luni, 13 iunie 2022

Bucurați-vă de pensionare

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

S-ar putea să vă surprindeți pe voi înșivă cu noile voastre nevoi. 

Probabil că ați fost un îngrijitor/păzitor de-a lungul majorității vieților voastre pământești. Nu pentru că ați fi fost destinați să fiți asta, ci pentru că, subconștient, ați știut că veți fi pe Pământ în acest moment. Așa că, v-ați exersat abilitățile de salvare a Pământului/de salvare a omenirii pe parcursul mai multor vieți înaintea acestei vieți pământești. 

Întotdeauna ați știut că sunteți diferiți. 

Ați încercat să explorați această diferență în mai multe feluri, cel mai des implicând îngrijirea/păzirea. Poate că ați avut activități în ordinele religioase, ați încercat să salvați pe cineva prin intermediul unei relații abuzive sau devenind centrul cartierului pentru rezolvarea problemelor, un umăr pe care să plângă. 

Acum descoperiți noi libertăți de-a cere ajutor, având grijă de voi înșivă știind că ceilalți sunt la fel de capabili ca voi. 

Primul segment al acestui mesaj a indicat faptul că ați simțit nevoia să aveți grijă de alții pentru că sunteți cumva mai puternici sau mai buni decât alții. Lăsați-ne pe noi, cei din Univers, să vă ajutăm să dați drumul acestui concept pentru că toți cei care sunt acum pe Pământ sunt îngeri pământeni cu roluri unice de jucat. Roluri care au fost repetate de-a lungul vieților lor pământești. 

Rolul vostru de înaintași a fost să aduceți omenirea într-o nouă eră. Acea eră a sosit, așa că, nevoia să păziți, să aveți grijă, să liniștiți, să faceți pe plac, să iertați și să uitați s-a încheiat. V-ați încheiat rolul de înaintași. Acum sunteți în timpul vostru personal. 

Același lucru nu este neapărat valabil și pentru cei care vă urmează, deoarece cei care vă urmează sunt mai puțin implicați în roluri de îngrijire de sine. 

Grija de sine este acum rolul vostru cheie. Grija de sine care vă oferă bucurie și ceea de ce aveți nevoie ca să vă simțiți confortabil în lumea voastră. Asta implică îndepărtarea unui prieten plictisitor care revine din nou și din nou la comportamente auto-distructive în ciuda preocupării voastre continue? Sau asta implică izolarea voastră de toate? Asta este dilema voastră acum în timp ce tânjiți după pace. O viață care nu mai include grija celorlalți. 

Mulți răspund că trebuie să aveți grijă de ceilalți. Este o diferență între să ai grijă de cineva și să-l încurajezi să fie el însuși. Grija este o funcție 3D cu rezultate limitate. Încurajarea altora să fie tot ceea ce ei pot fi în orice format înseamnă ”să-i înveți să pescuiască”. 

Așa este acum – încurajați-i pe alții doar dacă SIMȚIȚI NEVOIA INTERIOARĂ să o faceți. 

Nu mai trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește dacă alții ”vor reuși” pentru că fiecare ființă pământeană a fost expusă la și a interiorizat acele energii pe care le dorește ca să-i îmbunătățească viața. Nu este rolul vostru să aveți grijă de ei așteptându-vă să folosească abilitățile pe care voi le oferiți.   

Ce ar trebui să faceți cu cineva care este instabil mental sau prea tânăr ca să fie independent? Din nou, nu este rolul vostru să aveți grijă de ei. O afirmație care pare lipsită de inimă. Ceea ce continuați să ignorați este că v-ați încheiat rolul vostru 3D de îngrijitor/păzitor precum și să ajutați la trecerea Pământului dincolo de 3D. 

Este timpul să vă odihniți și să faceți ceea ce doriți. Cei care urmează după voi au roluri diferite de ale voastre, roluri care pot include îngrijirea altora de care altădată vă simțeați voi responsabili. Este ca și cum voi sunteți bunicul și copilul vostru este responsabil de îngrijirea propriului copil. Ca bunic, puteți interacționa cu nepotul vostru atunci când simțiți nevoia să o faceți – în fiecare zi, câteva zile pe an sau niciodată. Chiar dacă acel copil nu este responsabilitatea voastră, asta nu înseamnă că vă iubiți mai puțin nepotul; pur și simplu aveți un rol diferit față de părinții copilului. 

Lumea voastră personală a evoluat într-un sens 3D de la copil la părinte și-apoi la bunic. 

Adeseori bunicii primesc ajutor sau preocupare iubitoare de la alții, ceea ce este firesc deoarece și ei au avut grijă de atât de mulți de-a lungul anilor lor pământești. Așa este pentru voi acum. Acceptați grija iubitoare a celorlalți și încetați să mai simțiți nevoia 3D de-a avea grijă. Este momentul ca cei care vă urmează să pășească în rolurile lor. Ceva ce nu vor face sau nu pot să facă dacă voi continuați cu grija voastră 3D – în ciuda epuizării pe care o simțiți când faceți acest lucru. 

Opriți-vă. 

Înainte de a face orice altceva decât ceea ce simțiți a fi confortabil, vesel sau iubitor de sine pentru voi, întrebați-vă ființa interioară dacă vreți cu adevărat să o faceți sau este un obicei? Desigur, mulți bunici sunt singurii îngrijitori ai nepoților lor. Chiar dacă unii bunici fac acest lucru cu mare iubire și bucurie, majoritatea își regretă imposibilitatea de-a se bucura de anii lor în vârstă fără sarcini legate de creșterea copiilor. 

Așa este pentru voi acum. Chiar dacă îi iubiți pe ceilalți, doriți să vă bucurați de pensionarea voastră din purtatul grijii altora. Lăsați ca acest lucru să fie potrivit. Dați-vă voie să treceți de la îngrijitorul/păzitorul lumii la grija de sine. Probabil că este o fază dificil de finalizat după eoni de simțire a greutății lumii în atât de multe feluri. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link către articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.