duminică, 5 iunie 2022

Descoperirea Resetării Voastre Interioare

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Eu, Arhanghelul Metatron, îmi extind binecuvântările și iubirea asupra tuturor ființelor de pe Pământ acum, noi parcurgem împreună cu voi transformări extraordinare și magnifice. Susținem în planurile interioare schimbările majore care au loc în ființa voastră pentru întreaga omenire și Pământ. Rolul nostru în acest moment este să vă susținem să rămâneți împământați, echilibrați, stabili și conectați cu Creatorul pentru că în ființa voastră au loc transformări atât de vaste. Acest lucru se întâmplă de ceva timp acum, totuși, acesta este apogeul. Observăm că multe suflete și ființe de pe Pământ trec acum prin schimbările interioare pentru care s-au pregătit în ultimele luni. Această schimbare poate apărea datorită unei curățări a corpului, unei noi perspective apărute în minte, unei supărări care aduce claritate sau unui nou sentiment de recunoștință și apreciere pentru tot ceea ce este. 

S-ar putea să observați recent, sau în următoarele zile sau săptămâni, că în interiorul vostru va apărea o schimbare. Aceasta va promova o resetare interioară a ființei voastre. S-ar putea să simțiți că este nevoie să adoptați un stil de viață mai sănătos sau un regim în ceea ce privește mâncarea, băutura sau exercițiile fizice. S-ar putea să vă treziți promovând îngrijirea de sine, relaxarea sau meditația. Veți observa că a apărut o schimbare, poate fi ceva la care să participați activ sau s-ar putea să fie o boală. Poate fi ceva care vă schimbă perspectiva, o întâlnire cu o altă ființă care vă aduce claritate sau o experimentare în planurile interioare care crează iluminare. Schimbarea va fi o experiență pozitivă, vă rog să rețineți acest lucru și va crea o resetare în ființa voastră. Resetarea va fi ca și cum ați da drumul gândurilor, acțiunilor, neliniștilor, îngrijorărilor, fricilor din trecut, nu la toate, dar suficient de multe ca să vă simțiți mai ușori și mai luminoși. 

S-ar putea să vă treziți mergând într-o nouă direcție din cauza unei noi înțelegeri sau pentru că vă simți motivați și inspirați să călătoriți pe calea voastră. S-ar putea să descoperiți că vă este mai ușor să vă conectați cu ceilalți. Schimbarea va fi personală pentru voi, pentru calea voastră, pentru ceea ce vă stânjenește acum precum și scopul, abilitățile, destinul vostru pe Pământ. Resetarea interioară va fi ca și cum v-ați face bilanțul la tot ceea ce este în voi, tot ceea ce aveți de oferit, de dăruit și apoi creați o cale înainte cu claritate, înțelegere și iluminare care vă servește nu numai vouă, ci le servește și altora. Ar putea fi la fel de simplu ca eliberarea fricilor și neliniștii trecând prin realitatea voastră în pace și cu grație. Resetarea se poate manifesta în interiorul vostru în numeroase feluri care vă sunt personale, cu toate acestea, rezultatul, impactul pentru toate ființele de pe Pământ va fi, desigur, o mai profundă conectare cu Creatorul. 

Așa cum am afirmat, rezultatul resetării interioare va fi o mai profundă conectare cu Creatorul și vă invităm să vă concentrați în interior și să vă întrebați: 

Cum percep că ar fi pentru mine o mai profundă conectare cu Creatorul? 

M-aș simți mai susținut/ă, mai iubit/ă? 

Aș fi în măsură să obțin o mai mare claritate, intuiție și înțelegere? 

M-aș simți mai curajos/curajoasă? 

Mi-ar fi mai ușor să iau decizii și să fac tranziții în realitatea mea? 

Conectarea cu Creatorul se manifestă în mod unic pentru fiecare ființă și fiecare ființă este conectată cu Creatorul. Este dreptul vostru divin și apare o aducere aminte cu privire la conectarea voastră cu Creatorul. Aducerea aminte a Creatorului reapare la suprafață ca să vă dea voie să deveniți adevărul vostru și cine sunteți voi cu adevărat. 

În acest moment vă invit să contemplați ce implică resetarea interioară: 

O schimbare, impactul schimbării și o mai profundă conectare cu Creatorul. 

Este posibil să fi experimentat deja schimbarea sau poate fiecare pas. 

Este important să căutați, să fiți atenți la cele trei etape în realitatea voastră ca să vă verificați atunci când treceți prin proces. O schimbare care vă dă voie să dați drumul anumitor energii și idei. Impactul care crează schimbare și transformare și rezultatul, care este o mai profundă conectare cu Creatorul. 

Multe ființe trec prin resetarea interioară în ritmul lor, unele vor dura foarte puțin, în timp ce altele vor dura mai mult, dar totul este așa cum este potrivit și necesar. Cu toate acestea, când atingeți momentul unei mai profunde conectări cu Creatorul, atunci o descărcare de lumină și înțelepciune va fi ancorată în ființa voastră. Lumina și înțelepciunea vor fi ca o piesă de puzzle care este ancorată în Pământ, conectată la toate ființele, creând un izvor de informații, cunoaștere și iubire. Informația, cunoașterea și iubirea vor radia în toate direcțiile pe întreg Pământul. Vor fi ca niște pulsații constante, deoarece fiecare ființă descarcă energia la momente diferite. O integrare continuă a energiei în Mama Pământ care ridică vibrația Pământului, ridică conștiința omenirii și dă voie susținerii ființelor din planurile interioare să se apropie din ce în ce mai mult. 

În acest moment nu vă sfătuim în ceea ce privește diferitele practici la care v-ar fi benefic să participați. În schimb, vă invităm ca pur și simplu să urmăriți acest proces de transformare pas-cu-pas, despre care noi știm că este resetarea interioară. Căutați-l în realitatea voastră, s-ar putea să fie subtil, s-ar putea să vă afecteze. Căutați-l în realitățile altora ca să știți ce se întâmplă. Această cunoaștere și înțelegere vor da voie ca totul să curgă așa cum ar trebui, recunoscând aducerea aminte care apare. 

Eu, Arhanghelul Metatron, și Tărâmul Angelic vom fi prezenți cu voi. Puteți apela oricând la îndrumarea și ajutorul nostru. 

Vă mulțumim și vă iubim.

 

Eu Sunt Arhanghelul Metatron



Traducere Monica Poka

link către articolul original 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.