vineri, 10 iunie 2022

Trezirea Planului Vostru Divin

Andromedanii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, noi emanăm lumină, lumina Andromedanilor, spre voi. Venim ca civilizația Andromedană să fim în serviciul vostru în această mișcare majoră în ascensiunea prin care voi călătoriți pe Pământ. Dorim să știți că noi suntem prezenți să vă susținem și să fim în serviciul vostru în fiecare moment al ascensiunii voastre. Scopul și planul nostru divin este să asistăm fiecare suflet întrupat pe Pământ să-și obțină ascensiunea. 

Ca să începem această trezire a planului vostru divin, noi, Andromedanii, dorim ca în primul rând să vă încurajăm să petreceți câteva zile contemplând care este planul vostru divin. Vă invităm să vă întrebați pe parcursul realității voastre zilnice și, de asemenea, în meditație. Dați drumul oricărei seriozități care poate apărea. Gândiți-vă la această activitate ca la o joacă, vă jucați cu ideea planului vostru divin. Întrebați-vă în interior: 

Care este planul meu divin? Care îmi imaginez că ar fi planul meu divin? 

Lăsați răspunsurile să vină la voi. Vor veni la voi din mintea voastră, din așteptările, programările altora în ființa voastră, din frici, din personalitatea și ego-ul vostru. De fiecare dată când recunoașteți un nou răspuns cu privire la care este sau ar putea fi planul vostru divin, noi, Andromedanii, vă invităm să spuneți ”Minunat, accept și eliberez.” Sărbătoriți răspunsul, dar, în același timp, nu vă dați voie să vă atașați de el. Prin urmare, deschideți spațiul, este ca și cum ați elimina ceea ce nu este necesar. După câteva zile în care v-ați întrebat de multe ori, s-ar putea să aveți numeroase răspunsuri, unele pot părea neobișnuite, unele pot părea nepotrivite, iar altele pot părea uimitoare. Ceea ce vă invităm să conștientizați este că toate aceste răspunsuri nu sunt planul vostru divin deși ar putea conține vibrația planului vostru divin. Prin această practică vă veți da voie să intrați într-un spațiu. Un spațiu care este liber de agitație sau distragere în ființa voastră. Un spațiu în care vă puteți trezi planul divin. Vă veți trezi stabilindu-vă în acest spațiu de pace și mulțumire, poate fără instrucțiuni și automat, pentru că v-ați încheiat căutarea, v-ați încheiat întrebările; ați primit atât de multe răspunsuri, dar are loc o predare. O predare în pacea și mulțumirea ființei voastre. 

Noi, Andromedanii, vă invităm apoi, la câteva zile după asta, să vă concentrați doar pe statul sau rămasul în acest spațiu de pace și mulțumire, chiar și dacă este nevoie să vă instruiți mintea și ființa să se concentreze pe pacea și mulțumirea din ființa voastră. Vă invităm să cultivați această pace și mulțumire astfel încât să vi se pară ca o cameră în care intrați și care vă înconjoară expansiv. Această energie a păcii și mulțumirii există în ființa voastră. Când simțiți că ați activat și trezit energia păcii și a mulțumirii vă chemați aici sufletul, ghizii, grupul de suflet și conectarea voastră directă cu Creatorul. Întrebați în interior ”care este planul meu divin?” Poate doriți să afirmați că vă treziți planul divin. În acel spațiu, acea energie expansivă a păcii și mulțumirii va fi plantată, va crește, va fi hrănită și alimentată acea sămânță a planului vostru divin. Înțelegerea planului vostru divin, întruparea planului vostru divin va crește din voi, înflorind în întrupare. Puteți câștiga perspective; puteți câștiga înțelegere sau puteți pur și simplu câștiga o senzație de cunoaștere a planului vostru divin. Planul vostru divin este ghidat de către sufletul vostru, este ceea ce sufletul vostru dorește să experimenteze pe Pământ și ceea ce sufletul vostru dorește să întrupeze sau activeze. 

Mulți cred că planul sufletului lor trebuie să fie atât de mare, atât de important încât ratează și nu pot vedea adevărul planului lor divin. Un plan divin poate fi la fel de simplu ca împărtășirea iubirii cu o altă ființă sau învățarea modului în care să vă conectați cu alți oameni simplu și sincer. Poate fi legat de îngrijirea naturii sau a animalelor. Poate fi la fel de simplu ca trăirea unei vieți echilibrate, dându-vă voie să fiți fericiți sau să aveți grijă de propria sănătate. Ar putea fi renunțarea la judecată sau vindecarea unei răni într-o relație care a fost de lungă durată de-a lungul mai multor vieți. Orice curge înspre voi ca înțelegere, acceptați-o, jucați-vă cu ea ca și cum cineva v-ar fi aruncat o minge. Jucați-vă cu ea, țineți-o, simțiți-i textura, aruncați-o în aer, simțiți cât de ușoară sau de grea este, poate fi rostogolită sau sare? 

Asta este ceea ce puteți face cu fiecare răspuns pe care-l primiți în ceea ce privește planul vostru divin în acel spațiu de mulțumire și pace. Încercați-l și s-ar putea să descoperiți că nu-l simțiți să vi se potrivească, dacă este așa, întrebați din nou mergând mai adânc. S-ar putea să descoperiți că inima voastră cântă de bucurie. Amintiți-vă că planul divin pentru realitatea voastră poate fi extrem de simplu și poate fi chiar ușor de dus la îndeplinire. Credem că mulți dintre voi sunteți acum mai mult decât capabili să vă accesați planul divin în acest moment al realității Pământului, să-l experimentați și întrupați cu succes. 

Noi suntem prezenți să vă susținem. 

Vă mulțumim,

 

Noi suntem Andromedanii

 

 

Traducere Monica Poka 

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.