sâmbătă, 23 aprilie 2022

Invitația Semințelor Stelare

Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, noi suntem Arcturienii. Venim ca o energie colectivă să vă aducem energiile, vibrațiile și codurile de care aveți nevoie și sunt necesare în acest moment. Dorim să vă aducem Invitația Semințelor Stelare de-a activa înțelepciunea sacră și străveche pe Pământ și în ființe. Scopul nostru este să asistăm mai multe ființe în accesarea înțelepciunii pe care o urmăresc și o caută. 

Simțiți că în acest moment căutați ceva sau poate pe cineva? S-ar putea să simțiți că nu înțelegeți prea bine ce căutați sau chiar cum să-l descoperiți. Poate înțelegeți ceea ce căutați, dar accesarea sau descoperirea a ceea ce căutați pare provocator sau chiar imposibil. 

În timp ce aducem Invitația Semințelor Stelare, dorim să vă susținem să obțineți ceea ce căutați. Prin accesarea acestei energii puteți finaliza această etapă a Ascensiunii voastre și să vă îndreptați către o nouă aducere aminte și înțelegere. Multe suflete care se extind din planete, stele și din civilizațiile din planurile interioare și sunt ancorate în Pământ sunt cunoscute drept Semințe Stelare. Aceste suflete sunt străvechi, ele dețin înțelepciunea care este sacră și esențială pentru aducerea aminte a Creatorului și pentru călătoria de Ascensiune. Multe Semințe Stelare pot fi latente pe Pământ. Ele nu știu că sunt Semințe Stelare și poartă informații și o înțelepciune atât de valoroasă. S-ar putea să nu știe nici că este momentul să distribuie informațiile și înțelepciunea într-un mod potrivit pentru ele. Chiar și dacă o Sămânță Stelară știe că este o Sămânță Stelară și că are înțelepciune de împărtășit, s-ar putea să simtă că este provocator să facă asta. 

În timp ce noi, Arcturienii, aducem Invitația Semințelor Stelare, împărtășim o energie cristalină specifică care să susțină și să invite sufletele Semințelor Stelare, mai ales a celor de pe Pământ, să înceapă să-și activeze energia originală ca Sămânță Stelară. Odată ce încep să-și activeze energia originală ca Sămânță Stelară, înțelepciunea necesară și potrivită va ieși la suprafața minții, ființei și conștiinței omenirii. Ca un nor sau fum roz purtat de vânt va intra în conștiința omenirii din fiecare Sămânță Stelară astfel încât toată lumea va fi în măsură să acceseze această înțelepciune străveche, chiar dacă nu sunt Semințe Stelare. Informațiile și înțelepciunea sunt disponibile tuturor. Cei care-și activează în ființa lor această înțelepciune și cunoaștere, această energie originală a Sămânței Stelare vor deține puterea, adevărul și conectarea să împărtășească această înțelepciune prin propria lor ființă fie că o vor face prin cuvinte, muzică, artă, mișcare, transfer energetic sau vindecare. Semințele Stelare de pe Pământ vor începe să se activeze și sunt invitate să se reconecteze cu această energie ca să o aducă în întrupare în ființa și realitatea lor, împărtășind-o astfel cu lumea și cu conștiința omenirii.   

Este ceva ce fiecare ființă de pe Pământ caută și poate fi ceva diferit pentru fiecare persoană. Înțelepciunea care apare va încheia acest proces de căutare. Va fi important să recunoașteți ce căutați și finalizarea sa. Uneori lucrurile sunt finalizate doar la nivel energetic, nu și la nivel fizic. Un exemplu în acest sens ar putea fi să căutați un spațiu sacru în care să vă exprimați adevărul și s-ar putea să simțiți că acesta este o casă nouă pentru voi. În timp ce căutați noua casă și nu reușiți să o găsiți, s-ar putea să vă dați seama că finalizarea acestui proces înseamnă, de fapt, că primiți sau activați energia sacră și creați acel spațiu sacru acolo unde sunteți acum. S-ar putea ca acea casă pe care o căutați sau de care simțiți că este nevoie, să nu fie necesară sau să apară într-o etapă ulterioară. Poate că ceea ce este important este realitatea energetică. 

Este important să vă dați seama că manifestarea are loc la nivel energetic și fizic, dar uneori nu se manifestă în fizic în modul în care voi vă imaginați. Este important să recunoașteți ce căutați voi și ceea ce sufletul vostru caută. În alte momente sufletul vostru ca continua să caute alte energii și experiențe, dar chiar în acest moment, ce caută sufletul vostru? Dacă înțelegeți acest lucru, atunci noi obținem Invitația Sămânței Stelare. Veți primi energia care este necesară ca să finalizați această căutare. Asta se poate sau nu materializa în realitatea voastră. Va fi nevoie ca mai întâi să fie experimentată în ființa voastră. Puteți beneficia de această activare fie că sunteți sau nu o Sămânță Stelară. Și dacă nu sunteți o Sămânță Stelară, tot veți primi energia necesară ca să vă finalizați căutarea. O veți primi de la cei care sunt Semințe Stelare. 

Mai întâi vă invităm să vă dați seama ce caută ființa voastră în acest moment, apoi vă invităm să ne chemați pe noi, Arcturienii, să începem cu voi Activarea Invitației Semințelor Stelare. Vom veni și vă vom oferi energia noastră și vă invităm să primiți această energie. O vom oferi tuturor celor de pe Pământ și tuturor ființelor. În timp ce o primiți s-ar putea să experimentați intuiții, fie că activăm energia Sămânței Stelare în ființa voastră sau în lume astfel încât să puteți beneficia de ea. Odată cu această înțelepciune vor curge răspunsurile pe care le căutați, precum și energie și adevăr. Vă invităm ca pur și simplu să stați și să primiți această energie. Primiți-o atâta timp cât simțiți că este potrivit. S-ar putea să fie nevoie să o primiți de mai multe ori. Voi asistați întregul Pământ în activarea înțelepciunii Sămânței Stelare. Energia originală a Semințelor Stelare. Veți ști când procesul s-a încheiat, veți descoperi perspective sau cunoaștere ca răspuns la căutarea voastră. Când experimentați asta, fie că înțelegeți sau nu, vă invităm să o respirați în Pământ, în întreaga lume și în conștiința omenirii. S-ar putea să descoperiți că au apărut și alte căutări și că este nevoie să repetați această practică de mai multe ori. De voi depinde să vă urmați intuiția și ghidarea interioară. 

Este momentul să dizolvați căutarea și să acceptați completitudinea și plenitudinea ființei și Ascensiunii voastre. 

Suntem prezenți să vă servim, 

Noi suntem Arcturienii.  



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.