul să vă folosiți capacitatea creatoare, vizualizarea, lumina, iubirea – ca să construiți ziua de mâine. 

Ceea ce devine mai puternic, este ceea ce este folosit frecvent. Acum este momentul să iubiți neîncetat. Acum este momentul luminii continue. 

Nimic din ceea ce urmează să vină nu va fi ușor, totuși, nimic nu este prea mult ca voi să vedeți. Este exact ceea ce ați venit să duceți, la fel și frații și surorile voastre care au nevoie de un avânt. 

Forța luminii voastre îi va atrage pe ceilalți spre voi în raza voastră de acțiune. Acesta este motivul pentru care sunteți împrăștiați peste tot pe glob. Sunteți exact acolo unde ați decis să fiți pentru acest moment care vine. 

Sunteți pe cale să vă dați seama de darurile și abilitățile voastre. Sunteți pe cale să contribuiți la dezvăluire și la trezirea rasei. 

Vom vorbi din nou în curând. 

Asta este tot. 

Mulțumesc. 

 

 

*înseamnă omenire



Traducere Monica Poka

Sursa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.